Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Sta nam ovi danas rade, prvo Kusner otkaze hotel, a onda Hapoel pobedi Zvezdu...

• Replies 18.4k
  • Views 822.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Batler i Ojeleye avionom kuci, ostali Lastom

Tačno fale Teo i Nedara da zaigraju u petorci sa Kalinom i Dedom

Vukao nas je Batler dok je imao snage ali izgleda da se to nije bas dopalo nekim drugim igracima. Vreme je za promenu hijerarhije u ekipi, moze da se izgubi utakmica ali ne zbog necijeg ega i inacenja sa saigracem. Ne mogu da docekam da se Moneke vrati, ovoliko Davidovca i u poslednje vreme Kalinica je ozbiljan atak na moje zivce.

falio jos jedan igrac da se pojavi. kodi definitivno mora na hladjenje.

hapoel pir 110, zvezda 69. od toga butler 29.

11 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Faul u napadu ko kuca Jonesa.

To nije faul u napadu, to je loose ball foul. Važe 2p za Hapoel i Zvezda ima 2 bacanja jer je Hapoel u bonusu.

Da li je iko mogao da pomisli da će Obradović biti još gori nego u prvom mandatu?

Sada ima skupu igračku, odlične igrače, pa opet bi neprijatelj bolje vodio tim nego on.

Devonte je svakim mečom korak bliže Shilbovanju, jedno veliko ništa. Bar jednu jebenu otvorenu trojku da je ubo, nule u svim rubrikama.

I Sašino vodjenje utakmice je drugi utisak, nelogične stvari radi iz meča u meč, doduše danas malo manje nego u derbiju, kao da je upao u neki kanal sa idejom i ne ume da nadje izlaz iz njega.

Ne znam, ne volim da serem po treneru, ali ono uvođenje Dede da kao igra odbranu je wtf

Upropastio nas je načisto Lord Stef.

5 minutes ago, Valk said:

Borili su se i bili egal sa prvoplasiranim timom EL, sa sve čudnim odlukama sudija i nešto naših grešaka. Ovo smo znali da će biti zajeban teren, niko nas nije odrao ni ponizio a bez pola tima došli.

Moglo bi malo manje da se sere.

Sve to stoji, ali reći da je Kodi bio očajan i sve više je očito da sili i troši lopte, da misli više na sebe nego na tim... Kao da hoće na silu da osigura da je tata ovog tima...

I sve više imam utisak da Saša često ne reaguje na vreme, kasni TO, ne oseća utakmicu, izmene ne uvek objašnjive....

Just now, Nikodije said:

Ne znam, ne volim da serem po treneru, ali ono uvođenje Dede da kao igra odbranu je wtf

Dedina dobra odbrana na bekovima nije Obradovićev izum, zapravo je mit koji je omađijao ama baš svakog trenera koji ga je trenirao.

Falio je Kalinin hustle. Jebo nam je kevu koliko je bio u kontra ritmu od prvog minuta.

Čim Obradovic “uigrao” ekipu počeli smo da gubimo utakmice .

1 minute ago, kralj said:

Upropastio nas je načisto Lord Stef.

U petak ne igra Karsen Edwards, mmw

jinx

Steta ove partije Batlera, covek igra cini mi se bez ijednog poteza viska. Jebi se Ostoja sto si poslao spisak Drceli

5 minutes ago, ducca said:

Devonte je svakim mečom korak bliže Shilbovanju, jedno veliko ništa. Bar jednu jebenu otvorenu trojku da je ubo, nule u svim rubrikama.

Dokle više sa tim šilbovanjima čim neko odigra dve utakmice ispod očekivanja. Takav mindset je i uveo u začarani krug svake godine, iz koga se nikako ne možemo izvući.

Mož misliti, nije ubo otvorenu trojku, treba ga otpustiti.