March 6Mar 6 1 minute ago, harper lee said:Da smo Kariju dali ovu ekipu sad bismo rezervisali karte za Final Four.Nije bilo šanse da se "izlapelom dedi koji je pukao na EP" da ovaj skupi tim. Evo sad je pitao neko na KZN Obradovića za centre, stoji iza svoje small ball odluke. Evo ga Rajko
March 6Mar 6 5 minutes ago, kurjak said:Opet ... e, jbg.Odlicna izjava za nabijanje dodatnog pritiska svojim igracima pred do or die utakmice. Sta ce da radi na takvim utakmicama ako ga pojede pritisak na svom terenu, pred svojim navijacima, protiv autsajdera?
March 6Mar 6 Propustili smo sansu sa Makabijem, sad sa Bajernom. Imamo 0-2 sa mozda osamnaestim timom evrolige po kvalitetu. Gde cemo da se cupamo? Realno Baskonija i Asvel. Mozda Barsa, ali opet, dolazi nam sad i Fener koji je malte ne na par pobeda od osiguravanja prvog mesta, u prvih 4 su sigurno, doci ce opusteni... a mi cemo opet u plej in, sa desetog mesta, u goste Panatinaikosu ili Zalgirisu.Takva nam je sudbina.
March 6Mar 6 11 minutes ago, JPM said:Sta kaze , ima li neko herca da slusa?Pokopana, zakopana Zvezda nema neki tezi izraz...Partizan, Makabi, Bajern... Ne treniraju sut kako treba, video na TV kad daju izjavu, pa tamo u pozadini
March 6Mar 6 14 minutes ago, JPM said:Sta kaze , ima li neko herca da slusa?"Veceras je jedino Kodi licio na kosarkasa" Tu sam pao sa stoliceNista bitno. Necemo u plejof... klasicni navijac - kad dobijemo leti, kad izgubimo mraci.
March 6Mar 6 Just now, MiddleClass said:klasicni navijac - kad dobijemo leti, kad izgubimo mraci.Reko bi covek da neko od 80 godina treba bar malo mudrosti da ima da ne lupeta.
March 6Mar 6 1 minute ago, harper lee said:Odlicna izjava za nabijanje dodatnog pritiska svojim igracima pred do or die utakmice. Sta ce da radi na takvim utakmicama ako ga pojede pritisak na svom terenu, pred svojim navijacima, protiv autsajdera?Uprpio se opasno, od poraza protiv komšija nije sav svoj ... igra ziheraški, al mrka kapa.Tvrdoglavost je zahebana rabota.
March 6Mar 6 1 hour ago, FPLS said:Šta nam je počinio ćelavi sa svojim smrdljivim small ballom, pakao. Teško smeće od trenera.Jebi ga, tako je kako je. Već je notorna konstatacija da je ovo jednostavno preskupa igračak za Obradovića, koji je u vrh glave mediokritetski trener. Poenta je, on nikada neće biti u stanju da izvuče pun potencijal iz ovog tima i to mu je tako.Nekako ćemo se dogegati do plej ina i tu verovatno završiti epopeju, sem ako se ne pojavi neko rešenje Deus ex machina (Karter?).
March 6Mar 6 6 minutes ago, MiddleClass said:klasicni navijac - kad dobijemo leti, kad izgubimo mraci. Treba ga zvati na forum, uklopio bi se bombona
March 6Mar 6 10 minutes ago, kurjak said:Uprpio se opasno, od poraza protiv komšija nije sav svoj ... igra ziheraški, al mrka kapa.Tvrdoglavost je zahebana rabota.Jebiga, zaista deluje da je tim prejak za njegove trenerske kapacitete. Ne mogu to da dokazem, naravno, ali tako deluje. Mi igramo nekako previse sablonski za talenat kojim raspolazemo.
March 6Mar 6 5 minutes ago, JPM said:Propustili smo sansu sa Makabijem, sad sa Bajernom. Imamo 0-2 sa mozda osamnaestim timom evrolige po kvalitetu. Gde cemo da se cupamo? Realno Baskonija i Asvel. Mozda Barsa, ali opet, dolazi nam sad i Fener koji je malte ne na par pobeda od osiguravanja prvog mesta, u prvih 4 su sigurno, doci ce opusteni... a mi cemo opet u plej in, sa desetog mesta, u goste Panatinaikosu ili Zalgirisu.Takva nam je sudbina.Propustili smo sansu da uradimo nesto ove godine kad je Obradovic poceo da filozofira o tome koga vidi na kecu a koga na dvojci. Mi smo na jednu Kodijevu povredicu ili zamor materijala daleko od toga da nemamo pleja u ekipi. Igramo kosarku u fazonu "daj loptu Batleru i Nwori, uhvati nesto poena iz tranzicije, ostali neka skacu i igraju odbranu". Bajern je krsh od ekipe, igraju hiljadu puta smisleniju i organizovaniju kosarku od nas u napadu. Najbolju kosarku smo igrali na auto-pilotu posle smene Sferopulosa a onda je Obradovic krenuo da implementira svoje i sad smo taoci forme tri igraca od ovolikog rostera sa ovoliko igraca. Imamo odlican, odlicno selektiran tim sastavljen od gladnih i pozitivnih igraca uglavnom u najboljim godinama, budzet nam je medju najvecim u ligi, bukvalno nemamo nikakva resenja u igri kad nam zaustave Nworu i Batlera. Ovako isto bismo igrali da nam je na klupi bilo koji trener iz nekog osrednjeg tima ABA lige, svaki od njih bi bio u gornjoj polovini Evrolige sa budzetom od 27 miliona. Kari se danas posteno israo po Obradovicu i pokazao mu ko vozi traktor a ko otvara kapiju, jedini razlog zasto smo do kraja bili u igri je veci individualni kvalitet naseg tima.
March 6Mar 6 Ne bih se ja kladio ni u plej in. Nisam verovao Obradoviću ni posle one 3 pobede u gostima, a tek sad posle poraza od Makabija i Bajerna ne obećava. Ziheraš je, znaš da će da počne sa Motejunasom i da će da ubaci Jaga posle 8 minuta. Da će igrati ISO za Nvoru i Batlera, kao i small ball kad jurimo rezultat... Kari ga je rastavio, da je Bajern iole kvalitetnija ekipa, prošli bi kao protiv Valensije sa ovakvom igrom. I da uđemo u PO ili PI, ne obećava ovo ništa... Edited March 6Mar 6 by Michael Krueger
March 6Mar 6 2 minutes ago, JPM said:Jebiga, zaista deluje da je tim prejak za njegove trenerske kapacitete. Ne mogu to da dokazem, naravno, ali tako deluje. Mi igramo nekako previse sablonski za talenat kojim raspolazemo.Trenirao je on Monako koji je imao podjednako kvalitetan tim, nije problem u tome. Problem je sto mi igramo isto kao sto je igrao Monako, sto otvara pitanje da li on ume i neku drugaciju kosarku da igra a da nije kosarka sa bekovima koji se ispucavaju ali im dobro ide jer imaju kvalitet. Ja se vise i ne secam kad smo poslednji put spustili loptu unutra osim kad Kalinic odluci da se uguzi unutra, eventualno to radimo sa Motijeunasom ali on posle prvih pet minuta uglavnom vise ne vidi parket. Nworu je danas u nekim delovima utakmice cuvao Dimitrijevic koji je za glavu nizi i 20 kila laksi od njega, ako ga vec nece sut posalji ga unutra da igra ledjima jer mora da se udvaja, pa odatle trazi visak. Koji kurac mi igramo, ne mozemo da pobedimo nikog ako nemamo sut za tri 40%.
March 6Mar 6 3 minutes ago, JPM said:Jebiga, zaista deluje da je tim prejak za njegove trenerske kapacitete. Ne mogu to da dokazem, naravno, ali tako deluje. Mi igramo nekako previse sablonski za talenat kojim raspolazemo.Igramo isto kao Monako u njegovo vreme, Džejms - Okobo ... Nvora - Batler.Ništa se on nije promenio, to su samo priče.Cenim da je dobar trener, al previše tvrdoglav i nedovoljno hrabar.
March 6Mar 6 Ne može biti dobar trener nikako onaj ko nije u stanju da savlada sujetu i promeni nešto. Sasvim sigurno ima ljudi u štabu koji daju smislene sugestije.