Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Dragojevic i ugresic su bili prilicno bledi, pa i vukotic. Reskirantno je igrao blagoje, ostavio bugarce na klupi a on daje potrebnu cvrstinu ovoj ekipi. Neka minimalna satisfakcija moze da bude da se tim od sto milijuna eura grcevito branio veci deo drugog poluvremena. Klinci rastu svakom utakmicom i bice samo bolji i hrabriji u narednim duelima.

Edited by aram
nepotrebno. nastavak ovakvog izrazažavanja vodiće u ban.

• Replies 3.1k
  • Views 135.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Pristojni ste bili. Bolji u odnosu na mnoge skorije derbije. Mi smo izasli sa ultra sporom postavom napred, prilicno neozbiljno. Plus je ovaj nas mamlaz po obicaju pokusavao da odugovlaci, umesto da proba da igra nakon sto je ofanziva ubrzana.

teško je kada sat vremena igraš sa tri igrača manje jer ti je osnovna ambicija ove godine promocija i prodaja igrača, time i dragojeviću, ugrešiću i trifunoviću čine medveđu uslugu u ovakvim mečevima se vidi njihova bolna limitiranost

50 minutes ago, Milošica said:

Pričaš kao da imamo neke alternative.

Krunić je u dosta zahvalnoj ulozi u pogledu navijačke perspektive, gde mu je svaka dobra utakmica plus, a loša bi bila: "jbg, rezervni golman".

I tipujem da bi to bio hiljaditi primer da rezervni golman razočara kad bi na duže staze zamenio prvog. Ja nisam zadovoljan ni Miloševićem, ali prosto mi smo budžetom toliko ograničeni.

Možda kad prespavam iskuliram, ali sumnjam. Nekako mi je manje bitan ćelavi, on prosto ne ume i neće da istrčava, već Blagoje koji to gleda bez reakcije . Svaka visoka lopta je potencijalni problem. Kapiram da je prodaja Ugrešića i Dragojevića projektni zadatak, ali bih voleo da čujem šta se večeras postiglo sem što je otkrio još više njihovih rupa i oborio im cenu.

Imamo igru i krivo mi je. Da ne volim ovaj FKP kako nisam voleo nijedan poslednjih 25 godina, ne bih se nervirao niti širio diskusiju.

Njihov Slovenac je bio bolji tj smireniji od našeg Slovenca. Danas su za toliko bili bolji.

A koje su alternative Dragojević, Ugrešiću i Trifunoviću? Jedino je realno Karabeljov mogao umesto jednog od prve dvojice od starta...

Konstantno se proziva Sek, kako zauzima mesto našoj deci, e sad pošto je on večeras bolje odigrao od Trifunovića, sada ćemo Trifuna da pljujemo i Blagoja, jer je izgleda trebao da igra mali Kostić (doduše to niko nije rekao pre utakmice rolleyes).

Odbrana nam je bila očekivana, čak sam pozitivno izmenađen kako se Milić rvao sa Arnautom (koji deluje 2x veće od Milića). Prvi gol je jeziva reakcija cele odbrane, od boksovanja u uvodu, preko ostavljanja Ivanića samog na drugoj stativi, pa onda i Elšnik koji sam utrčava na odbitak, uz Rogana koji drži liniju. Kao da su se našli zamrzli u trenutku kada Arnautović igra glavom i postali posmatrači - što se ne dešava prvi put.

Za bolji rezultat nam je trebao pre svega bolji Vukota, pomoglo bi i da su krila uspela još neki put da valorizuju prednost koju naprave protiv direktnog čuvara.

Штета, уједначенији дерби него претходна два. Наивно смо примили голове некако и било је тешко после вратити се из 0:2.

Немам неких већих замерки, нисмо разочарали с обзиром на околности иако никад није лепо изгубити од њих, посебно на Јна. Како год подршка за тим и тренера (и Милкицу).

9 hours ago, April said:

Uživao sam ovih par meseci u FKP, ali Blagoje kasni. Mnogo i često fatalno.

Ugrešića neće ovako prodati, neko mora da mu natrlja nos i pošalje ga na tribine zajedno sa gošom beznadežnim linijašem jer ne možemo na svakoj tekmi da damo pet golova da bi pokrili njihove kikseve.

Iz aviona se videlo da Dragojević i Ugrešić moraju da igraju da bi bili u izlogu. Ugrešić se nije video prvo poluvreme. Grčki Bugarin je morao od prvog minuta. Sa Natkom bi to bila druga pesma. Vukotić na levom krilu i pevaj.

pogledao sam neku skraćenu verziju na seckavom netu, ako nađem vremena naredne nedelje pogledaću i celu tekmu

nije bilo za očekivati da diktiramo i igramo svoju igru protiv objektivno jačeg protivnika. pa opet, koliko sm mogao da primetim bilo je delova tekme kada smo igrali svoju igru i pokušavali da sateramo protivnika pred njegov gol. nisam stekao utisak da smo bili u podređenom položaju, odnosno nisam uopšte stekao negativan utisak. osim naravo rezultata, ali on je realan spram trenutnog odnosa snaga

ako pogledamo četiri faktora, brzinu, tehniku, snagu i iskustvo, poslednja dva su na njihovoj strani, tu nema dileme. mi možemo da pariramo tehnikom i brzinom, s tim što će iskusna i jača ekipa, ali tromija, naprosto da ti spakuje te tehničare u džep ili da ih "premlati", zatvori itsl, pa da uveliko neutrališe ili otkloni te opasnosti. pretpostavljam da se to i desilo juče u jednom delu tekme, naravno ne može to 90 minuta. ulazak Natha i Karabeljova, odnsono iskustva na našoj strani, verovatno je doneo određeni balans i u tom pogledu, pa smo mogli malo da se razmašemo. u tom smislu je možda i imalo rezona da startuje iskusnija postava, a da klinci ulete kasnije, sveži i orni u trenutku kada protivnik energetski pada, a savaka ekipa pada kako se tekma bliži kraju

Edited by Ted

4 hours ago, twisted said:

Iz aviona se videlo da Dragojević i Ugrešić moraju da igraju da bi bili u izlogu. Ugrešić se nije video prvo poluvreme. Grčki Bugarin je morao od prvog minuta. Sa Natkom bi to bila druga pesma. Vukotić na levom krilu i pevaj.

Čuh da je prvobitni plan bio da počnu Karabeljov i Ugrešić. Šta se desilo u međuvremenu, ne znam.

Edited by Milošica

Stigla naredba sa vrha vlade

i to je legitimno, ali dovelo je gde je dovelo.

mijat žrtvovao derbi zarad izloga na zimskoj pijaci

Ne pratim redovno domaci fudbal ni FKP (dok je ova vlast), po meni nema smisla ocekivati bilo sta od simpaticnog omladinskog sastava i 3-4 drugopozivca u ovoj sezoni. Ovo sve JEDINO ima smisla ako postoji jasan plan i strategija na duzi rok od koga se nece odstupiti - kao sto je uradila Sparta Prag ili slicni timovi koji forsiraju mlade igrace. Nije problem da se proda 2-3 igraca ako ce tim da se nadogradjuje planski i sa zeljom da se napreduje REZULTATSKI i finansijski (btw ova sprdacina kako kao drzava daje pare FKP i eto kao nema para za pojacanja je stvarno prevazisla i ovu kvazidrzavicu)

Tako da dajem Ljajicu, Mijatovicu (shvatite da on nije nikakav grobar on je tu da proda CG igrace i uzme proviziju), Lazovicu i Milki Forcan vreme do sledecih kvalifikacija za Evropu - ALL IN za njih je plasman u Konferens i pojacavanje tima. To je zadatak za njih uz nadogradjivanje tima, domace osnove i poneki stranac. Do tada ok je gledati ovaj mladi tim (btw oni su tu samo da se prodaju dalje) ali ne vidim smisao nekog redovnog pracenja FKP, mislim ovo je omladinski sastav a drzava ne da para za pojacanja - pa Ok. Ne moram da objasnjavam na sta ce liciti moj sledeci post nakon narednih evropskih kvalifikacija ako ne udjemo u Grupe za ovu upravu. Simra, Mijate, Milka, Danko pamet u glavu!

GLTA

8 hours ago, twisted said:

i to je legitimno, ali dovelo je gde je dovelo.

mijat žrtvovao derbi zarad izloga na zimskoj pijaci

Da. Da je od pocetka igrao mocni Karabeljov pobeda bi bila zagarantovana.vlade

to nećemo nikad saznati, zar ne

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.