Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 minutes ago, Nikodije said:

Pa ok, podiže, ali ja i dalje ne vidim smisao u veštačkom državnom pumpanju osrednjih klubova

Pa to i sad imaš. Split i Bosna su samo istorijski veliki klubovi, trenutno su nikakvi. Hale su uglavnom i sad prazne ili poluprazne. Napuni ih samo hrvatski nacionalizam kad dolazi Zvezda i donekle Partizan (jer su sa njima u malo mirnijim odnosima zbog ničim izazvanog potenciranja nacionalizma Zvezde).

Mi smo jednostavno ostavili domaću košarku da umire i odlučili da upumpavamo milione i milione u dva kluba kako bi oni dovodili strance. To nam se dešava. U prevodu, odlučili smo da ne radimo ništa na strategiji, samo da ulupavamo pare dok ih ima.

Ono što je moja poenta je samo da se ABA i KLS ne trebaju kvalitativno upoređivati sa ove distance, jer jednostavno uslovi nisu isti.

7 minutes ago, Nikodije said:

Omo što bi podiglo kvalitet kls je da abaligaški klubovi igraju paralelno aba i kls a ne samo aba ligu.

Slažem se, ali to je skoro neizvodljivo osim da tu KLS igraju neki B timovi. Opet i to je bolje nego ovo sad.

Edited by JPM

• Replies 18.4k
  • Views 822.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, JPM said:

Mi smo jednostavno ostavili domaću košarku da umire i odlučili da upumpavamo milione i milione u dva kluba kako bi oni dovodili strance. To nam se dešava. U prevodu, odlučili smo da ne radimo ništa na strategiji, samo da ulupavamo pare dok ih ima.

to je tačno ali se isto tako i desilo još na ulasku u 21. vek, tj pre četvrt-veka.

tri&po kluba su od tada u nekoj rotaciji, ostali ništa

ali i to je logično, jer je i neki ispodprosečni igrač početkom 2iljaditih krenuo u austriju, rumuniju, na kipar a neće neki talentovani omladinci

Just now, uini said:

to je tačno ali se isto tako i desilo još na ulasku u 21. vek, tj pre četvrt-veka.

tri&po kluba su od tada u nekoj rotaciji, ostali ništa

Zato i kažem da se ne može upoređivati ABA u koju je ulagano 20 godina i KLS koji tavori 20 godina.

1 minute ago, uini said:

jer je i neki ispodprosečni igrač početkom 2iljaditih krenuo u austriju, rumuniju, na kipar

Pa za pare. Da ima ulaganja ovde, ne bi otišao.

Spartak, Mega, FMP i Borac ne moraju da igraju kls sa b timovima @JPM

Just now, Nikodije said:

Spartak, Mega, FMP i Borac ne moraju da igraju kls sa b timovima @JPM

Oni ne moraju, tako je.

Mislio sam na Zvezdu i Partizan, moj previd, sorry.

Dakle, dva takmičenja se mogu igrati uporedo.

@dragance Priključi se razgovoru, daj svoje mišljenje. Ovako malo bezveze da samo voajerišeš.

E jbg, sad videh da si suspendovan na 6 sedmica... Ništa onda, kad se vratiš.

Inače, ne vezano za temu, ovo sve je odličan socijalni eksperiment. Naime, u ovakvim diskusijama se vidi kako funkcioniše propsečan "forumaški" mozak. Prvo se u inicijalnom upisu na bilo koju temu sa nekim slože a sa nekim ne. Onda do kraja diskusije automatski lupaju thumbs up ovima sa kojima su se složili a podsmevaju se ovim drugima. Pri tome, čak se i ne udubljuju ozbiljno u diskusiju jer bi tada videli da se mišljenja i ne razlikuju previše, već samo u par, često tehnikalija. Ali očigledno nije bitno diskutovati, već ponašati se nadmeno.

Edited by JPM

2 hours ago, Nikodije said:

Omo što bi podiglo kvalitet kls je da abaligaški klubovi igraju paralelno aba i kls a ne samo aba ligu.

Svi da igraju ligu Srbije, a ko želi nešto više može sebi da izabere ABA ili neko evropsko takmičenje. Ako večitima ni to nije dovoljno nego žele još derbija, još Dubaija i Cedevitu i Budućnost, neka igraju tri takmičenja.

ABA je međunoradno takmičenje koje ne nudi prohodnost u EL, EC ili FIBA takmčinje nego je sama sebi svrha i tako je treba tretirati, a ne kao najviši rang nacionalnog sistema takmičenja.

Edited by Heaviside

1 minute ago, Heaviside said:

Svi da igraju ligu Srbije, a ko želi nešto više može sebi da izabere ABA ili neko evropsko takmičenje. Ako večitima ni to nije dovoljno nego žele još derbija, još Dubaija i Cedevitu i Budućnost, neka igraju tri takmičenja.

Pa tako će i biti ako dobro razumem najavljene reforme, igraće 3 takmičenja s tim što će kls igrati sa b timom.

1 minute ago, Nikodije said:

Pa tako će i biti ako dobro razumem najavljene reforme, igraće 3 takmičenja s tim što će kls igrati sa b timom.

Tako i treba i da bude. Za slučaj da nisi video edit - ABA je međunarodno takmičenje koje ne nudi prohodnost u EL, EC ili FIBA takmčinja nego je sama sebi svrha i tako je treba i tretirati, a ne kao najviši rang nacionalnog sistema takmičenja.

Nek je igra ko god želi i koga prime, ali uz domaću ligu.

Just now, Heaviside said:

Tako i treba i da bude. Za slučaj da nisi video edit - ABA je međunarodno takmičenje koje ne nudi prohodnost u EL, EC ili FIBA takmčinja nego je sama sebi svrha i tako je treba i tretirati, a ne kao najviši rang nacionalnog sistema takmičenja.

Nek je igra ko god želi i koga prime, ali uz domaću ligu.

Verujem da će domaću ligu večiti igrati da bi preko nje prodavali igrače na koledž i da je to glavni motiv. Mladi svakako idu na koledže, ovako će moći bolje da kontrolišu proces.

ABA - tamnica naroda

Kad je za vlast ponestalo drzava za rasturat, ajmo rasturat drugo sta

Edited by Ratamahatta

Ima li negdje snimka utakmice za Zlatiborom? Interesuje me kako su se klinci pokazalali + Djurisic + Mijov..khm, Skobalj.

8 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Ima li negdje snimka utakmice za Zlatiborom? Interesuje me kako su se klinci pokazalali + Djurisic + Mijov..khm, Skobalj.

Ima repriza na Areni 10 ... 16h

Ebuka Srbine lolol

Sad vidimo kakva je kesa Francisko u poredjenju sa Kodijem masinom. Kad je gusto nidje ga nema fantom