Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Napisao na pocetku drugog poluvremena da oni previse promasuju otvorene suteva, i da nece stalno, a da mi to nismo koristili. Da smo tada otisli na 10ak, druga pesma.

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

1 minute ago, Ayatollah said:

Ja mislim da na njih više utiče situacija u zemlji nego što može da se vidi. Zamisli kada je Đoković rekao da smo na ivici građanskog rata, šta se ovim momcima mota po glavama.

Nadam se da je to.

Mama svih pitanja je valjda sta se desilo sa ljudima koji su nasmejani i pijani dosli na postolje pre godinu dana..

Kako su dosli na ovo..a bukvalno nista bitno nije menjano

2 minutes ago, Filozof manijak said:

@Mil@n čitaj me i uči o sportu od stare kajle, 23 godine sam gubio zdravlje u profi sportu, i nešto se valjda razumem u isti.

U kom sportu, rukometu? Neću da nabrajam svoju sportsku karijeru ko me trenirao i sa kime sam trenirao od košarkaša i trenera koje si gledao na televiziji, tako da nemam šta da učim od tebe sorry, dok me eventualno na terenu ne razuveriš.

Jako sam besan i razočaran, nije ovo neočekivano pogotovu posle one utakmice protiv Turske. Da, nismo imali sreće, ali nismo imali ni znanja ni muda ni preciznosti, ni truda za bolje od ovoga... Kada nešto mnogo želiš, uspevaš nešto i da dobiješ, a mi pošto smo igrali kao pičke i isto toliko želje pokazali (čast izuzecima tipa Dobrić), tačno smo toliko i dobili.

Imam jaku želju da se nekome verbalno najebem mame čisto provetravanja radi i neka to bude gospodin Svetislav Kari Pešić zvani jebem mamu novinarima. Da sam novinar imao bih jedno 10 pitanja za njega ali nemam sumnje da bi skočio na mene posle prvog da se tuče:

1. Zašto ekipa izgleda totalno nemotivisano i apatično na terenu

2. Zašto primamo 30 trojki po utakmici i tako u nedogled

3. Zašto su nam napadi spori, statični, bez rešenja

4. Zašto mašimo zicere kao nenormalni u ključnim momentima

5. Zašto 75% ekipe individualno ne igra ni blizu svom maksimumu

I tako dalje i tako dalje...

Nešto je naravno i do igrača, da igram ovakvu utakmicu, izorao bi parket, ali mi smo izgleda spori, košarkaška repka nam bukvalno postaje kao fudbalsa, simbol spore, neefikasne, statične i dosadne igre.

Sve bih ipak svalio na leđa gospodinu Svetislavu, za kog se iskreno nadam da će biti dovoljno normalan da odleprša u penziju i uživa u ogromnim plodovima svoje košarkaške trenerske karijere a vođenje reprezentacije ostavi nekome ko je u stanju da iz nje izvuče ono što on očigledno nije.

Edited by Mil@n

2 minutes ago, Heaviside said:

Različito shvatamo termin “sramota” u kontekstu profi sporta. Za meni bi bila sramota za onaj tim amera da je izgubio od nas.

Ja mislim da njih ne bi bilo sramota, i da je to razlog zašto su preokrenuli. Igrali su košarku umesto da brinu o svom renomeu. Ali slažem se, gledamo drugačije na čelu stvar i to je to.

Ja te krstim a ti prdiš @Mil@n

Edited by Filozof manijak

Bogu fala, nisam gledao 4/4.

Mislim da ću se posle ovoga i ja oprostiti od reprzentacije na neko vreme.

Nemam ja više toliko živaca za gubljenje.

2 minutes ago, Ayatollah said:

I kakve odraze imaju Jokić, Milutinov, Jović i Petrušev? Britni Grajner ima veći odraz od njih. Jokić to i nadoknađuje drugim stvarima, ova trojica baš i ne.

Nije visina dovoljna, da jeste Manute Bol i George Murešan bi bili najbolji igrači u istoriji.

I bez odraza su morali da bolje grade skok, ni Milutinov ni Jokic nisu losi skakci , dosta tih ofanzivnih skokova dolaze posle promasenih suteva za tri poena,lopta sa daleko odbija, tu moraju da ucestvuju i nizi igrac, Jovic je morao bolje sa krilne pozicije itd.

Just now, SNARC said:

Mama svih pitanja je valjda sta se desilo sa ljudima koji su nasmejani i pijani dosli na postolje pre godinu dana..

Stanje u državi, Bogdanovićeva povreda, breme ubedljivo prvog favorita, verovatno još par stvari iza kulisa.

1 minute ago, SNARC said:

Jeste, pojavili se mndrili oko njihoovih porodica iza klupe...

je l' će opet da kari izbegne da se vrati u Srbiju posle prvenstva?

Screenshot-20250906-230853-com-google-an

Pravio za Final 4 evrolige, znao sam da neće da se baci

11 minutes ago, garmonbozia said:

ko pomaže Luki?

11 samuraja iz aba 2 lige

Pa ne pričam o renomeu njihovih saigraca, već o formi na ovom prvenstvu.

Ne znam kakvi su Lukini na ovom turniru, ali kod nas su skoro svi bili tragični, da ih ne nabrajam.

momci su dali sve od sebe ali tesko je igrati u ovakvom sistemu takmicenja bez trenera i bez lidera.

Inace ide uskoro Vasa kod Edina. Ako ga nisu mnogo rezali u montaži, posle ovog poraza biće kao so na ranu...

Edit: snimano pre prvenstva naravno, pa se malo prikocilo

Edited by *edited by mod

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.