Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

18 minutes ago, smooth.Op said:

Trebao je da ode još juče.
Videli smo gde završi klub kad ga vodi Ostoja Mijailović. Sa izgubljenim BAT presudama od Trinkijerija, Gordića, Birčevića, Rašona Tomasa...
Za lansiranje kluba na ovaj nivo je zaslužan direktno Željko jer je na konto poverenja u njega od strane navijača namaknuta ozbiljna lova. Ovaj slepac samostalno može da generiše samo da nejgovi ortaci iz OKG provuku neke pare kroz klub i to je to. Što će se i videti sledeće sezone ako ne ode.
A tek što je direktan krivac za hendlovanje ove situacije sa Željkovom ostavkom i sav svinjac koji je nastao.

Ok, hvala.

Ako isključimo sad navijačke emocije, odlazak Ostoje znači i povratak kluba u raspad stanje i tavorenje, pošto sumnjam da ima voljnih finansijera da bacaju pare u bunar u ovom trenutku u državi. Btw, taj Ostoja kakav takav je i doveo Željka na prvom mestu. Ako ništa drugo, ima njegove zasluge i to što je klub danas u organizacionom stanju svetlosnim godinama od Peković perioda.

Što se tiče ove situacije sa Željkom, reći ću samo da u klubu u kom se vrti velika lova, uvek,ali uvek ima mnogo strana, sukobljenih interesa i lešinara, počevši od Zalizanog smrada pa na dalje.

Moje pitanje: da li mislite da bi na čelu kluba u ovom trenutku mogao doći neko ko bi mogao da podigne stepenicu ili dve gore?

I drugo, da li ste spremni na eventualni ishod (posle odlaska Ostoje) da klub prsne i vrati se na nivo sredjeg abaligaša?

• Replies 12.1k
  • Views 620.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

21 minutes ago, smooth.Op said:

Trebao je da ode još juče.
Videli smo gde završi klub kad ga vodi Ostoja Mijailović. Sa izgubljenim BAT presudama od Trinkijerija, Gordića, Birčevića, Rašona Tomasa...
Za lansiranje kluba na ovaj nivo je zaslužan direktno Željko jer je na konto poverenja u njega od strane navijača namaknuta ozbiljna lova. Ovaj slepac samostalno može da generiše samo da nejgovi ortaci iz OKG provuku neke pare kroz klub i to je to. Što će se i videti sledeće sezone ako ne ode.
A tek što je direktan krivac za hendlovanje ove situacije sa Željkovom ostavkom i sav svinjac koji je nastao.

Kako vam blizanac funkcioniše bez Željka?

Stvarno nema potrebe da se tripujete da ste drugačiji, para ćete imati i one ne zavise od Željka i vaših dlanova, grla i šalEva i pretplatnih karata.

One ulaze u blizance da bi se oprale. Plus da se masama skreće pažnja sa ozbiljnih stvari na budalaština.

KKP neće da završi bez para ako nema Željka, uplatiće neki novopečeni radikalski krimos već kako bi oprao lovu ili u zamenu za nešto.

Borba protiv limara je stvar morala.

A borba protiv Drčele je stvar.....čega?

Pretplatne karte su imaginarna stvar, znate

6 minutes ago, Hele said:

One ulaze u blizance da bi se oprale.

Ako te ne mrzi, mozes li da objasnis proces ovoga ? Pricaju mnogi o tome ali niko da objasni. Bez zajebavanja, ironije..stvarno me zanima ako neko moze da objasni kako se peru pare kroz kosarku i zasto onda imamo samo dva ozbiljna kluba, jednu filijalu i vocnjak zvani Mega.

7 minutes ago, Filozof manijak said:

A borba protiv Drčele je stvar.....čega?

Dr Čela je prvi na tabeli, nije to isto fantom

Stvar koja mi se dopada kod Drčela, ako nisam mnogo propustio, je što ne pati od javnog nastupa.

Just now, Milošica said:

Stvar koja mi se dopada kod Drčela, ako nisam mnogo propustio, je što ne pati od javnog nastupa.

Srećom, pošto jedva sklapa rečenice, nije tako elokventan i šarmantan kao Ostoja i svestan je toga. Jedini naprednjak koji je svestan svojih ograničenja.

@Hele
Pa to jeste dobro pitanje, kako blizanac funkcioniše. Pošto se prate budžetima, sa sve debelim zaostatkom iz sezone 22/23 gde je KKP igrao u Areni a Zvezda u Pioniru celu sezonu, plus evidentne razlike u ceni ulaznica. To kad se potegne oko ulaznica mi je stvarno smešno jer evo ima ovde ljudi koji poseduju sezonske, a čisto sumnjam da su ih dobili na poklon. Ja sam držao u rukama sezonske koje je neko platio 350.000 dinara, znam ljude koji plaćaju užasno skupe sezonske i pomereni su iz prvih redova nazad za još veće pare (više ne kupuju). Znam ljude koji rade na pumpi, a kupovali su sezonske za nivo 400 (više ne kupuju).

@Filozof manijak
Ne postoji taj koji bi u ovom trenutku podigao klub za stepenik ili dva gore. Poenta je da klub zadrži približno ovaj nivo.
Da se ne izgubi praksa 15-16 hiljada prodatih sezonskih. Da klub ne ide u minus.
Ja govorim ovde da se zanosi svako ko misli da smo mi neki faktor. Drže nas za jajca oko Arene samo, da ne nabrajam dalje.
Za početak ovaj nivo trenba da se održi. Verovatno malo revidiranog budžeta i promena politike gde ne možeš da dovodiš igrače preko 1.5 miliona i slično... Žalgiris je neki profil kojem mi treba da težimo.

• Popular Post

Ne, ali jedan fenomen mi prevazilazi ovu navijačku degeneraciju. U principu, on je i značaj uzročnik te degeneracije, a to je ova medijska. Bukvalno je svima namera da se eskalira ili iskonstruiše novi sukob, tumače se gestovi, sugerišu odnosi...jezivo, ljudi se bukvalno hrane hejtom.

Jasno je da je krenuo frontalni napad, iz svih oruzja.

3 minutes ago, Milošica said:

Meni super sto sam naleteo na kompaniju iz Cikaga koja ima 50+ kamiona, dispecere i administraciju u Srbiji i zove se..

Concord East

Ali ipak hit je firma koja se zove

Terza trucking...iako izgleda nema veze sa onim Terzom

11 minutes ago, smooth.Op said:

@Filozof manijak
Ne postoji taj koji bi u ovom trenutku podigao klub za stepenik ili dva gore. Poenta je da klub zadrži približno ovaj nivo.
Da se ne izgubi praksa 15-16 hiljada prodatih sezonskih. Da klub ne ide u minus.
Ja govorim ovde da se zanosi svako ko misli da smo mi neki faktor. Drže nas za jajca oko Arene samo, da ne nabrajam dalje.
Za početak ovaj nivo trenba da se održi. Verovatno malo revidiranog budžeta i promena politike gde ne možeš da dovodiš igrače preko 1.5 miliona i slično... Žalgiris je neki profil kojem mi treba da težimo.

ok, slažem se. Da li ima nekog ko bi zamenio limara na čelu kluba, i koji bi uspeo da zadrži približno ovaj nivo gde se sad klub kao organizacija nalazi?

(A da nije direktan član visoko u hijerarhiji OKG)?

Ja lično ne vidim ko bi to mogao biti, ali ja nisam neki reper jer nisam informisan.

20 minutes ago, Filozof manijak said:

Ok, hvala.

Ako isključimo sad navijačke emocije, odlazak Ostoje znači i povratak kluba u raspad stanje i tavorenje, pošto sumnjam da ima voljnih finansijera da bacaju pare u bunar u ovom trenutku u državi. Btw, taj Ostoja kakav takav je i doveo Željka na prvom mestu. Ako ništa drugo, ima njegove zasluge i to što je klub danas u organizacionom stanju svetlosnim godinama od Peković perioda.

Što se tiče ove situacije sa Željkom, reći ću samo da u klubu u kom se vrti velika lova, uvek,ali uvek ima mnogo strana, sukobljenih interesa i lešinara, počevši od Zalizanog smrada pa na dalje.

Moje pitanje: da li mislite da bi na čelu kluba u ovom trenutku mogao doći neko ko bi mogao da podigne stepenicu ili dve gore?

I drugo, da li ste spremni na eventualni ishod (posle odlaska Ostoje) da klub prsne i vrati se na nivo sredjeg abaligaša?

Pa nije Ostoja svojim parama finansirao Partizan, zaboga. Finansirala ga je država, raznorazne krimi šeme ala Mocart i jedno 10 privrednika po naredbi koji su u upravnom odboru, Ostoja je samo jedan od njih. I nije ob doveo Željka, Zoran Savić i kk Partizan su doveli Željka, i sve pare i evrolige koje su se sjatile u klub nakon toga su došle jer se stvorio nenormalan hajp oko toga, Ostoja je tu samo jahao na tudjim lovorikama.

Sve što treba da znaš o Ostoji možeš videti u onom skorašnjem gostovanju na TVu, pa možeš i da uporediš tu ja-mučenik-isus-spasitelj demagogiju sa nastupima jednog drugog renomiranog SNSovca (često je na TVu, jedno 2-3 puta dnevno).

58 minutes ago, smooth.Op said:

od strane navijača namaknuta ozbiljna lova

Od strane koga je namaknuta lova? 😂