January 3Jan 3 kalates se spotakao kad je izlazio iz autobusa pa su morali čakljom da ga vade iz moravenema drugog objašnjenja za ovakav šut
January 3Jan 3 ja sam jednom sutirao u gornjem milanovcu 7/11, to je moravicki okrug ali nisam prao ruke
January 3Jan 3 1 hour ago, April said:Džabari bi u Metalcu procvetao.KLS prava mera.Mislim da bi njemu bilo svejedno da li igra Evroligu ili Metalac-Hercegovac
January 4Jan 4 6 hours ago, uini said:7/7Legenda. 2 ili 3 puta ove sezone sam se skoncentrisao da ispratim da li ce mu uci trojka nakon sto je sviran faul a lopta ostala kod njega da je baci preko kurca. I tad je bio toingOn bi bio u top 5 kosarkasa u istoriji ako bi se u kosarci ukinuo sut na kos Edited January 4Jan 4 by Ratamahatta
January 4Jan 4 4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Pitanje da li je ikad na treningu ubo 7 trojki. Nadrealne stvariKalates je radio kao konj na tom sutu sa zemlje, imao je i u Evroligi pre par godina utakmicu sa nekih suludih 5 od 5 za tri ili tako nesto. Njemu se ionako svi odmicu za metar, moze pet minuta da se namesta na sut, koliki god da je kamenjar dodje jednom u par sezona utakmica level "trening s drugarima iz kraja" kad ce da pogodi nekoliko puta. Mislim, 7 od 7 za tri je bizarna statistika za svakog osim za Stefa Karija i u slucaju Kalatesa se nece ponoviti ali desavale su se i cudnije stvari.
January 4Jan 4 imao je nesto u plejofu ili cak na f4 pre nekoliko sezona tekmu, kada je iznabadao trice u clutchu
January 4Jan 4 Gosn Sasa Obradovic je igrao odbranu 5 na 4 u majstorici pretprosle sezone dok je Brick jos bio u FeneruCelu petu tekmu u gostima sutirao naravno kao kurac, i u produzetku mu Gudura 2x udvojen servira trojke na tacni, ovaj ubaci obe i odvede ih na F4 Pre toga u cetvrtoj Monako ni sam ne zna kako je vratio seriju kuci, bio je to odlican matchup Edited January 4Jan 4 by Ratamahatta
January 4Jan 4 1 hour ago, uini said:imao je nesto u plejofu ili cak na f4 pre nekoliko sezona tekmu, kada je iznabadao trice u clutchu5. utakmica u top 8, ubo dve trice u poslednjem minutu za pobedu i prolaz na f4, zaboravih protiv koga, mozda Monako
January 4Jan 4 da, rece jutros @Ratamahatta , protiv tadasnje ekipe celavog lazljivka.mislim, ne smeta mi sto je celav, podrzavam celavosti.
January 4Jan 4 (umesto duhovitosti na topiku KKP)Sretna Nova 2026. Dame i gospodo, Bogdan Karaičić:Samo slobodan čovek može iskreno da voli. Ljubav koja zavisi od pobede, profita ili trenutnog uspeha nije ljubav, već interes. Zato odnos između KK Partizan i njegove publike odavno ne spada u sportsku kategoriju — to je pitanje identiteta, izbora i lične slobode.Partizanova publika nije publika u klasičnom smislu. To su ljudi koji znaju da poraz nije sramota, već deo puta. Ljudi koji su naučili da se klub ne voli zbog trofeja, već zbog onoga što predstavlja. U toj zajednici bezuslovna ljubav nije parola, već praksa — trajna i nepokolebljiva.