Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

@Kreator

Sve se slazem Dzordze. Videcemo.

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Daj bože da me demantuju.

pročitah negde da se mijat načelno dogovorio sa diego martinezom.

2 hours ago, twisted said:

pročitah negde da se mijat načelno dogovorio sa diego martinezom.

Ja sam cuo da je u kombinaciji i... Slaven Bilic hahahahahahaha

Daj Bože da svi budu kao Čukarički, TSC, Mega u basketu itd. Samo da sjašu sa budžeta.

Pominje se i ovaj Vukovic sto je trenirao Legiju i Piast

obe ruke za Slavena

jest da je u poslednje vreme malo batalio trenersku karijeru, ali je ono što je nekada znao, plašim se, nivo nedostižan za ostale kandidate, plus je pozitiva lik. smaranje je što bi mu se nacoška ekipa nakačila na leđa, plus burekdžijski front zaštite srpske struke od straaaanaca

a tog Vukovića su pominjali bar poslednja 2 puta kada smo menjali trenera

Edited by Profesionalac

Vuković je veliki grobar i ima iskustva, odličan kandidatt, ako je uopšte kandidat

Slaven bi bio šou.....što se mene tiče apsolutno ništa protiv nemam. može biti i da nam je potreban jedan takav karakter, da malo zatalasa i probudi okruženje. pribojavao bih se prijema kod dela navijača. što se trenerskog iskustva tiče, za naše uslove i potrebe top

Trenevski ceka kao zapeta puska...

4 hours ago, mozzer said:

Ja sam cuo da je u kombinaciji i... Slaven Bilic hahahahahahaha

da ima pravde, ovo bi bilo najbolje resenje. naslednik bice mladinica.

6 minutes ago, MiddleClass said:

Trenevski Cetkovic ceka kao zapeta puska...

vodili smo 3 minuta......onda napravili glup penal

opet delujemo fizički/energetski inferiornije od protivnika. jbg. to su osnovne stvari, ako nema agresivnosti i energije, najebo si, ko god da je preko

i da, evo ga preokret, gubimo 2-1

aman ljudi koji vam je kurac.......ko podrgejani leševi, probijaju nas kako hoće

umalo i treći da primimo

ovo je 8. gol koji smo primili, ako računamo prethodne dve utakmice i prvih pola sata ove......to ne može da pegla ni navala Bajerna

poluvreme

katastrofalna igra. ne odbrana kao igrači odbrane, nego igra celog tima u fazi odbrane je jeziva. to bukvalno nije ni za nivo druge lige, a da je tako govori i utakmica sa Mačvom. u našu opasnu zonu se ulazi ko u Maxi, svako ko naiđe može da se ušeta, razleda, bira šta hoće

nije preterivanje, ali još dva gola smo mogli da primimo bez problema. prvi put su promašili za malo, drugi put je spasla stativa, a posle toga izgleda i Milošević koji je zasmetao nekom liku da ubaci u prazan gol sa pola metra. po krilima prolaze kako hoće, naročito ovde gde su Milovanović i Zubairu

osnovni problem je što nas nadrtče, nadskaču, igraju fizički jače, bukvalno spreče šansu da igramo i da pokažemo kvalitet koji imamo. a taj kvalitet ne može da dođe do izražaja ako igramo kao mrtva puvala. energija nula

ovom timu treba trener iz one kategorije terorista, koji bukvalno neće da im dozvoli da se vuku po terenu ko ranjenici. da bi ova grupa igrala fudbal mora da se drži na uzici i kontroliše stogo. takođe, moraće malo i da se promeni struktura igračkog kadra i poveća neznatno broj starijih kajli i iskusnijih igrača koji su u prvih 11. bukvalno jedan ili dva takva igrača bi promenili celu sliku

Edited by Ted

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.