Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Obeštećenje nije, finansijska pozitiva jeste

Edited by Nikodije

• Replies 12.1k
  • Views 620.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

1 minute ago, Nikodije said:

Obeštećenje nije, finansijska pozitiva jeste

Kako ti znas da nije obeštećenje?

Just now, Uskebasi said:

Kako ti znas da nije obeštećenje?

Ne znam, referisao sam se na goofsov post. U tom scenariju to je finansijska pozitiva.

8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

nameštanje ili ne on je odbio da izađe na meč protiv asvela, što je btw potvrdio i iskijardo

Pa nije, to je to rekla-kazala navijačko tumačenje.. Španac jeste, doduše post festum, počeo da priča "o svemu" ali opet u nekim opštim mestima koja ostavljaju široko polje za ova tumačenja.

Vidi, ja sam deo te generacije kada su igrači bili na terenu i igrali uprkos bolu, osim u slučaju neke ozbiljne povrede. Svaki sportista, ne samo košarkaš, je retko kada u savršenom stanju. Uvek ima tu nekih udaraca, bolova i slično, ali mora da igra. Bilo je situacija da neki igrač nije 100 odsto spreman, pa bi došao i rekao Željku da je tu ako mu je baš potreban, makar i na minut. E, pa takve stvari su prešle u naviku. Desilo nam se to i prošle godine i ponavljalo se ove sezone. Primetiš takve stvari i shvatiš da igrač više misli na sebe nego na ekipu. Nije im tim na prvom mestu. Ima nekih igrača koji to nisu shvatili na taj način i to se dešavalo. Jedan od momenata kada se to desilo bio je baš protiv Asvela. 

Druga su vremena...igrači su mekani i egoisti...dozvoljavali smo im to prošle godine ali smo ove rešili da ih odviknemo... Teško sviranje kurca jednog kalimera. Ali nebitno, ja ovde pričam o tome kako je nešto što je bilo uobičajno prošle godine (kada je pomenuti igrač često bio MVP, uključujući finale ABA) postalo razlog za otkaz. Razlog za novinarske izveštaje sa njegove magnetne rezonance. Vređanja sa tribina. Ovo tvoje "odbio da izađe na meč" (provaljuješ kako to zvuči?). Ili onaj novinarsko-navijački intelligence da je to zbog Brunove plate rolleyes

Pri čemu se radi o igraču koji vuče hroničnu povredu lista, izlazi iz igre na istezanja i vraća se. Pogoršanje takve povrede često vodi ka kidanju ahilove, pa kapiram da goreopisana pičketina sigurno ne bi rizikovala takav ishod. Da i ne pomišljam šta bi Nilikina uradio..

Stigao Jekiri.

Sećam se da je Radonja još davno jurio tog Jekirija.

• Popular Post

17676112118488224835480560421002.jpg

napokon centar koji ima visinu centra.......uglavnom bili neki pekinezeri, ko pređe 205 da mu crkne keva i tako to

Edited by Ted

bio bi fazon da dogovorimo last minute zamenu sa Makabijem, Dujan za Ifea

Edited by Ted

13 minutes ago, garmonbozia said:

ne znam koji ovaj, ali dujan je tražen

Nije otputovao sa ekipom u Monako. Virus

Ako je Jekiri i dalje na nivou iz Asvela, Fenera i Uniksa to je momcina samo takva

Naravno da nije.

Ako je na nivou Koprivice iz poslednje sezone u Partizanu - biću presrećan. Samo olupine dovodi naprednjački mastermajnd iz prislonice i njegov sinko.

pa mi sad imamo isforsirani ribilding kad mu vreme nije.....šta može krenuti po zlu. ajd, ovaj lik jeste centar i ima nekakvo iskustvo po EL, ne dolazi iz Austrije ili Švedske. drago mi je da je klasičan centar. ja sam staromodniji, pun mi je kurac kombo-mambo-džambo igrača. koji kao mogu i ovo i ono i treće i četvrto, a u praksi obično ne mogu ništa ili mogu malo. kapiram da takvi postoje, al kapiram da ih baš i nema puno i da neće da zalaze ovde već će prako bare uglavnom. i ja bih voleo da izgledam kao Jason Statham, da sam bogat kao Saudijski princ, da pevam kao Zdravko Čolić, sviram giratu kao Mark Knopfler i slikam kao Pikaso. al ne mere, dobro je ako valjam i u jednoj stvari. daj ti meni prostog igrača, centra npr. koji može da igra i radi ono što je Bog namenio centru. ne mora da širi, sužava, prangija trojke i ostale pičke materine

al tako je to kad Ostoja vodi priču.......u prelaznom roku slabo do ništa, u decembru i januaru zujimo

Edited by Ted