March 8Mar 8 Lepo je videti Kartera na parketu. Godspeed 🫠Ova hala mi se sviđa, dobar je potez uključivanje Rumuna u Abu.
March 8Mar 8 2 minutes ago, JPM said:Ovo je onaj Taylor iz Reala?Da, zato nam je i dao sve trojke koje je sutnuo iako ne moze vrata od stale da pogodi ove godine. Navika je cudo.
March 8Mar 8 13 minutes ago, harper lee said:Ovo je treci nas igrac u poslednjih par nedelja da je sutirao 7 od 9 za tri.Samo neka ide rendom.Brat Molinar je neki tamo Panamac, e svašta može da se nađe po tim opskurnim lokacijama ako se pročeprka.
March 8Mar 8 Totalno neobavešten da danas igramo Mislio sutra, JBG ga... Znači Kodi isčupao...Ja sam još smoren od poraza protiv Bajerna ....
March 8Mar 8 2 minutes ago, assignment said:Ja sam još smoren od poraza protiv Bajerna ....I oni su, zato su mrljavili do 3/4Osim Vuka, jasno, taj ima neki svoj mentalitet. Kakav lik Edited March 8Mar 8 by Valk
March 8Mar 8 1 hour ago, assignment said:Totalno neobavešten da danas igramo Mislio sutra, JBG ga... Znači Kodi isčupao...Ja sam još smoren od poraza protiv Bajerna ....Ja sam znao da igramo, ali nisam imao želju da gledam, po prvi put ove sezone, koliko sam se iznervirao zbog Bajerna... Gotovim ekipu i igrače, ali trenera ne mogu da smislim.... Edited March 8Mar 8 by Michael Krueger
March 9Mar 9 27 minutes ago, ivan9999 said:Odbranu ne pipamoSamo ko žuri na voz nam nije dao ~50 poena za poluvremeČak je i gore od toga. Da ne pipamo odbranu, niko se ne bi umarao za napad i imali bismo NBA rezultate na kraju. Ovako, četvorica hastluju i samo odjednom, tamo negde oko dvadesete sekunde, neko odradi Hardenovski bolikurac odbrana manevr, jedan i ostane sam, ostali rotiraju, pukne odbrana na nekom drugom, i bude lagan koš. 20 sekunde dobre odbrane pukne zbog trenutka nepažnje. Ili neko potpuno idiotski pomogne na nekom ciglašu, ovaj doda do šutera i primimo trojku.Nema previše inteligencije u našim petorkama. Talenta ima na pretek. Neko pre neki dan konstatovao da mu je neshvatljivo da neko Nworinih gabarita može da bude očajan defanzivac. E pa, može.
March 9Mar 9 kakve ode jagu su se pevale na mocartu pre samo metar dana i sad ovohttps://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/jago-out-karter-in-pitanje-je-samo-gde/538125Pred ključne utakmice u sezoni, Jago dos Santos je potpuno van forme, što govori podatak da nije postigao nijedan poen na poslednje tri utakmice za 24 minuta na parketu. Kada se na to doda da ima tek jednu asistenciju više u odnosu na izgubljene lopte (5-4), deluje da u ovom trenutku više može da odmogne nego da pomogne ekipi. Imao je situacije kada iz skoka baca loptu u publiku, kada nije dobar u organizaciji napada, a kad se na to nadoveže klasično i konstantno targetiranje Jaga kao najslabije odbrambene karike Zvezde, čini se da je vreme za hlađenje.izgleda da je istekla pretplata
March 9Mar 9 5 hours ago, JPM said:Čak je i gore od toga. Da ne pipamo odbranu, niko se ne bi umarao za napad i imali bismo NBA rezultate na kraju. Ovako, četvorica hastluju i samo odjednom, tamo negde oko dvadesete sekunde, neko odradi Hardenovski bolikurac odbrana manevr, jedan i ostane sam, ostali rotiraju, pukne odbrana na nekom drugom, i bude lagan koš. 20 sekunde dobre odbrane pukne zbog trenutka nepažnje. Ili neko potpuno idiotski pomogne na nekom ciglašu, ovaj doda do šutera i primimo trojku.Nema previše inteligencije u našim petorkama. Talenta ima na pretek. Neko pre neki dan konstatovao da mu je neshvatljivo da neko Nworinih gabarita može da bude očajan defanzivac. E pa, može.Ista ova ekipa je jedno vreme igrala drugu najbolju odbranu u Evroligi. Nije ovde uopste do inteligencije igraca vec do organizacije igre u odbrani, sinoc je Bolomboj izgledao kao najgori defanzivac u timu a svi znamo koliko dobro on igra odbranu. OK, u ABA ligi dodje veoma cesto do pada koncentracije nekih igraca ali to sto nas svi buse bez problema i u Evroligi je do principa u odbrani koje Obradovic ocigledno ili ne zna da pripremi ili ne ume da ih objasni igracima. Jedina odbrana kojoj pribegavamo kao resenju kad nas razvuku kao pitu je besomucno preuzimanje i next odbrane, zato kad je gusto snizavamo petorke, druge odbrane za nas kao da ne postoje.Drugo, kad pogledas koji igraci najcesce ispadaju kad se odbrana pomeri iz pozicije uglavnom se radi o igracima koji malo ili nimalo ne igraju. Sinoc su Miljenovic i Dobric nekoliko puta ispali u timskoj odbrani i ostavili svog igraca samog na sutu jer smo pogresno iskomunicirali u odbrani, to je posledica neigranja i nemanja automatizma u igri sa ekipom. Nwora jeste los jedan na jedan defanzivac kad cuva bekove jer je tezak i krupan ali to je predvidljiv problem kad ti se odbrana svede na preuzimanje pa zavrsis sa gomilom mis-meceva.
March 9Mar 9 41 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Nema veće bede od tkz sporckih novinara.ima jedino onaj milenko jovanov i možda krle, mada on bi pisao za sos da postoji, kanal.