Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

pa fora je u tome da ne bude prenosa

s_d

posle nek se raskusuravaju zp i arena

tek da vide da ne mlatimo mlohavom ćunom

bar bi ja tako

sve dok ne objave anđusov snimak kako izgovara izvinjenje direkt u objektiv i to izvinjenje koje je napisao npr božo koprivica

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

pa kako da ne bude prenosa. evo sad smo kažnjeni dve tekme bez publike, nema prenosa i još ako neko zajebe sa vođenjem zapisnika nećemo moći da dokažemo da je utakmica ikada i odgrana )

i da još jednom jebem mater budalama i njihovim bakljadama, sad ne možemo ćerka i ja da idemo na tekme ko zna do kada. treba bre da puste roditelje sa decom, šta sam ja koji kurac kriv il moja klinka

Država konačno misli na najugroženije.

Sportklub
No image preview

Na račun Partizana leglo 2,5 miliona evra

Partizan je u poslednjem trenutku rešio krucijalan problem uoči UEFA monitoringa: na račun kluba iz Humske uplaćeno je 2,5 miliona evra.

U zdravlje potrošili!

Malo jeziv majndset.

29 minutes ago, bejzbolka said:

U zdravlje potrošili!

Ko?

Pa ovi kojima je uplaćeno.

Pa jel znas na sta se to trosi? Jel znas ko je napravio te dugove? Jel znas ko je tima koji su napravili te dugove dozvolio da naprave te dugove?

Edited by mozzer

4 minutes ago, bejzbolka said:

Pa ovi kojima je uplaćeno.

Pa jel znas na sta se to trosi? Jel znas ko je napravio te dugove? Jel znas ko je tima koji su napravili te dugove dozvolio da naprave te dugove?

1 minute ago, mozzer said:

Napravila uprava FK Partizan. Ko im je dozvolio, verovatno Skupština FK Partizan koja ih je izabrala.

Edited by bejzbolka

1 minute ago, bejzbolka said:

Napravila uprava FK Partizan. Ko im je dozvolio, verovatno Skupština FK Partizan koja ih je izabrala.

Gresis, ajde da verujem da nisi informisan. Napravilo je prethodno rukovodstvo FKP koje je tu dovela i drzala ekipa sa vlasti. Dakle ti dugovi su dugovi koje je napravila ova vlast - za bizarni zadatak da uniste FKP (prethodna uprava) sto su, posebno poslednje 3 godine, uspeli. Kao nagrada izvukli su tu lovu i ocito da nece biti gonjeni sudski - a morali bi. Ko im daje imunitet? Ova vlast koja uplacuje ove pare FKP.

Po mojoj proceni jos najmanje 20 milki treba drzava da uplati (minimum stete koji su prethodni namerno napravili) - ili da goni ove prethodne.

Ako jos nesto nije jasno oko FKP pitaj.

1 hour ago, mozzer said:

Gresis, ajde da verujem da nisi informisan. Napravilo je prethodno rukovodstvo FKP koje je tu dovela i drzala ekipa sa vlasti. Dakle ti dugovi su dugovi koje je napravila ova vlast - za bizarni zadatak da uniste FKP (prethodna uprava) sto su, posebno poslednje 3 godine, uspeli. Kao nagrada izvukli su tu lovu i ocito da nece biti gonjeni sudski - a morali bi. Ko im daje imunitet? Ova vlast koja uplacuje ove pare FKP.

Po mojoj proceni jos najmanje 20 milki treba drzava da uplati (minimum stete koji su prethodni namerno napravili) - ili da goni ove prethodne.

Ako jos nesto nije jasno oko FKP pitaj.

Ko je onda napravio dug u FK Crvena zvezda? Jel isto neka uprava koja je poslata po zadatku od strane vlasti, a neko ih štitio, pošto i tamo niko nije odgovarao ili je to regularno? I koliko treba tamo da se uplati da se ispegla to?

2 minutes ago, bejzbolka said:

Ko je onda napravio dug u FK Crvena zvezda? Jel isto neka uprava koja je poslata po zadatku od strane vlasti, a neko ih štitio, pošto i tamo niko nije odgovarao ili je to regularno? I koliko treba tamo da se uplati da se ispegla to?

Ok znaci zakljucili smo FKP. Ok idemo na FKCZ.

FKCZ je vec 12 godina miljenica vlasti. Po mom - kazem mom - misljenju je upumpano, oprosteno i ubaceno oko 50-60 miliona dok Zvezda nije ostvarila prevlast u nasem fudbalu - naravno kada je dosla ova vlast.

Buduci da je FKP namerno unisten od strane drzave Zvezda je prva i sada ima odlicne prihode od Evrope i prodaje igraca.

Ko je napravio (uvecao) dug FKCZ? Pa ova Uprava. Poslata je od strane vlasti, tako je, da izvlaci sve te pare koje se zaradjuju, dok dug ostaje isti ili cak raste sto je prvorazredni kriminal. Koliko treba da se uplati? Pa eto neka su izneli oko 80m min, ulozili 50m pre 10-12 godina, znaci oko 30m.

Isti je kriminal, svi treba u zatvor. Sto se, naravno, nece desiti.

Zato su mi smesna i detinjasta ova iscudjavanja oko placanja FKP.

1 minute ago, mozzer said:

Ok znaci zakljucili smo FKP. Ok idemo na FKCZ.

FKCZ je vec 12 godina miljenica vlasti. Po mom - kazem mom - misljenju je upumpano, oprosteno i ubaceno oko 50-60 miliona dok Zvezda nije ostvarila prevlast u nasem fudbalu - naravno kada je dosla ova vlast.

Buduci da je FKP namerno unisten od strane drzave Zvezda je prva i sada ima odlicne prihode od Evrope i prodaje igraca.

Ko je napravio (uvecao) dug FKCZ? Pa ova Uprava. Poslata je od strane vlasti, tako je, da izvlaci sve te pare koje se zaradjuju, dok dug ostaje isti ili cak raste sto je prvorazredni kriminal. Koliko treba da se uplati? Pa eto neka su izneli oko 80m min, ulozili 50m pre 10-12 godina, znaci oko 30m.

Isti je kriminal, svi treba u zatvor. Sto se, naravno, nece desiti.

Zato su mi smesna i detinjasta ova iscudjavanja oko placanja FKP.

Zvezda je ostvarila prevlast onog trenutka kada je vezala nekoliko učešća u Evropi, tačnije otkad je Milojević seo na klupu. To se desilo od 2017. godine na ovamo. Do tada je prvenstvo bilo prilično ujednačeno, a vi ste uzeli dve titule od čega čini mi se jednu duplu krunu.

Ako se pogleda sa kojim igračima je Zvezda ušla u Evropu, sa kojima je igrala Ligu šampiona (Borjan, Stojković, Savić, Gobeljić, Kanga, Jovančić, Jovičić, Radonjić, Boaći, Ben, kasnije priključeni Marin) zanima me gde je tih uloženih 50-60 miliona, pošto je samo za dvojicu od nabrojanih igrača plaćeno obeštećenje i to za Jovičića 500.000e i za Bena možda nešto malo više od toga.

Dakle, stalno se priča o nekim nenormalnim ulaganjima, ali ne znam u šta se to ulagao toliki novac, pošto u igrački kadar sigurno nije.

Edited by bejzbolka

15 minutes ago, mozzer said:

Sve me pitaj samo ne kako sam napravio prvi milion

2 minutes ago, bejzbolka said:

Zvezda je ostvarila prevlast onog trenutka kada je vezala nekoliko učešća u Evropi, tačnije otkad je Milojević seo na klupu. To se desilo od 2017. godine na ovamo. Do tada je prvenstvo bilo prilično ujednačeno, a vi ste uzeli dve titule od čega čini mi se jednu duplu krunu.

Ako se pogleda sa kojim igračima je Zvezda ušla u Evropu, sa kojima je igrala Ligu šampiona (Borjan, Stojković, Savić, Gobeljić, Jovančić, Jovičić, Radonjić, Boaći, Ben, kasnije priključeni Marin) zanima me gde je tih uloženih 50-60 miliona, pošto je samo za dvojicu od nabrojanih igrača plaćeno obeštećenje i to za Jovičića 500.000e i za Bena možda nešto malo više od toga.

Dakle, stalno se priča o nekim nenormalnim ulaganjima, ali ne znam u šta se to ulagao toliki novac, pošto u igrački kadar sigurno nije.

Gasprom, Agrobanka itd itd...

Od igraca samo cu pomenuti dovodjenje Bena direktno iz Olimpijakosa... misaona imenica za FKP... Degenek.... itd...

Uvek kazem Miloje je napravio fenomenalbe prve 3 sezone u Fkcz i svaka cast...i Stankoviceve 2 sezone su bile odlicne

FKP je, a to je ovde i tema, namerno unistavan na sve moguce nacine vec 12 godina i evo kada su - i to na silu - dovrsili zadatak otisli su... i sad jos FKP da placa ta potrazivanja sto su oni pokrali a zasticeni su i nece biti gonjeni... ne ne pa bilo bi previse... mada u ovom narkokartelu trenutnom od ove kvazidrzavice sve je moguce... nece jos dugo

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.