August 24, 2025Aug 24 Olga vodila u 3 setu 5:3, i imala 3 meč lopte na svoj servis i sve prokockala i sad je 4:5 Ova Olga stvarno nije normalna Edited August 24, 2025Aug 24 by Cash
August 24, 2025Aug 24 7 meč lopti imala i ništa. Pojma devojka nema.Ana bi je u 38 godini rutinski odvalila. Edited August 24, 2025Aug 24 by Cash
August 24, 2025Aug 24 tu su mi najjaci domaci novinari mentoli na celu s Ozmom koji maltene pred svaki slem od nje najavljuju nekakva cuda.cura nema glavu, fiziku, niti zdravlje za top stvari, i u tim okolnostima treba da peva(mo) dok god je medju 50 na wta, pa joj se mozda negde i posloze zvezde, ko zna
August 25, 2025Aug 25 Ode i Medvedev Sta je s tim likom?Da ga nije Dasa ostavila?Ili ne daj boze Cervara sa povocem oko vrata Ja cu ovaj US open gledati samo na LS 😟 totalTV mi je pre neki dan ugasio signal, a novu kombinaciju jos nismo pronasli. Edited August 25, 2025Aug 25 by Serena
August 25, 2025Aug 25 Kako pišu portali, Novak je edukovao Tiena.U drugim vestima, Bonzi je poslao Medvedeva kući.Meda igra, tako da ispoštuje sponzore u jednom meču i to je to.
August 25, 2025Aug 25 45 minutes ago, Serena said:Ode i Medvedev Sta je s tim likom?Da ga nije Dasa ostavila?Ili ne daj boze Cervara sa povocem oko vrata Ja cu ovaj US open gledati samo na LS 😟 totalTV mi je pre neki dan ugasio signal, a novu kombinaciju jos nismo pronasli.Zar Italijani nigde ne prenose tenis?
August 25, 2025Aug 25 2 minutes ago, Arkadija said:Zar Italijani nigde ne prenose tenis? Gledaju ORF.
August 25, 2025Aug 25 Medvedev je prso kad ga je Nadal okrenuo nakon sto je Medvedev vodio 2:0 u setovima. Videlo se to na konferenciji kada je pricao o "snu malog decaka", jednostavno je emotivno bio rastrojen i nikada nije vratio fokus nakon toga.
August 25, 2025Aug 25 Pravo je uživanje gledati kako Olga Danilović gubi, onda se pretvara u razmaženo derište što i jeste i onda izjavljuje kako je šokirana, nema reči da opiše šta se desilo.Kao da je osvojila 15 GS titula a ne da je najobičnija prosečna teniserka današnjice.
August 25, 2025Aug 25 13 hours ago, Cash said:7 meč lopti imala i ništa. Pojma devojka nema.Ana bi je u 38 godini rutinski odvalila.Ana je boginja tenisa za Olgu. Nego jebiga, nemamo trenutno bolju pa je dižu u nebo.
August 25, 2025Aug 25 Olga nema zelenase da joj tati vise za vratom, pa ne mora da grize kako bi vratila dugove, a ni sponzori ne ocekuju od nje vise od top 50 tako da to e to.Ali zato ima noge za desetku i bolja je riba od Ane Suprug ne deli moje misljenje kaze da je zgoljava
August 25, 2025Aug 25 2 hours ago, JohnnyD said:Medvedev je prso kad ga je Nadal okrenuo nakon sto je Medvedev vodio 2:0 u setovima. Videlo se to na konferenciji kada je pricao o "snu malog decaka", jednostavno je emotivno bio rastrojen i nikada nije vratio fokus nakon toga.On je tad prso zbog publike, ko zna sta su mu sve dobacivali.
August 25, 2025Aug 25 5 hours ago, Arkadija said:Zar Italijani nigde ne prenose tenis? Ma prenose al smo mi kupovali domace bilo jeftinije