Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Hmmm dosta jak Djapeov intervju.... najavljuje titulu iduce godine... kad je ono bese expo i kad pali nepomeny.. kockice se sklapayu

Edited by mozzer

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

1 hour ago, ZokiAsov said:

Evo kaze mijat da se razidjemo, prelazno resenje oroceno do kraja sezone, pa onda stranac spanac bomba

Španac koji je osvajao trofeje na Balkanu. To dosta sužava izbor.

Циркус медрано. Први си на табели мање више, отпушташ тренера који је ту већ неко време, гура добро, успоставио је одређени систем, да би довео некаквог фикуса до краја сезоне (ко нормалан би уопште прихватио тако нешто) и већ сад најављујеш странца на лето, који ће имати 12 и по дана да имплементира своје идеје пред за нас кључне утакмице у европским квалификацијама.

Ali ta fascinacija trenerima kod navijača Partizana ... Može sve da propada ali ne dirajte mi u svetog grala - da biram trenera, da ja kažem šta mislim!

Boli me bre uvo ko će da bude trener. Samo neka dovedu par iskusnih igrača u odbrani, da mogu mladi da se dokazuju. Sad i neka lažna sreća kod mijata, misli da će se tobože boriti za titulu. Nećeš, čim ti naleti neki tsc i čukarički da ti napuni mrežu do vrha. Dovedi iskusne igrače pozadi, barabo jedna ćacijevska.

Edited by Kreator

Stalno se potencira kako imamo dobre reziltate, kako ne odustajemo od borbe ni ove sezone. I onda mijat kaze dovescemo nekog mentola sa licencom i uslovom da je u junu bivsi. Bas mocnu poruku salje igracima za nastavak sezone

Да л’ Нађ има лиценцу беше, то је рођени победник, војник клуба, вољан да послуша сваку наредбу и цедуљицу..

Делује као савршено решење до лета.

5 hours ago, mozzer said:

Ugresic opasan igrac. Opasan. Najbolji mladi srpski igrac.

Decko je 1 obican nemacpojma, a cini se da je vrlo verovatno i kostao posla bivseg trenera nam. Ovo nasilnicko uguravanje doticnog u prvi tim cemo skupo platiti u vidu izgubljenih bodova vrlo skoro (da ne zaboravimo da je kup vec odradio).

Oće Peđa ovog Špaljolca iz Celja izgleda 😀. Zvao ga i ovo ponudio

Acostémonos con los gitanos y ganaremos dinero. Mucho dinero. Terzić llorará como un niño.

12 minutes ago, Nebojsa said:

Decko je 1 obican nemacpojma, a cini se da je vrlo verovatno i kostao posla bivseg trenera nam. Ovo nasilnicko uguravanje doticnog u prvi tim cemo skupo platiti u vidu izgubljenih bodova vrlo skoro (da ne zaboravimo da je kup vec odradio).

Videcemo.... Videcemo.

9 minutes ago, Ted said:

Oće Peđa ovog Špaljolca iz Celja izgleda 😀. Zvao ga i ovo ponudio

Acostémonos con los gitanos y ganaremos dinero. Mucho dinero. Terzić llorará como un niño.

tenor.gif

Kažu Darko Milanič. Uklapa se u ono o trofejnom balkanskom treneru.

sa slovencima nikad nismo zakazali

Ja bih viseo voleo Kataneca, ali moze i Darko..

Циркулишу сад разна имена, Миланич би био добро решење с тим што се не уклапа у ту причу о привременом тренеру ороченом до јуна.

Ако је он стварно опција довести човека и пустити га да ради на дуже стазе, најгора могућа ствар је та учестала промена тренера.

Meni taj Milanič ima smisla više nego ovaj što je upravo otišao. Ako on dođe, ne bi trebalo juriti ništa na leto - ako klikne sa klincima. Ali obavezno dovesti pozadi par solidnih iskusnih inače džabe sve.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.