December 16, 2025Dec 16 Sto se zajeba pa pogleda .Nema leba ni ove godine ,kakve god igrace da dovedemo useremo jebeno .Mislim i ne nerviram se ,navikao sam ,na kraju će biti grčevita borba za neko 10 mesto .
December 16, 2025Dec 16 Just now, Heaviside said:a jebo te, ovo je čist ego bioDa, neverovatno grozan potez
December 16, 2025Dec 16 Rešio nas Jones.Nije za neku kuknjavu, ali to je trener sa autoritetom koji će da klupira Vasu zbog Jonesa.
December 16, 2025Dec 16 1 minute ago, Heaviside said:a jebo te, ovo je čist ego bioI cist faul na pocetku prodora, ali jbg
December 16, 2025Dec 16 Susto Batler jbg. I u drugom posedu posle of skoka CMM nije hteo da doda Batleru i onda je usro motkuBas lose 3 cetvrtine je odigrao
December 16, 2025Dec 16 Jbg njima se 3 coveka pojavljuju u zavrsnici a nama onaj jedan potez Nwore i mrtvo telo Butler. Jbg, imali su brzinu više
December 16, 2025Dec 16 Jebi ga mora se prepoznati momentum i me drzati Kodija sve vrijeme, stvarno ne razumijem...
December 16, 2025Dec 16 Šteta zbog epske partije Butlera ali ostatak tima i trener nisu baš zaslužili više večeras.
December 16, 2025Dec 16 Borili su se i bili egal sa prvoplasiranim timom EL, sa sve čudnim odlukama sudija i nešto naših grešaka. Ovo smo znali da će biti zajeban teren, niko nas nije odrao ni ponizio a bez pola tima došli.Moglo bi malo manje da se sere.
December 16, 2025Dec 16 Just now, hrkljush boys_2 said:Jebi ga mora se prepoznati momentum i me drzati Kodija sve vrijeme, stvarno ne razumijem...Kodija je trebalo držati zbog odbrane i skoka. Ako je već ulazio Nvora, napolje je trebao Kalinić, a ne Izundu, koji je držao skok. Posle izlaska Izundua, ne znam da li smo nešto odbranili i uhvatili. Opet smo ubedljivo najbolje izgledali sa Semi-Izundu unutra i opet se to rastura kad napravimo neku seriju.I onda vrh svega sa ovim uvodjenjem Davidovca za odbranu, kao protiv Partizana. Prosto neverovatno. Nadam se da će još 10 puta to da uradi i još 10 puta da izgubi.Ovo sa CMM je čist ego šut, koji naravno opet treba da reši trener.