Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

19 minutes ago, W.F.C. said:

I to i ovo prvo.

Proveri izvor, Misko nije lud i nerealan.

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Just now, Micko8 said:

Pa ne meoze selektor da igra za Micica i da donosi odluke na terenu umesto njega. On treba da ih donosi instiktivno, ne znam ovde se spominje Milutinova sporost, kako ne moze da isprati igru. Meni Micic jos sporije deluje od Milutinova u shvatanju igre jbg. Ovo sa Micicem se dogadja svaki put kada je u reprezentaciji, ako izuzmemo U19 SP 2013 godine.

dobro, sad treba da ulazimo u apstraktnu diskusiju.

ne moze selektor ili trener da odlucuje umesto bilo koga, niti micic u ovim godinama moze naprasno da menja svoje principe igre, koje su mu btw donosile uspeh.

ono sto moze selektor da uradi, je, kao sto sam vec napisao, da ga stavi u najbolji moguci kontekst, kako bi profitirao od vasinih talenata a minimizirao njegove mane.

to je vec uradio na olimpijadi, tako da je sve okej.

Ne pratim toliko NBA pa samo da kazem jebem ti sunce koliko je Jovic napredovao za godinu dana

Tristan isto ali je i dalje jebivetar kompetni, valjda se uozbilji vremenom

21 minutes ago, steins said:

Ovo sam se i ja nadao.

Al izgleda džaba.

zapravo nema nikakve veze sto petrusevu pise da igra n PF slotu, njegova esencija igre je centarska i jokic se preko pesica prilagodjava toj cinjenici kada igraju zajedno.

danas je petrusev sutirao 2/2 za tri ali je inace na 30%, a ono sto vrhunski radi je igra oko obruca i tako je uostalom i danas igrao.

on samo startuje u napadu sa trice, jer jako dobro oseca kada treba katovati i ume da to iskoristi ako je odbrana poremecena ali igra sve vreme kao centar, koji o boljim danima moze dazabode i poneku tricu

4 minutes ago, Micko8 said:

Zemmlja koja je toliko dobra u kosarci a nikada nije imala jednog krstenog kometatora te igre.

Ok je bio Ilija Kovacic krajem 90ih i u ranim 2000im, kada je komentarisao NBA.

bojan milovanovic goat ali nikada nije prenosio repku jer narod nije bio spreman za nesto vise od ho ho hou sharenca

56 minutes ago, Micko8 said:

Igrali smo protiv Estonije danas. Manite se Pesicevih praznih fraza.

druze, uz duzno postovanje, jes ti video kako je Aleksa kidao protiv ove Estonije?

Edited by nautilus

Pa mi cemo da zavrsimo tamo dokle nas dovuku nasa dva najbolja igraca u ekipi. To je njihov tim, nema potrebe da Pesic skida pritisak sa njih sa tim frazama, oni su dovoljno toga prosli u svojim karijerama da mogu da se nose sa bilo kakvim pritiskom. U kosarci se tacno zna ko kosi a ko vodu nosi.

Sarenac nije komentator nego sinonim za komentatora i kosarku. Al dobro, tek je pocelo prvenstvo, idemo jako i do samog kraja 🥇

16 minutes ago, JohnnyD said:

nostalgija

prvo sto mi je proslo kroz glavu je njegova reakcija na onoj all star tekmi kada je t-mac sam sebi asistirao o tablu kucanje

Edited by Tsai

Šarenac sam nije toliki problem. Problem je onaj udav Kuzmanović koji je čist višak u kabini.

Na Areni definitivno Radojević solo prenosi (za sad, ne bi me iznenadilo da se Lončar pojavi u nekoj utakmici da smatra), sasvim korektno, bar meni.

18 minutes ago, JohnnyD said:

Dobar je i sad, ne petlja se previše u struku i ne smara ... onako, taman.

Slučajno mi ostalo na rts početkom drugog poluvremena, i ona nesretna osoba već gusla kako Estonija ima 3 faula i jako su blizu bonusa. Na +30. Pa mamu ti jebem

18 minutes ago, uini said:

zapravo nema nikakve veze sto petrusevu pise da igra n PF slotu, njegova esencija igre je centarska i jokic se preko pesica prilagodjava toj cinjenici kada igraju zajedno.

danas je petrusev sutirao 2/2 za tri ali je inace na 30%, a ono sto vrhunski radi je igra oko obruca i tako je uostalom i danas igrao.

on samo startuje u napadu sa trice, jer jako dobro oseca kada treba katovati i ume da to iskoristi ako je odbrana poremecena ali igra sve vreme kao centar, koji o boljim danima moze dazabode i poneku tricu

Da, ovi pikovi i urucenja sa Jokicem na 6 metara od kosa, narocito sa Bogijem, veceras su uglavnom dovodili ili do lakih polaganja, kucanja ili do slobodnog igraca spolja. Ogroman je Jokic, kad izvuce centra na 6 metara od kosa zagradi pola hale i vise ga niko ne zaobidje do kraja napada pa reket po pravilu ostaje prazan. I Petrusev i Vukcevic su imali bar po tri-cetiri ciste situacije na obrucu, nesto vise Petrusev koji je duze igrao u petorkama sa Jokicem. Naci ce jace ekipe od Estonije resenje za to ali naci ce i Jokic deset puta vise novih opcija. Igrao je veceras 23 minuta a nisam siguran da je uopste oznojio dres.

• Popular Post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.