Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

dobar je Lala momak.......al ne drži ga mesto

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Brate ne može kod nas trener koji nije čitao Šopenhauera i Ničea

pogledo je Lala skraćeno to, na jućub klipu

13 hours ago, johan nagel said:

На страну што нико с реномеом не би допустио да му зализани диктира ко ће да игра, као што је очигледно замислио.

mislim da je ovo ključno i da zato još uvek nema promocije

Мијатовићева бескрупулозност може бити и добра и лоша, човек који 15 година након свог мање или више успешног периода у руководећим структурама Реала и даље на недељном нивоу коментарише потезе челника и тренера тог клуба, очито мисли да је најпаметнији и да увек зна шта и како треба.

Што се тренера тиче, ниједна пристојна опција повезана на овај или онај начин с Пфком није доступна, Николић, Ивић, Лазетић, Јокан, чак ни Саша Илић. На страну што су сви они окретали главу кад је било густо и није им падало на памет да дођу.

Слободан је тај Вуковић ето, чувени Керкез, Дринчић..

Edited by johan nagel
тупо

Može Kerkez, ali Žan Sebastijan.

opcije postoje......iskreno, gotovo nikome od nas nije bilo poznato ko je Srđan Blagojević, kada je promovisan. svi smo riljali i tražili. pa se ispostavio kao pogodak

opcija nema ako krug suzimo na one za koje znamo i za koje smo čuli. a to je baš mali broj. a to je isto kao kad bi suzli potragu za igračima samo na top klubove lige petica. niko nam ne bi bio dostupan i realan

Edited by Ted

kako se forumakoj komisiji svideo ono mitsko biće koje je prošlo probu na levom beku

mislim da se zove abdulmalik?

samo sam golove video

što se mene tiče, apsolutno prelazna ocena. da preskočimo pošalice vezane za godiše igrača koji dolaze iz Afrike (ono, dal je po godištu bliži Mićunu ili Ugrešiću), zaista deluje kao klinac

delovao mi je sigurno, s obzirom da mu je prvi nastup. u dodavanjima nije grešio, dobro se kretao, nudio, išao napred. premali je uzorak ovo ali deluje dobro. imao je dve greške, jednom je izbacio loptu u korner pod pritiskom a bio je 30 metara od korera, i pred kraj prvog poluvremena nije ispratio let lopte pa umalo da primimo gol iz te akcije

Edited by Ted

17 hours ago, ZokiAsov said:

Sjajna akcija, ugri strelac, mijat trlja ruke

Ugresic opasan igrac. Opasan. Najbolji mladi srpski igrac.

Опције вероватно постоје али не и повезане с Партизаном што кроз бивши играчки или тренерски стаж. То је једна од ствари које су се рецимо замерале Благојевићу, да нема Пфк днк.

А и ван тога база домаћих тренера (који иоле ваљају) је доста мала, Благоје је ипак изузетак који се пробијао ван очију јавности јер је био тотални анонимус и крчио је пут од нуле буквално. И да се надовежем пошто је поменуто, није га није Мијатовић довео него Данко Лазовић. Без Мијатовићеве сагласности сигурно не би био ангажован али Данко је пре свега залегао за њега.

За Абдула немам појма тешко је рећи ишта након једне утакмице. Деловао је сасвим коректно за некога ко има 18 година, дебитант је и ово му је практично прва сениорска утакмица. Доста смо и нападали преко њега и те леве стране генерално.

Evo kaze mijat da se razidjemo, prelazno resenje oroceno do kraja sezone, pa onda stranac spanac bomba

au bre Zoki ali si ga sažeo sa medalju D

bili neki vojnici i poiskakali iz čamca negde u Francuskoj, bilo malo pucnjave sa Nemcima i završen drugi svetski rat ubrzo nakon toga (iskrcavanje na Normandiju skraćena verzija) tongue

evo ga link ođe, a biće i podkast uskoro

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/predrag-mijatovic-stize-trener-koji-zna-kako-se-osvajaju-trofeji-na-balkanu/527932

Edited by Ted

Jedva cekam podkast izmislicu neki put do vranja da ga natenane odslusam

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.