Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Po meni je napad pitanje veštine, a odbrana pitanje volje (tj. muda).

Ja ovo drugo nisam video...

Pešić više nije za ovo prosto njegove reči u svlačionici ne nailaze na "uši koje treba da čuju"...

Napisao je neko, treba reset u vodjstvu i repke i saveza...

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

odbranu igraju želja i volja, nas je bolela patka celo prvenstvo

• Popular Post
Just now, Heaviside said:

@Filozof manijak

svaka ti čast za prognozu

mislio sam da lupaš, kad ono

Prelomna tačka ovog turnira je Bogdanova povreda. jednostavno, bez njega ovo nismo mogli bolje. Ono što me je iznenadilo jeste koliko smo mi psihički labilna ekipa. Umesto da se ekipa grupiše i maksimalno našpanuje oko Bogdanove povrede, mi smo se jednostavno psihički raspali. To se videlo još u utakmicama u grupi.

1 minute ago, Venom said:

To je kao kad bi Ameri rekli da je sramota da su izgubili od nas polufinale. Ali mi sebe doživljavamo kao bogove, a Fince kao smeće, ali to sve nema smisla. Imali su svojih 5% šansi i dobili su.

Trebalo je da dobijemo, ali nije stvar u zalaganju kad nam konstantno svi uzimaju skok i zbog toga gubimo utakmice. To ne znači da su igrači balvani, i ne znam zašto iko od njih uopšte igra kad se pola gledalaca nije stop istresa nad njima. Voleo bih da gledam jednu utakmicu da krene po zlu, pa da ne krene polivanje govnima.

Tako da, to je sve sport. Razlog zašto se poliva po igračima je što je publika već videla zlato i sad mora neko da bude kriv.

Različito shvatamo termin “sramota” u kontekstu profi sporta. Za meni bi bila sramota za onaj tim amera da je izgubio od nas.

Protiv Turaka i Finaca smo losi usli u utakmicu.

Interesatno da smo uspeli da vodimo na poluvremenu i pored loseg pocetka.

Na kraju obe izgubili.

Jokić nije taj i to je to.

Videti pod Luka, Avdija, Janis.

1 minute ago, Micko8 said:

Imali smo tri bukve u startnoj petorci a sve su skoro 210cm i visi plus dva beka koja su od 195 cm minimum, celo prvenstvo.

I kakve odraze imaju Jokić, Milutinov, Jović i Petrušev? Britni Grajner ima veći odraz od njih. Jokić to i nadoknađuje drugim stvarima, ova trojica baš i ne.

Nije visina dovoljna, da jeste Manute Bol i George Murešan bi bili najbolji igrači u istoriji.

Jbt 20 ofanzivnih, kao da sam gledao prošlosezonski prtzn u euroligi...srećom postadoh prilično imun na ta sranja fantom

7 minutes ago, MeanM@ said:

ali ipak je renome ovih igraca iznad pokazanog na EP.

Svijet Renomea.

9 minutes ago, Emerald said:

Mnogo je dekoncetracije i nediscipline, dozvolili smo im 20 skokova u napadu.

Nije to dekoncentracija nego nemanje volje uzeti loptu koja ti je na pola metra. Skok ako baš mora, a ne mora.

3 minutes ago, Valk said:

Aleksa je garantovano teže povređen nego se ćutalo, Tristan isto misterija šta se desilo.

Nešto se izdogađalo i na psihičkom planu, moguće i da nisu u stanju da ishendluju sve ovo što se dešavalo njima iznad glava, a nije Bogdan bio s njima da smiri situaciju.

Verujem da će se saznati uskoro šta se dogodilo, uzdam se da će Vanja da razveže jezik ili Aleksa kad popije kod Bugara.

Nije to sigurno. Sa tezom povredom ne mozes da potrcis uopste, a normalno se Aleksa kretao.

Tristan je 12. igrac, u nokaut fazi nema sta da trazi..

4 minutes ago, Valk said:

Aleksa je garantovano teže povređen nego se ćutalo, Tristan isto misterija šta se desilo.

Nešto se izdogađalo i na psihičkom planu, moguće i da nisu u stanju da ishendluju sve ovo što se dešavalo njima iznad glava, a nije Bogdan bio s njima da smiri situaciju.

Verujem da će se saznati uskoro šta se dogodilo, uzdam se da će Vanja da razveže jezik ili Aleksa kad popije kod Bugara.

Ja mislim da na njih više utiče situacija u zemlji nego što može da se vidi. Zamisli kada je Đoković rekao da smo na ivici građanskog rata, šta se ovim momcima mota po glavama.

Jebo vas bog ludi, Jokic jedino da uhvati skok, baci sam sebi loptu preko celog terena, istrci kontru i zakuca pod faulom.

Znate kad poslednji put nismo osvajali medalje?

Eurobasket 2022 i 2025.

Ko tad nije igrao? Bogdan. Molim lepo

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.