Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

11 minutes ago, Micko8 said:

Kako nije dobar fit kada smo sa njim kao prvim centrom igrali finale SP pre dve godine. Pored Vase Micica na kecu ni parjm Sakil se ne bi mnogo naigrao.

“Pre dve godine”. U finalu je inače bio šokantan, od tad čini mi se da njegovi minuti u repki konstantno škripe.

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Pa nije bilo pre deset godina. Tada je igrao sa plejmejkerima koji su umeli da ga proigraju. Vasina igra u reprezenatciji se svodi na to da tapka loptu po dvadesetak sekundi u proseku i onda uzima neki ocajnicki sut ili izgubi loptu. Igra nam nema nikakvog smisla dok je ovaj "organizuje" , svi pored njega lose izgledaju. Jeste Milutinov bio slab u tom finalu ali je bio odlican protiv Litvanije i Kanade i na celom tvom prvenstvu, nadigrao je na primer Valanciunasa. Ako se ne varam Pesic je nesto spominjao u nekom intervju da je igrao rovit to finale.

Edited by Micko8

55 minutes ago, W.F.C. said:

Menadjer Misko je rekao NJovicu ako ti ne budes sledeci NBA MVP posle Jokica onda smo megde pogresili i ti i ja.

Mislim da je rekao da su pogresili ako ne bude prvi igrac repke kada se Jokic povuce.

“Ekipa smo koja je u razvoju forme, individualne i timske. Znamo da nas čekaju još teži protivnici od Estonije. Momci su dali stvarno odnos prema igri, treba im čestitati. Prilaz odbrambenim zadacima je bio sjajan… Uvek ima toga što može da bude bolje, ali radimo dalje. Dogovaramo se, treniramo koliko možemo. Moramo da usavršavamo i ono što je dobro. Idemo dalje. Sledeći protivnik je totalno drugačiji. Ima unutrašnju i spoljnu igru. Vanja mi je svedok – ne gledamo šta drugi rade i pričaju, nego šta mi radimo i o čemu mi razgovaramo. Lepo se zatvorimo, ne može niko da nam priđe, sedimo i dogovaramo se šta nam je sledeći korak.”

Svi igrači su se upisali u strelce, ekipa je imala 32 asistencije…

“Najbolji je osećaj da pobediš i osećaš da si individualno doprineo pobedi. Želimo da svaki igrač posle ovakve utakmice dobije osećaj da je napravio jedan korak.”

3 minutes ago, 1n54jd3r said:

Mislim da je rekao da su pogresili ako ne bude prvi igrac repke kada se Jokic povuce.

I to i ovo prvo.

Moramo da vidimo Jovica protiv jacih protivnika. Na SP je ostao nedorecen a na OI je bio povredjen.

16 minutes ago, ducca said:

ali mogao bih da vidim neke minute na 5 i za Petruševa

Ovo sam se i ja nadao.

Al izgleda džaba.

Just now, Micko8 said:

Vasina igra u reprezenatciji se svodi na to da tapka loptu po dvadesetak sekundi u proseku i onda uzima neki ocajnicki sut ili izgubi loptu. Igra nam nema nikakvog smisla dok je ovaj "organizuje" , svi pored njega lose izgledaju.

Plus milijun. Sa ovakvom igrom Alekse i Jovketa i pomoćnim plejevima kojih imamo kolko oćeš mnogo je bolje i svrsishodnije bilo da smo poveli Topića.

SA druge strane Milutinov je teškaš - nema on ni brze ruke ni brz mozak kao Jokić. Sve nešto imam utisak da se on poslednjih godina, od kad se basket dodatno ubrzao, strahovito muči u svakoj utakmici.

Svaki period sa njim na terenu tera na sporu igru a to danas nije baš ono što se traži.

Elem, od svega večeras - najmanje mi se dopao Bogdanov izgled i igra*.

Teši me što on sporo pali mašinu i svaki turnir počinje usrano pa se poboljšava kako ide vreme.

*ne računam Vasu Micića - rekoh već da sam odlučio da 4/4 ne postoji.

9 minutes ago, Micko8 said:

Pa nije bilo pre deset godina. Tada je igrao sa plejmejkerima koji su umeli da ga proigraju. Vasina igra u reprezenatciji se svodi na to da tapka loptu po dvadesetak sekundi u proseku i onda uzima neki ocajnicki sut ili izgubi loptu. Igra nam nema nikakvog smisla dok je ovaj "organizuje" , svi pored njega lose izgledaju. Jeste Milutinov bio slab u tom finalu ali je bio odlican protiv Litvanije i Kanade i na celom tvom prvenstvu, nadigrao je na primer Valanciunasa. Ako se ne varam Pesic je nesto spominjao u nekom intervju da je igrao rovit to finale.

izuini ali to je bas banalno posmatranje kosarkaske igre.

vasa ima taj izolacioni pristup, ne deli puno loptu u ranoj fazi napada ali daleko od toga da ne moze biti koristan i to jako, ukoliko se stavi u pravi kontekst.

taj deo je na selektoru, koji naravno nema luksuz klupske logike da sagradi ekipu tako da vasa bude najprofitabilniji ali moze se to resiti. samo polako, vasa je tek krenuo da igra, drugi su metar dana ispred njega.

Tekma je bila gotova u četvrtom minutu, stoga ne može ništa da se zaključi na osnovu ovoga. Nama EP kreće u subotu.

Jović Jr je bombona. I bolno je koliko su Šarenac i Kuzmanović iritantni i glupi.

Jes neozbiljno ...

da bas gledam live kako pizdi

Pesic iznerviran, nema kokte na konferenciji

Just now, JohnnyD said:

Pesic iznerviran, nema kokte na konferenciji

pa nije okej

6 minutes ago, uini said:

izuini ali to je bas banalno posmatranje kosarkaske igre.

vasa ima taj izolacioni pristup, ne deli puno loptu u ranoj fazi napada ali daleko od toga da ne moze biti koristan i to jako, ukoliko se stavi u pravi kontekst.

taj deo je na selektoru, koji naravno nema luksuz klupske logike da sagradi ekipu tako da vasa bude najprofitabilniji ali moze se to resiti. samo polako, vasa je tek krenuo da igra, drugi su metar dana ispred njega.

Pa ne meoze selektor da igra za Micica i da donosi odluke na terenu umesto njega. On treba da ih donosi instiktivno, ne znam ovde se spominje Milutinova sporost, kako ne moze da isprati igru. Meni Micic jos sporije deluje od Milutinova u shvatanju igre jbg. Ovo sa Micicem se dogadja svaki put kada je u reprezentaciji, ako izuzmemo U19 SP 2013 godine.

8 minutes ago, goofs said:

Tekma je bila gotova u četvrtom minutu, stoga ne može ništa da se zaključi na osnovu ovoga. Nama EP kreće u subotu.

Jović Jr je bombona. I bolno je koliko su Šarenac i Kuzmanović iritantni i glupi.

Zemmlja koja je toliko dobra u kosarci a nikada nije imala jednog krstenog kometatora te igre.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.