Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

28 minutes ago, Milošica said:

Uvek ista priča.

"Preplaćeni" i onda izdominiraju Evroligu.

Nije košarka 2+2, milion puta dokazano.

Vasa trenutno ne bi izdominirao ni Dubočicu Leskovac.

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Vasa trenutno ne bi izdominirao ni Dubočicu Leskovac.

Ti bolje spremaj bolesne klipove nego što ovde gubiš vreme.

10 minutes ago, ZSNj said:

Milutinov je vrhunski igrac, top 3 petice u el. Necemo se sad zajebavati ako odigra neku slabiju utakmicu protiv portugala u ekipi gde je on svakako pomocno osoblje i trudi se posteno da se uklopi u tu ulogu.

Slazem se, u Evroligi je jedan od boljih centara. Steta sto nije otisao u NBA kao mladji igrac, napredovao bi tamo mnogo vise. Sigurno bio dobijao slobodu da uzima i sut sa poludistance koji mu je bio odlican. Milutinov je bolji bio kao starter u reprezentaciji, verovatno ima problem da se uklopi kao zamena .

Edited by Micko8

50 minutes ago, goofs said:

Ja iskreno sumnjam da će Vasa da izdominira ovu EL. Za sad nema nikakvih naznaka za to.

em on trenutno ne lici ni na sta, a plus je za ovo vreme dok je bio odsutan iz EL u nju stigao ozbiljan kontigent odlicnih igraca (za evropske uslove) iz NBA

49 minutes ago, Milošica said:

Pazi, uvek se vodim da Kari zna zašto ga vodi na EP, da Itudis zna zašto ga je potpisao, Šaras/Sfero/Barcokad zašto su ga tražili, da mi eto nekad ubodemo na forumu i oni pogreše, ali ipak veća je verovatnoća da manje znamo od prethodno nabrojanih.

@theanswer

Ne moraš bukvalno da se hvataš za reč dominacija, ali činjenica je da ga klubovi poput nekada CSKA a sada Olimpijakosa(pa eto i Željko ga je tražio ovog i prošlog leta) žele kod sebe.

Mnogo se pravimo pametni.

iluzorno je pisato o tome da li mi sa foruma imamo i deo kosarkaskog znanja pobrojanih

ali, prosto radi se o tome da su ga i oni trazili/doveli/poveli na osnovu starih zasluga, dok mi ovde zakljucujemo na osnovu onog sto vidimo trenutno

i to trenutno nije dobro

naravno, uzorak je i dalje minoran, on izlazi iz povrede i nije igrao ozbiljnu kosarku jaaako dugo

medjutim sasvim je legitimno zapitati se da li on u sebi ima goriva se vrati na nivo kad je bio mvp EL

Edited by pbg12345

3 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Na šta liči Marinković sunce ti jebem

Meni on lep dečko, šta znam.

Edited by Hele

Kako bi nam sad legao 1 Bogoljub Marković umesto FP

Jebite se Baksi.

7 hours ago, goofs said:

Meni se ne sviđa što uopšte mora na snimanje, loš predosećaj

U teoriji mi možemo da guramo i do polufinala bez njega, no može da se desi i da nas drknu Turci već u grupi

s' obzirom na to da poslednju tekmu igramo u grupi 3. septembra, bogdan je vec zavrsio sa tim utakmicama a to je ujedno i najbolji, odnosno, jedini dobar scenario za nas.

posto sam totalni laik, ne drzite me za ovo sto cu reci ali nesto mislim da nije na tom snimku moguce videti, da li je u tom jedinom dobrom scenariju po nas, to povreda za koju ti je dovoljno tri dana ili 10 dana. zbog fantazija sam naucio kako su svojevremeno harden i paul george igrali nakon 3-4 dana po par minuta i onda pauzirali metar dana.

ja sam prilicno pesimistican. u fazonu sam da su sanse manje od 10%

• Grade 1 (Mild):

A few days to 3 weeks. Symptoms include a sensation of tightness, minimal swelling, and slight pain with stretch or contraction. 

• Grade 2 (Moderate):

4 to 8 weeks. Symptoms include moderate pain, a possible limp, and inability to run. 

• Grade 3 (Severe):

3 months or more, potentially up to a year, and may require surgery. Symptoms include severe pain, significant swelling and bruising, and inability to walk or run. 

10 hours ago, Moonwalker said:

Ovi Ameri sto komentarisu na courtu prozivaju nasu nepostojecu odbranu…

ti ameri nisu registrovali da nema bogdana na terenu celo drugo poluvreme. ni jednom ga nisu spomenuli.

Ovaj mali Jovic ce da ima super karijeru, mislim vec ima. Koliko je dobar, toliko je normalan sto se profesionalizma tice.

16 minutes ago, banecare1 said:

ti ameri nisu registrovali da nema bogdana na terenu celo drugo poluvreme. ni jednom ga nisu spomenuli.

To sam primetila i ja. Delovalo je da kao da misle da odmaramo pojedine igrace. Bogdanov izlazak nije izgledao dramaticno.

Za moj ukus su im dobri komentari.

Edited by Moonwalker

Šanse za našu pobedu oko nule jebiga...

28 minutes ago, garmonbozia said:

O jebem ti pajsera. Danas sa 10 igrača dakle.

Pa ne, jedna utakmica suspenzije uslovno na tri godine

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.