Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

da fkp nije odlucno reagovao, niko sa arena kanalizacije ne bi ni pomislio da je lose ono sto je pedofil izgovorio. verovatno su se i smejuljili na tu "foru".

Edited by Nikodije

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

A na šta se tačno odnosi prekid saradnje? Treneri i igrači neće davati izjave pre i posle meča ili će Areninim novinarima zabraniti prisustbo pres konferencijama?

Sumnjam da mogu zabraniti prenose sa JNA ?

RDT_20251009_1411202692436621803320773.jpg

Predaću funkciju da mogu ovo da držim kao avatar svega mi

Била би срамота да се нису поставили овако али бојим се да ће бити пуј пике не важи након што су се ови извинили и суспендовали дегенерика

5 minutes ago, John Coltrane said:

Sumnjam da mogu zabraniti prenose sa JNA ?

Ne mogu. Kupila je Arena prava.

arena je kupila prava od zajednice prvoligaša. sasvim sigurno mogu da ne daju izjave za arenu, a tehnički mogu i da im zabrane postavku kamera, upotrebu struje…

a sta je ovak kreten pricao?

Бацио је неку курсаџијску фору како су челници Звезде требали да донесу Милки Форцан киту цвећа за рођендан Пфка. 5/2 хумор оболелог лика на који нико са те шугаве телевизије није одреаговао.

Нагласивши КИТУ јелте као хехе која фора

Edited by johan nagel

12 minutes ago, Milošica said:

Pa to i kažem, imaju potpisan ugovor. Biće ovo još jedna senzacionalna vest od 3 dana a mi nastavljamo sa valjanjem u blatu on regular basis.

1 hour ago, Milošica said:

od koga?

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

od koga?

od zajednice super i prve lige

ugovor je takav kakav je i tu realno ne možemo puno da uradimo sada. mislim, mogli bi tehnički da ih sprečimo da prenose, ali time realno ne bi dobili ništa. niti bi mogli da organizujemo prenose na neki drugi način, odnosno da ih realizuje neko drugi

činjenica da realizator prenosa ima ugovorni odnos sa umno obolelom osobom da vodi nekakvu emisiju teško da je dovoljan osnov da oborimo ugovor

Edited by Ted

da, zajednica prvoligaša

nisam nužno mislio na obaranje ugovora, već da im zabrane prenos jedne utakmice. pa nek tuži arena zajednicu, a ona partizan ili kako to već ide

sigurno šteta ne bi bila veća od isplate ugovora nekom vezurinom balvanu

7 minutes ago, Ted said:

od zajednice super i prve lige

ugovor je takav kakav je i tu realno ne možemo puno da uradimo sada. mislim, mogli bi tehnički da ih sprečimo da prenose, ali time realno ne bi dobili ništa. niti bi mogli da organizujemo prenose na neki drugi način, odnosno da ih realizuje neko drugi

činjenica da realizator prenosa ima ugovorni odnos sa umno obolelom osobom da vodi nekakvu emisiju teško da je dovoljan osnov da oborimo ugovor

Uzmite od Ostoje part+ model za prenose

19 minutes ago, Nikodije said:

Uzmite od Ostoje part+ model za prenose

očigledno da nemamo pravo da prenosimo.......tako da ne možemo da prodajemo pravo koje nemamo. a kada bi probali takav prenos bi pravno bio sprečen vrlo lako i koštalo bi nas. činjenica je da ako hoćeš da udariš moraš da imaš sučim. u suprotnom možeš samo da mašeš mlohavom ćunom, pa će i nju, tako mlohavu, da ti precvikaju

nisam se detaljno (pravno) bavio ovim (pravima na prenos a ne precvikavanjem mlohave ćune), ali svakako postoji neki akt kojim je utvrđeno da je zajednica nosilac prava i može da ih prodaje

sad sam se setio da se Terzić pre izveznog vemena jadao kako bi mogao da uzme mnogo više love kad bi mogao da prodaje prava ja prenose Zvezdinih utakmica, ali avaj, situacija je takva i takva

Edited by Ted

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.