Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Nismo dali koš satima, imam utisak.

No, dobro, igrali su svi, možda je to Kariju bilo potrebnije od stoka poena.

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Razbise nas Estonci ovu cetvrtinu sa Micicem i Guduricem na kecufantom

Svaka cast ovom Pesicu. Ima covek 75 godina )

Dali smo jebenih 12 poena u poslednjoj cetvrtini

Ja ću da se pretvaram da se 4/4 nikad nije desila. fantomt

A u studiju rts Aca i Sedlacek

Lepa utakmica za pocetak. Malo smo uprskali na kraju s ovom petorkom koju je Kari poslao da se malo istrci ali one osnovne stvari dok smo ozbiljno igrali, zagradjivanje, skok u odbrani, procenti sa bacanja i slicno, je sve bilo kako treba. Jovic je izgleda resio da pokida ovo prvenstvo, ne znam da li on vise uziva ili je vece uzivanje gledati ga kako uziva na parketu.

Imao bih stosta da kazem na temu kulture, izgleda i ponasanja navijaca iz baltickih drzava ali mi se ne ide u ban usred evropskog prvenstva u kosarci.

1 minute ago, harper lee said:

Imao bih stosta da kazem na temu kulture, izgleda i ponasanja navijaca iz baltickih drzava ali mi se ne ide u ban usred evropskog prvenstva u kosarci.

Jak vajb "rekao bih da je kreten, ali neću jer će da me tuži" lolol

Hajde ne kenjajte o 4/4.

Vasa, Gudura i Milutinov heart

Edited by Milošica

Just now, Milošica said:

Hajde ne kenjajte o 4/4.

ma jasno, prva od dve pripremne na prvenstvu.

Ovo EP sa Estonijom i Kiprom ko Vinston Juba liga 1994. kad su igrali Berane i Kikinda, inkluzivno prvenstvo.

Ovo za balticke zemlje, tj za Litvaniju pre svih bih do pre 3-4 godine potpisao i pecatirao. Nisam mogao da ih smislim u kosarci, ono ''pre za 12 hitlera" i slicne fore. Onda sam otisao u Viljnus poslom i fasciniralo me je kolko su svi ljudi koje sam sretao nekako pozitivno nalozeni na basket, u svakodnevnom razgovoru, vecina ljudi sa kojima sam pricao su basket enciklopedije. Njima je finale 1995. rana kao meni Turska 2010 ili Djokovic - Medvedev US 2021. Toliko mi je to nekako ostalo u pozitivnom secanju da od tada navijam za Litvu protiv (skoro svih) repki ne racunajuci nasu, naravno

10 minutes ago, steins said:

Ja ću da se pretvaram da se 4/4 nikad nije desila. fantomt

Kako se ovaj metod pokazao sa polufinalnom na OI?

3 minutes ago, Milošica said:

Vasa, Gudura i Milutinov heart

samo ovo da dodam, ne kao diss, nego nekakav ocigledan uvid: milutinov i vasa jedini izgledaju kao da ne mogu da prate taj dinamican majndset i igru rostera, tj, preferiraju pozicioni basket, dok svi vole da trce i cepaju. u tom smislu je mozda i dobro sto su obojica deo druge posade, cisto da mozemo da malo promenimo ritam a da ne gubimo zbog toga na kvalitetu previse.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.