Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

4 hours ago, Johny said:

Ali ovi SK klikbejtovi sa slikom Mijatovica i Jokana i ovim naslovom... jadnici.

aha, edit: ili vise nije ta slika ili sam ja lud...

nisi lud, bila je ta slika......i meni je upalo u oči

4 hours ago, johan nagel said:

Него да се приметити да у овим саопштењима и приликом шут карте за Благоја и сада, стоји наглашено “на предлог потпредседника за спортска питања Предрага Мијатовића” , што значи да или зализани жели да назначи да је све ово његових руку дело (што донекле и поштујем, да се бар не крије) или опет ту има озбиљних размимоилажења са Данком..

jasno je da je delo njegovih ruku, on se ne krije, kao što kažeš. preuzeo je odgovornost, što mi je sasvim ok. drugo, on je marka ili brend u svetu fudbala, u odnosu na Danka ili Rasima, i jasno je da je on tu glavni. što je opet sasvim ok. kada ne bi bio glavni to bi značilo da je prisutan neko ko je veća marka od njega. jasno je da takvoga nema u klubu

on ima nekakav kredit koji može da troši, a zaradio ga je onim što je napravio u karijeri. mislim da je lik prilično straightforward, odnosno direktno će da kaže ono što namerava da uradi i ne obazire se previše na to šta će svet o tome da misli. nije tip populiste ili nekoga ko priča prazne priče i dodvorava se. da je tako ne bi bio u situaciji da ga pljuje pola navijača Partizana, već bi bio mnogo popularniji. a nije mu bilo teško da tako i uradi. samo što on smatra da tako ne treba i neće to da radi

on želi da uradi upravo ono što priča, i ja tu nemam neke dileme. dal će uspeti to je druga stvar, on je prilično uveren da hoće. u svakom slučaju bar ćemo biti lišeni demagogije i ispraznih priča i znaćemo šta hoće ili namerava, pošto će to i da kaže

Edited by Ted

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

2 hours ago, Ted said:

jasno je da je delo njegovih ruku, on se ne krije, kao što kažeš. preuzeo je odgovornost, što mi je sasvim ok. drugo, on je marka ili brend u svetu fudbala, u odnosu na Danka ili Rasima, i jasno je da je on tu glavni. što je opet sasvim ok. kada ne bi bio glavni to bi značilo da je prisutan neko ko je veća marka od njega. jasno je da takvoga nema u klubu

on ima nekakav kredit koji može da troši, a zaradio ga je onim što je napravio u karijeri. mislim da je lik prilično straightforward, odnosno direktno će da kaže ono što namerava da uradi i ne obazire se previše na to šta će svet o tome da misli. nije tip populiste ili nekoga ko priča prazne priče i dodvorava se. da je tako ne bi bio u situaciji da ga pljuje pola navijača Partizana, već bi bio mnogo popularniji. a nije mu bilo teško da tako i uradi. samo što on smatra da tako ne treba i neće to da radi

on želi da uradi upravo ono što priča, i ja tu nemam neke dileme. dal će uspeti to je druga stvar, on je prilično uveren da hoće. u svakom slučaju bar ćemo biti lišeni demagogije i ispraznih priča i znaćemo šta hoće ili namerava, pošto će to i da kaže

+1 na sve

To je i meni upalo u oči - on je svojim potpisom preuzeo odgovornost u pokušaju da razbudi i razmrda klub kom je 2.mesto postalo stanje redovno. Treba podržati rizik. U tom smislu:

Mijat nema magije

Već muda ko bukagije

šteta što se Ivković nije javio na oglas, jer on očito zna kako. a kapiram da ima i negde u šteku koju desetinu ili stotinu miliona evrića, pa bi to aktivirao samo da mu neko da šansu. al neće zalizani, sve mu jebem. rešio da uništi Partizan pa to ti je

zaista je izuzetno čudno što nakon godinu dana nemamo budžet od 150M evra i tim koji je za gornji dom LŠ. a prosto je neverovatno da Klop nema angažman, a mi ne možemo da ga privolimo. kažem čudno, pošto je klub preuzet u izuzetnom stanju, bez dugovanja, sa prilično velikim parama u budžetu i sa timom koji je imao vrednost oko 80M po transfermarktu. da ne pominjem perfektnu infrastrukturu, moderan stadion ako svemirski brod, trenig centar kao Burj Al Arab

tekst nije nužno protiv uprava, već odmereno crta tačnu situaciju oko kluba. jbg, u kom tonu čitate tekst, tako ćete ga i shvatiti.

partizanu razumem treba borba za titulu, ali je nerealno da će fića biti pobednik trke u monci.

izgleda da je Mijat ukinuo burek aproprijaciju u budžetu kluba.......pa se neki novinari sad nalaze u apstinencijalnoj krizi......na latinskom Abstinentio Deburekialis

Malo sam pogledao neke privatne stvari vezane za Stojakovića i ipak sam zadovoljan.

mijatovic najavio rasprodaju...

do pre samo 3-4 meseca je pricao kako nikoga ne prodajemo, da uspostavljamo sistem, te da je u pitanju proces i stasvene...

bio je fenomenalan fudbaler, funkcionerska i menadzerska karijera nakon toga krajnje upitna - relativno uspesnih par godina na mestu sportskog direktora reala (par domacih titula i kup, ali uzastopno trogodisnje ispadanje u 16ini finala ls), te prilicno kontroverzna nazovi menadzerska karijera, uz par kazni spanskih sudova zbog neprijavljenog poreza po prihodima iz drugih drzava i nelegalnih/kes prihoda od fudbalskih transfera. prosle godine prodao jednu od kuca u spaniji da bi isplatio neku od kazni. (sve zvanicni podaci koji se mogu naci na internetu s par klikova.)

nije da nema logike u ovome sto prica, ali zbog minulog rada - ja mu prosto ne verujem da ima najcistije namere.

Permutovao je Šeka i LeBrona.

1 hour ago, Nebojsa said:

nije najavio rasprodaju, naslov je najobičnija glupost. radi se o gostovanju na tv Una, ima na netu i svako može da polgeda šta je rekao

a rekao je ovo što je citirano u tekstu, pri čemu to nema nikakve veze sa naslovom samog teksta. igrači imaju klauzule, koje su visoke, ako neko ponudi to igrač odlučuje, ako ponudi manje odlučuje Mijat. i gde je tu rasporodaja, ostaje pitanje. sad ako se pojavi pet ponuda za naše igrače i svi ponude po 15M i svi odu, eto tebi 75M. to naravno neće da se desi, a sve i da se desi ne bi imalo negativan uticaj na klub, već upravo suprotno

recimo neka da se pojave ponude za tri igrača u rangu od 6 do 7M, pa moguće da će da ih proda i da prihoduje blizu 20M. zašto? pa zato što klub nema para, što je javna tajna. da bi se izašlo iz začaranog kruga moljakanja države i drugih nemilih načina poslovanja, mora nešto da se prihoduje. ja ne znam kako ljudi misle da se klub izvuče iz bule. verovatno da Mijat organizuje plenum na Teleoptiku i krene u džihad na režim, ali da režim ipak daje pare jer mi još nemamo mogućnost da zaradimo dovoljno. pa to nema ni u crtanom filmu

sistem nije zamišljen tako da su ovo jedini igrači koji će da stignu ikada iz Teleoptika, pa da ih držimo ovde narednih 10 godina, već da Teleoptik izbacuje klince, poput ovih koje sada imamo. a kada bude bilo nešto para na računu, verovatno će klinci moći i duže da ostanu i neće biti problem da se nađe neki stoper koji nam je bio neophodan ove godine, odnosno da se roster formira na drugačiji način i da bude konkurentniji za Evropu

Edited by Ted

ako vrate milosevica i prodaju vukotica, neka sisaju kurac.

u stvari, neka sisaju kitu svejedno.

i oni i ostoja neka ga pusi.

i zvaljava spodoba neka ga glaba.

dosta sam konstruktivan danas.

Edited by holden kolfild

previše je to pušenja, sisanja i glabanja za jedan sportski topik......sadžaj je dodatno uznemirujuć jer su u radnju uključeni isključivo muškarci

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.