Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

13 minutes ago, Valk said:

e ubio te grom dabogda

Nikodije Cakovic devojacko Karovic.

• Replies 18.4k
  • Views 821.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

“Ne znam kakva će biti uloga Grejema i Batlera, to je na treneru da odluči, ali znam da će obojica uticati na igru na visokom nivou. Pisao sam Batleru posle utakmice sa Spartakom. Ovo što sada vidimo od njega je potpuno drugačije u odnosu na ono što ćemo videti za dva meseca. Dao je 16 poena za 16 minuta, a samo je govorio o izgubljenoj lopti na kraju, dopada mi se takav mentalitet. Verujem u njega. Devonte će nam ekstremno mnogo pomoći kada nam se priključi, svi znamo kakav je igrač. Na treneru je da pronađe najbolju formulu i siguran sam da hoće”, dodaje Moneke.

Ohrabrujuca stvar.

Grejem će imati apsolutno pivotalnu ulogu, ako sankcije NIS-u uhvate pun zamah

• Popular Post
  • Popular Post

Screenshot_20251103_204055_Brave~2.jpg

Stvarno bismo mogli da prestanemo da se oduševljavamo ovakvim objavama. Ćerka od mog druga od 15 godina blokira školu, bila je ispred 29. zbog Štimca i izbacuje po 20 ovakvih storija dnevno.

Dođite braćo na ogradu. Selfi sa Dijanom Hrkom već nešto vredi.

Ja sam sa 14-15 prehodala svaku šetnju nakon krađe lokalnih izbora i šta mi fali?

Tema je bila da li će se neko od sportista oglasiti povodom Štimca i cele situacije, nije propao thread ako odamo priznanje Branku.

P.S. najbolje da treba da se juri Dijana za selfi, pobogu

1 minute ago, Valk said:

Ja sam sa 14-15 prehodala svaku šetnju nakon krađe lokalnih izbora i šta mi fali?

Tema je bila da li će se neko od sportista oglasiti povodom Štimca i cele situacije, nije propao thread ako odamo priznanje Branku.

P.S. najbolje da treba da se juri Dijana za selfi, pobogu

+1

Zima 96/97 je najhladnija koju pamtim, konstantno sneg, pa sam visio svakodnevno na mitinzima 3 meseca, često palio iz škole tamo, pridruživao se studentskim marševima iz studenjaka ka gradu, i tako mnogo nas, snatralo se da je to normalno.

Mislim da treba da dođu na lice mesta i podrže ženu i drugara Štimca pred SUPom.

Više se ne računaju deklarativne podrške.

Kapiram da je juče gotovo svaki instagramista okačio story, a na licu mesta 500 ljudi.

35 minutes ago, kralj said:

Mislim da treba da dođu na lice mesta i podrže ženu i drugara Štimca pred SUPom.

Više se ne računaju deklarativne podrške.

Kapiram da je juče gotovo svaki instagramista okačio story, a na licu mesta 500 ljudi.

Racunaju se ako su u pitanju javne licnosti. Itekako se racunaju.

32 minutes ago, harper lee said:

Racunaju se ako su u pitanju javne licnosti. Itekako se racunaju.

Izgleda da se ne računaju ako se oglase ali ako se ne oglase onda se itekako računa što se nisu oglasili.

Confused Thinking GIF

2 minutes ago, Valk said:

Izgleda da se ne računaju ako se oglase ali ako se ne oglase onda se itekako računa što se nisu oglasili.

Confused Thinking GIF

Da, dobro si to primetila. Kralja razumem, on je u revolucionarnom zanosu i na ulici je pa mu sve drugo prirodno izgleda nedovoljno, ali nikako ne treba odbacivati uticaj koji javne licnosti imaju zbog nekog bezveznog zilotizma. Niko od nas nije kreirao svet u kojem zivimo i mozemo o njemu da mislimo sta god hocemo ali realnost je da u svetu koji je kreiran za nas jedna Djokoviceva objava na neki nacin vredi vise nego hiljadu ljudi oko Dijane, pogotovo u inostranstvu.

bas je bezveze odlazak na proteste zvati revolucionarnim zanosom, prosto zato sto ovde svakakvi hegemoni jebu narod po 10+ godina & beyond, jer imamo 70% pametnjakovica, koji cekaju da drugi urade posao za njih, pa da nastave da kenhaju kako su svi ili govna ili naivni ili lopovi.

mozda sam 90ih imao neki rezon za tu seratorsku vecinu, danas nula bodova.

Pa sećamo se koja je histerija bila oko jednog Madoninog storija koji je čak bio uopštemestašen.

Ništa ne spočitavam @kralj nego onako pričamo, prosto nema potrebe da okrećemo leđa ljudima koji se mnogo glasnije i dalje čuju od nas.