Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Jesu oni normalni ph34r

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Vidi ti Pedju... hmmmm...

Kiseli hvala za sve bilo je simpaticno ali dosta vise i da se ne ljubimo....

Ajmo Uprava ozbiljan trener i da se krene sa ozbiljnijim radom/ ulaganjima u tim

Edited by mozzer

Putuj igumane

38 minutes ago, copkillah said:

Smenilo Blagojevića

Kad bi mogli Mijatović i Lazović sami "da se smene" bilo bi dobro. Ili da napokon dovedu pojačanja i da ne jedu govna. Majmuni ćacijevski ....

Pa kao..u sampionskoj trci smo..pa kao nema kikseva..pa kao napeto..

Sve mora izgleda da bude deo kulisa..a koliko sam voleo Mijatovica..Na skali "Jadan sam kao Branko Kockica" trenutno gura vrednost 0,3-0,4 vrednosti gosn Milicevica.

Sad kad Mijat dovede svog ortaka Piksija evil

Kada trener izgubi svlacionicu ili leti on ili menjas tim. Nisu problem porazi samo po sebi nego kako je ekipa izgledala na terenu, a to je uvek odraz kako se radi na treninzima i kakva je atmosfera.

Meni se jako dopalo to što je radio Blagoje, i krivo mi je što odlazi. Prebili su nas u Šapcu i juče, očigledno smo previše neiskusni za takav fudbal, plus 2 odbitka, glupav penal itd .. Niko ne može da kaže da se nisu trudili, ako je nešto trulo bilo u svlačionici ja to nisam na terenu video. Mlad je tim, oscilacije neizbežne, po meni neviđena glupost ova smena i ozbiljna opomena da je sportski deo uprave verovatno više zaslužio istu.

Срамота.

Како му то тачно екипа изгледа на терену, буквално смо одиграли две јебене лоше утакмице и уручише човеку отказ лагано. Зализани га је тачно од старта чекао на пенал, ионако га је Лазовић одабрао. Саставиш човеку кршину од тима, са просеком од 20 година и онда му даш отказ након једног и по кикса. Еј три бода мање од ганфера имамо и то као није добро, шта требало је да имамо десет више да би задовољио.

Изгубио свлачионицу ево усраћу се, па дајте човеку шансу да се избори с тим ако може а не да га педалирате првом приликом.

Битно да никакву одговорност нема зализани Мадриђанин.

Благоју хвала на свему, ретко нормалан човек у овом муљу од нашег фудбала, надам се да ће потврдити квалитет на неком другом месту.

mislim da je ovo otkaz koji je motivisan razlozima koji nama nisu poznati. barem ne u potpunosti

dva rezultatska kiksa svakako nisu razlog za otkaz treneru, a ja negde mislim i da nisu razlog, odnosno da nisu pravi razlog

meni je žao Blagojevića. mislim da je puno toga dobrog uradio, svakako više nego lošeg. realno, falilo je i malo sportske ili bilo kakve sreće, da se proguramo u Evropu nekako, da je Kalulu pogodio protiv Kiprana dva minuta pre kraja produžetka, da smo uspeli da izdržimo u produžecima u Škotskoj. nekako se sve u ovoj priči svodi na to da je malo falilo, ali se nije desilo

ali jbg. to što je malo falilo, ali se nije desilo, više ide na dušu rukovodstva nego trenera. možda je falio jedan stoper, možda malo bolje krilo od Seka, možda neka alternativa za Jurčevića. sve neke stvari koje Blagoje nije mogao sam da uradi

ono što verujem da jeste fakat, odnosno tako mi se čini, Blagoje nije trener motivator, odnosno nije onaj tip čoveka i trenera koji će igrače naterati da guraju iznad maksimuma ili ih mobilisati kad krene neki raspad ili kriza, poput ove u kojoj se trenutno nalazimo

nama treba, pored svega i malo sportske sreće......i trener koji će tu sreću da iskušava. da rizikuje i koketira na granici mogućeg. Blagoje nije takav tip. alii to nije njegova krivica. on je takav kakav je i sveukupno je uradio dobar posao

mnogo bitnije od Blagoje jeste da li će uprava da shvati gde je pogrešila. jer ako očekuješ od trenera da pleše na granici mogućeg, moraš i ti to da uradiš. da rizikuješ sa nekim transferom, da se isprsiš na granici mogućeg i dovedeš barem štopera, ako je jasno da curi baš tu i teško se zaustavlja. jer glupo je staviti treneru u krivicu što nije uradio ono što ni ti sam nisi imao muda da uradiš

Edited by Ted

16 hours ago, mozzer said:

Vidi ti Pedju... hmmmm...

Kiseli hvala za sve bilo je simpaticno ali dosta vise i da se ne ljubimo....

Ajmo Uprava ozbiljan trener i da se krene sa ozbiljnijim radom/ ulaganjima u tim

Sve je ovo AKO ima novca za ozbiljna ulaganja. Neikoliko velikih AKO:

- AKO su obezbedili prodaju Vukotića / Dragojevića / Ugrešića u zimskom periodu
- AKO će za taj novac da plate skupljeg i boljeg trenera
- AKO će za taj novac da obezbede još 2 pojačanja na kritičnim pozicijama i
- AKO od tog novca može se živi - ako stiže odmah
- ONDA sve ovo ima smisla. u protivnom težak laički potez.

Кажу превише је Благ (хе хе), не уме да подвикне (имамо једног у другој секцији који уме, па ништа), нема задовољавајућу комуникацију са играчима, испао је двапут из купа и бранио се са седам дефанзиваца на дербију, што су неопростиви греси.

То што је преузео тим када нико није хтео, што нам је игра имала главу и реп после доста времена (што је било уочљиво и најпростијем фудбалском гледаоцу), што је генерално извукао максимум из младог тима, од неких лимитираних играча типа Јурчевића направио озбиљне опције, и што има 1 (један) бод мање од Звезде су очигледно ситнице недовољне да га сачувају на клупи након две лоше утакмице. Минимум који је морао да добије је бар до зимске паузе, дакле још седам утакмица да проба да нас врати на победнички колосек. Овакав отказ је скандал буквално.

Бојим се ипак да камен спотицања није некакав Угрешић рецимо, који је планиран да се форсира преко сваке мере а слабо га има на терену у последње време. После онаквог текста на Моззарту и овог сада потеза, мора човек да се запита.

Edited by johan nagel
тупо

12 minutes ago, twisted said:

Sve je ovo AKO ima novca za ozbiljna ulaganja. Neikoliko velikih AKO:

- AKO su obezbedili prodaju Vukotića / Dragojevića / Ugrešića u zimskom periodu
- AKO će za taj novac da plate skupljeg i boljeg trenera
- AKO će za taj novac da obezbede još 2 pojačanja na kritičnim pozicijama i
- AKO od tog novca može se živi - ako stiže odmah
- ONDA sve ovo ima smisla. u protivnom težak laički potez.

Vidi, ako nema novca za ozbiljna ulaganja za Evropu onda bezveze sve ovo pisemo, onda i ja mogu da vodim FKP da bude 2. ili 3. sa nekoliko "jao zamalo bas smo dobro igrali" utakmica...

Jos jednom zadovoljan sam sa Kiselim, pre utakmice u Subotu rekao sam ako pobedi bice mi na 100% ako izgubi smena... i to je to. Mene jedino zanimaju Grupe u Evropi i cini mi se da je izgubio kontrolu nad timom i da ko god dodje bolje da sto pre krene da pravi svoj tim za iducu godinu kvalifikacija... i jos jednom - ako SHATRO ne bude para (ako se tako dojavi znamo odakle ponovo posle 10 godina) dzabe sve pisemo.... za upravu sam napisao u prethodnom postu pre nekog vremena sta mislim - kao za Kiselog ovo u Subotu za njih je sledeca godina ulaz u Grupe Do or Die

Edited by mozzer

27 minutes ago, johan nagel said:

Кажу превише је Благ (хе хе), не уме да подвикне (имамо једног у другој секцији који уме, па ништа), нема задовољавајућу комуникацију са играчима, испао је двапут из купа и бранио се са седам дефанзиваца на дербију, што су неопростиви греси.

То што је преузео тим када нико није хтео, што нам је игра имала главу и реп после доста времена (што је било уочљиво и најпростијем фудбалском гледаоцу), што је генерално извукао максимум из младог тима, од неких лимитираних играча типа Јурчевића направио озбиљне опције, и што има 1 (један) бод мање од Звезде су очигледно ситнице недовољне да га сачувају на клупи након две лоше утакмице. Минимум који је морао да добије је бар до зимске паузе, дакле још седам утакмица да проба да нас врати на победнички колосек. Овакав отказ је скандал буквално.

Бојим се ипак да камен спотицања није некакав Угрешић рецимо, који је планиран да се форсира преко сваке мере а слабо га има на терену у последње време. После онаквог текста на Моззарту и овог сада потеза, мора човек да се запита.

ali kriza igre nije počela juče već traje od početka oktobra, pa tsc je trebao da nas petardira. Nije problem izgubiti kada promašiš 5 zicera pa možeš da kažeš da nisi imao sreće ali kada kao juče jalovo napadaš i pored gola napraviš još jednu ili 2 polušanse e to je imho problem, igra delije blagoja je provaljena, domaći treneri su se prilagodili, igraju efikasan presing pa sa mukom lopta prelazi na protivničku polovinu, plus nema onog žara i truda kod igrača sa početka sezone...

• to je sve krivica trenera, ja sam napisao još na kraju sezone da ako ostane delija blagoje mi ispadamo iz evrope u sezoni kupanja, jednostavno lik koji ne sme da napadne jedan tsc na domaćem terenu u kup tekmi već čeka penal lutriju protiv protivnika sličnog kvaliteta na domaćem terenu, nije pobednik, to se ponovilo i protiv kiprana opet je čekao sreću sa penala i naredio povlačenje na 20 min do kraja meča umesto da iskoristi pritisak sa tribina i ide po drugi gol i prolaz....

• a to što smo na bod od mezimice je do njihove najgore polusezone u zadnjih deset godina i opet to nećemo iskoristiti jer upravu zanima samo kako da se opari od promocije i prodaje balavaca, a trener je iz kategorije onih za koje je 2 mesto, sa po 4-5 poraza i remija, uspešna sezona...

Криза игре траје већ неко време али је то сасвим нормална ствар за тим који на свакој утакмици има 6-7 у21 играча. Резултатска криза траје округло две утакмице. За тврдњу да је “игра проваљена” би ипак морали да сачекамо неки већи узорак јер је ипак неозбиљно то тврдити након два кикса.

Тсц у купу је била утакмица два егал тима у том моменту и тако се и завршила, ето њиховим бољим извођењем пенала тај пут. Ироније ли баш је Натхо био трагичар као најбољи извођач пенала у историји клуба.

За Кипране не знам шта бих рекао, колико је то незгодан противник био најбоље се види по томе што су након нас избацили Цеље, Легију, одрали Аз Алкмар 4:0 и добили фул тим Кристал Паласа 0:1. Нас су пенали делили од тога да их избацимо (или онај потез Калулуа пре тога).

Опет кажем испадање из Европе у сезони купања може да иде на рачун само руководећег двојца који је саставио екипу какву је саставио (да се не враћамо на причу о штоперима нпр) а има очекивања као да смо Реал Мадрид (хе хе). Не знам за друге али ја не памтим кад сам био поноснији на тим од оног реванша против Хибернијана иако смо испали.

На бод смо од мезимице зато што смо овојили 31 од могућих 39 бодова. Ја мислим да је то озбиљан резултат, ако не и подвиг са оваквим тимом, све и да они нису имали пар неочекиваних киксева.

Да ли је Благоје победник то не можемо да знамо али оно што можемо је да смо играли добар фудбал са врло скромним ресурсима и да у овом моменту није било никаквог (фудбалског) разлога за смену.

Није Благоје идеалан и не мора доживотно да нам буде тренер али у овом моменту по клуб радио је добар посао и ова исхитрена смена таман кад смо успоставили одређени континуитет на клупи је тотална глупост.

Много тога ће рећи и то кога доведу као замену, ово евентуално може да оправда само неко заиста квалитетно решење. Не морам да напомињем да сам скептичан у вези тога.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.