August 25, 2025Aug 25 13 minutes ago, Serena said:Ali zato ima noge za desetku i bolja je riba od Ane Suprug ne deli moje misljenje kaze da je zgoljava Lepša od Ane nije, a što se kilograma tiče, obe su u kategoriji pero laka, mada mislim da je Ana malo šiša, na ivici je anoreksije.
August 25, 2025Aug 25 Uh, morao bi ovo neko da mu pogleda. Na tom nivou para ovakav meltdown obično znači ozbiljnije psihičke probleme.
August 25, 2025Aug 25 3 hours ago, 189- said:niko ne komentarise ovaj spektaklOvaj sudija radi na blagajni Banke Poštanska štedionica u Kraljice Marije i takva je flegma da ga ni cunami ne bi omeo u sprovođenju rutinskih operacija. Jedan od onih likova koji kad vam zapadnu, samo želite da se skloni, otmete mu i računar i pos terminal i blagajnu i sve uradite sami.Eno vam, samo otiđite tamo, provirite i uverite se!Edit. Idite naravno kada se završi USO. Edited August 25, 2025Aug 25 by Ras
August 26, 2025Aug 26 izrasce mu do zavrsnice turnira, bez brige (:Opelka ni do tajbrejka jbgmada je za njega uspeh sto se uopste vratio na tour
August 26, 2025Aug 26 Imas pice, dogodine na Avali 5 hours ago, Ras said:Smorila ga @SerenaPosle ce jos vise da me nervira, znas da kazu da dete koje ima slabu kosu treba osisati na celavo da bi izrasla gusca.A sto mu je bela koza, mogao bi da izgore po glave 😂
August 26, 2025Aug 26 medjedovic usao u peti set i peti sat meca protiv nekog nemca 56. na listi (medjedovic je 57.). prvo set 7-5 za nemca, ostala tri se resavala u TB