Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

1 minute ago, steins said:

Tih sine kako osvajamo.

Edited by Milošica

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

1 hour ago, Nikodije said:

Ovo EP sa Estonijom i Kiprom ko Vinston Juba liga 1994. kad su igrali Berane i Kikinda, inkluzivno prvenstvo.

Ovo mi je jedan od glavnih utisaka, kao i EP u fudbalu. Zaista je bezveze da igra vise od 16 ekipa, gomila nepotrebnih utakmica

1 hour ago, Micko8 said:

Moramo da vidimo Jovica protiv jacih protivnika. Na SP je ostao nedorecen a na OI je bio povredjen.

Koji si ti nemač pojma jebem ti sunce da ti jebem sunce. Jović je IGRAČINA.

Filip Višnjić ne mora to da vidi samo Mićko8 jebeni smarač mora to da vidi.

Edited by theanswer

mene malko cini nespokojnim kod jovica, sto nakon ocigledno spektakularnih poteza, na relativno (ne bas skroz ali blizu) rutinskom levom ulazu on preko nizeg igraca promasi.

nije to jovicev specijalitet koliko generalna mana savremenih igraca, da jednostavno nisu ovladali svim fundamentima napadacke igre, posto se jako rano fokusiraju na 2-3 go-to stvari.

u tom smislu i ja imam kao i micko8, zadrsku oko toga kako ce mu proci ceo turnir.

sada je definitivno iskusniji nego na svetskom prvenstvu, kada se u finalu protiv nemaca raspao iz prevelike zelje a nedostatka nekog rezervnog plana kada ti primarne stvari ne prolaze.

na kraju krajeva, to razdvaja igracine od jako dobrih igraca, izmedju ostalog.

Ja sam o Jovicu prvi poceo da pisem na temi o mladjim kategorijama. Pratim njegovu karijeru od kadetskog uzrasta. Cinjenica je da jos uvek nedorecen u seniorskoj kosarci. Na ovom EP ima sansu da se afirmise, treba da ga vidimo na vaznim mecevima i protiv jacih ekipa. Talenat je uvek imao ali nikada nije bio dovoljno konstantan u seniorskoj kosarci. Eto mu sada velike prilike, ima vaznu ulogu u ekipi i treba da je iskoristi na najbolji nacin.

11 minutes ago, uini said:

mene malko cini nespokojnim kod jovica, sto nakon ocigledno spektakularnih poteza, na relativno (ne bas skroz ali blizu) rutinskom levom ulazu on preko nizeg igraca promasi.

nije to jovicev specijalitet koliko generalna mana savremenih igraca, da jednostavno nisu ovladali svim fundamentima napadacke igre, posto se jako rano fokusiraju na 2-3 go-to stvari.

u tom smislu i ja imam kao i micko8, zadrsku oko toga kako ce mu proci ceo turnir.

sada je definitivno iskusniji nego na svetskom prvenstvu, kada se u finalu protiv nemaca raspao iz prevelike zelje a nedostatka nekog rezervnog plana kada ti primarne stvari ne prolaze.

Mlad je Jovic jos uvek. Glavna razlika izmedju te ekipe iz Manile i ove je sto je sada tu Jokic na kojeg ce pasti najveci teret moranja kad dodje do do or die situacija a svi znamo kako se on s tim nosi. To bi trebalo da olaksa ne samo Jovicu vec i Bogdanu, koji je takodje imao losih finalnih utakmica zato sto je osecao previse odgovornosti.

25 minutes ago, uini said:

i ti si nemač pojma jebiga

Ova današnja utakmica je imala vajb amerike neke 96 protiv neke angole

Inače u moru lokalnih podcasta najbolji je onaj koji rade ljudi iz DNVR-a.

Neizmerno mi je žao što je Luka obrlatio profesora Trunića, jednog od košarkaških radnika u državi koga najviše cenim, da sedi u studiju dok ovaj ocenjuje igrače od 2 do 5.

Treznjenje ce biti bolno. Ovaj tim ima dosta mana, koje ce protiv jacih ekipa lako da se spoznaju.

15 minutes ago, Micko8 said:

Treznjenje ce biti bolno. Ovaj tim ima dosta mana, koje ce protiv jacih ekipa lako da se spoznaju.

Ej vot?

Problem ćemo imati protiv timova koji imaju dobar protok lopte i odlične šutere. Estonija je sve svoje koševe u 1/4 postigla sa trice. Igramo sa dva visoka, Jokić / Milutinov i Petrušev/Tristan. To znači da će biti prostora na perimetru koji će dobar tim moći eksploatisati.

Zato je bilo užasno bitno kako ćemo izgledati protiv nižeg, brzog, šuterskog tima. Mislim da su u 1/4 imali samo jedan otvoren šut. Kasnije smo i mi malo spustili odbranu za jednu brzinu što je bilo dovoljno.

Što se napada tiče svi naši šuteri spolja su nepouzdani. Svi mogu imati ludačko veče ali mogu i promašiti otvorenu tricu za prolaz protiv Amerike. I to nas može ubaciti u problem. Jasne su mane ovog tima, jbga, ali ono što raduje je odbrana. I to da, koliko god pojedini igrači delovali zarđalo imaju i dobre saigrače, iskusnog trenera, dugo su zajedno, i vremenom će se tim dizati.

tumblr_oyczr8PgNU1viuar9o1_1280.gif

7 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Slučajno mi ostalo na rts početkom drugog poluvremena, i ona nesretna osoba već gusla kako Estonija ima 3 faula i jako su blizu bonusa. Na +30. Pa mamu ti jebem

Spodoba u sebi pati sto mora da gleda i komentarise prvu nasu petorku koja igra brzo i raznovrsno. Ne uklapa mu se sve to u poimanje kosarke iskoristi 24 sec da ti ne bi jbmmmu. Setno pamti vreme kad je napad trajao 30 sec.

Nema neke opste teme pa moram ovde. Izgleda da ce sledece evropsko prvolenstvo igra i Dubai. Ako se kvalifikuju, naravno. U suprotnom, dobice pozivnicu

i bio je u studiju^

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.