Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

ono što sam primetio je da fali fokus u napadačkoj završnici, to da je bilo stepen, dva više lagano bi terzićevci bili rešeni sa dva puta više golova

• Replies 3.1k
  • Views 135.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

ono što sam primetio je da fali fokus u napadačkoj završnici, to da je bilo stepen, dva više lagano bi terzićevci bili rešeni sa dva puta više golova

Sek i Trifa su baš tanki u završnici.

Трифа ретко и дође до завршнице, углавном залама тамо на боку бесомучно. 55 текми, 2 гола и 4 асистенције за крилног играча, мора то много конкретније.

Секара ако смо се и питали због чега није дао гол четири године, више се не питамо. Дечко нема снаге буквално, сваки шут му је исти, не уме да подигне лопту, увек шутира онако траљаво, готово по земљи па ако прође некако као против Имт-а прошло је.

Ваљда ће Зубаиру почети полако да добија минуте након ове реп паузе следеће, мада на десном крилу смо танки па смо танки.

Иначе против Воше 04.10 на рођендан бесплатан улаз.

jebe b92, ne vadi

B92.net
No image preview

Misterija (donekle) rešena: Javio se Kalulu! FOTO - Srp...

Francuski fudbaler kongoanskog porekla Aldo Kalulu, pre nekoliko nedelja iznenada je napustio Partizan, bez ikakvog objašnjenja i pozdrava, a sada se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

možda se nije javio partizanu, ali sa kaluluom je sve u redu :D

tenor.gif

Па ово Мијату дође ко кец на једанаест кад већ није успео шибицарски да га отера.. Нема те, не тренираш = кажњен си, не примаш плату.

Да је ту, ћути, тренира и не игра, 50 сома у џеп сваког месеца.

ispostavilo se da mu duguju plate od juna - 200.000€ i da je kalulu pametno odigrao sklonivši se do kraja UEFA monitoringa koji je za neki dan, jer bi u suprotnom trpeo pritiske da pristane na reprogram i olakša život klubu pred plaćanje 1.500.000€.

ovako mu ne mogu ništa jer kalulu već danas može da podnese žalbu uefa i da raskine ugovor i momentalno naplati sva dugovanja.

• Author

Bravo Kalulu

^

А притискају они њега од кад су дошли па ником ништа, не делује да би пристао на било какав договор.

Углавном цела та прича с њим је безвезе скроз.

Но питам се да ли Здјелар још увек тренира са нама, делује да није потписао ни за кога још увек. Било би сулудо ако се већ отвара прилика да га не потпишемо. Мада капирам да је Мијат у фазону ‘ма матор је он, већ имамо Карабељова, где два тридесетогодишњака на истој позицији’. Претпостављам да је то разлог због којег смо прескочили и Урошевића, на страну што је Здјелар свакако бољи играч од њега.

urošević je morao da nam se desi. imamo samo jednog jedino levog beka (koji igra sezonu karijere uspešno ispunjavajući sve trenerove zamisli) što je nedovoljno i za ovu ligu.

Sportske.net
No image preview

Sportske.net - Milka Forcan pred Partizanov rođendan: "Ne...

Beogradski klub će nešto skromnije proslaviti jubilej.

Vidite kakva sam gospodža, nikako snob i elitista fantom

image.png.bf03e68aa0edf14ab6e28e06c05ff23e.png

Takođe sam skoro pa u prirodnoj veličini na ovom stikeru ahahahahhahaahaahaah

Па ништа срећан нам 80. рођендан, 19.00 Хумска 1

Košarkaši na stadionu. Koliko vidim, većina.

Kakva divna slika. Ne vidi se nista od dima..

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.