Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

7/7

• Replies 12.1k
  • Views 620.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

kalates se spotakao kad je izlazio iz autobusa pa su morali čakljom da ga vade iz morave

nema drugog objašnjenja za ovakav šut

ja sam jednom sutirao u gornjem milanovcu 7/11, to je moravicki okrug ali nisam prao ruke

1 hour ago, April said:

Džabari bi u Metalcu procvetao.

KLS prava mera.

Mislim da bi njemu bilo svejedno da li igra Evroligu ili Metalac-Hercegovac

Pitanje da li je ikad na treningu ubo 7 trojki. Nadrealne stvari

Ups…Sorry

Edited by Moonwalker

6 hours ago, uini said:

7/7

Legenda. 2 ili 3 puta ove sezone sam se skoncentrisao da ispratim da li ce mu uci trojka nakon sto je sviran faul a lopta ostala kod njega da je baci preko kurca. I tad je bio toing

On bi bio u top 5 kosarkasa u istoriji ako bi se u kosarci ukinuo sut na kos

Edited by Ratamahatta

4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pitanje da li je ikad na treningu ubo 7 trojki. Nadrealne stvari

Kalates je radio kao konj na tom sutu sa zemlje, imao je i u Evroligi pre par godina utakmicu sa nekih suludih 5 od 5 za tri ili tako nesto. Njemu se ionako svi odmicu za metar, moze pet minuta da se namesta na sut, koliki god da je kamenjar dodje jednom u par sezona utakmica level "trening s drugarima iz kraja" kad ce da pogodi nekoliko puta. Mislim, 7 od 7 za tri je bizarna statistika za svakog osim za Stefa Karija i u slucaju Kalatesa se nece ponoviti ali desavale su se i cudnije stvari.

imao je nesto u plejofu ili cak na f4 pre nekoliko sezona tekmu, kada je iznabadao trice u clutchu

Gosn Sasa Obradovic je igrao odbranu 5 na 4 u majstorici pretprosle sezone dok je Brick jos bio u Feneru

Celu petu tekmu u gostima sutirao naravno kao kurac, i u produzetku mu Gudura 2x udvojen servira trojke na tacni, ovaj ubaci obe i odvede ih na F4 laugh

Pre toga u cetvrtoj Monako ni sam ne zna kako je vratio seriju kuci, bio je to odlican matchup

Edited by Ratamahatta

1 hour ago, uini said:

imao je nesto u plejofu ili cak na f4 pre nekoliko sezona tekmu, kada je iznabadao trice u clutchu

5. utakmica u top 8, ubo dve trice u poslednjem minutu za pobedu i prolaz na f4, zaboravih protiv koga, mozda Monako

da, rece jutros @Ratamahatta , protiv tadasnje ekipe celavog lazljivka.

mislim, ne smeta mi sto je celav, podrzavam celavosti.

(umesto duhovitosti na topiku KKP)

Sretna Nova 2026. Dame i gospodo, Bogdan Karaičić:

Samo slobodan čovek može iskreno da voli. Ljubav koja zavisi od pobede, profita ili trenutnog uspeha nije ljubav, već interes. Zato odnos između KK Partizan i njegove publike odavno ne spada u sportsku kategoriju — to je pitanje identiteta, izbora i lične slobode.

Partizanova publika nije publika u klasičnom smislu. To su ljudi koji znaju da poraz nije sramota, već deo puta. Ljudi koji su naučili da se klub ne voli zbog trofeja, već zbog onoga što predstavlja. U toj zajednici bezuslovna ljubav nije parola, već praksa — trajna i nepokolebljiva.