Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Jes da vidimo da je bio penal..

• Replies 3.1k
  • Views 135.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Lep potez Milosevica pre gola.

Ðurđević ph34r

kakva kontra

ziga

nisam mogao da gledam, imao goste..........samo da čestitam momcima na ubedljivoj pobedi

ovo što sam gledao od drugog poluvremena je bila simfonija

na kraju mrco kostic jos popravio prosek, tipa u jsl daje gol na 32tri minuta igre.

dobar i jurcevicev gol, lik nas ladno dve godine lera da je odbrambeni igrac...

Mijat doktor, do Nove godine vraćamo sve dugove, zidamo krov i sređujemo Teleoptik ovim 7+ utakmicama

Nego jebem ti more u septembru i ko me tero da idem, pa propuštam derbi isuse

Edited by napadaj

3 minutes ago, napadaj said:

Nego jebem ti more u septembru i ko me tero da idem, pa propuštam derbi isuse

jesi li ucrnu goru?

Bože sačuvaj

Ušao Bongica u fudbalere.

Jebemo kevu, jaja ko robijaške kugle.

Nisam se ovako unapred radovao svakoj utakmici valjda 20 godina unazad.

Нисам могао да гледам али на основу хајлајца пар утисака..

Забрињава оволико дефанзивних пропуста, делује да је Спартак могао да да још неколико комада.

Вукотић невероватан, буквално од прве текме када је дебитовао видело се колико је талентован. Нажалост нећемо га дуго гледати у црно-белом дресу рекао бих.

Јурчевић - слика и прилика колико добар тренер може да извуче из играча. Огроман офанзивни допринос ове сезоне.

А. Костић - нестваран број голова за тако малу минутажу, дечко има оно нешто, не треба заборавити да има тек 18 година.

Милошевићев сјајан фудбалски потез код гола, чист таленат да онако у пријему створи себи шансу.

Сек ph34r

35 minutes ago, johan nagel said:

Вукотић невероватан, буквално од прве текме када је дебитовао видело се колико је талентован. Нажалост нећемо га дуго гледати у црно-белом дресу рекао бих

Navodno su za njega spremili aneks ugovora na polusezoni, gde bi dobio povecanje plate, kao i najvecu otkupnu klauzulu u timu.

Pola golova ove sezone ne bi dali bez njega. Prodati ga bez obezbedjene zamene bio bi zlocin.

Шта знам, те откупне клаузуле су ми у неку руку продавање магле. Шта као поставићемо је на 20 милиона за Вукотића и не пуштамо га за мање, важи али јуче.

Позитивно је да смо почели да вреднујемо наше играче и да их не продајемо брже боље на прву понуду, али реално као клуб нисмо ни близу нивоа да би могли да функционишемо на тај (назовимо га Мамићевски) начин.

И та приврженост клинаца клубу коју сада осетимо је супер, али на крају крајева ипак би сви они да оду одавде што пре у јаче лиге и клубове и то је јбг нормално. И у бољој финансијској ситуацији би био проблем обајснити клинцу да не може да иде за 10 милиона евра у нпр Аталанту, него мора да чами у овој бедној лиги док не добијемо задовољавајућу понуду која вероватно неће ни стићи никада.

Али јебеш све то, Вукотић је тип играча због којег публика долази на стадион и због тога ме смара кад почнемо да гледамо играче искључиво кроз паре, кОлИкО ћЕ нОвЦа ДоНеТи КлУбУ и слично уместо да навијамо да уживамо у тим ретким мајсторима што је дуже могуће.

Kostić izgleda ko Drogba na terenu jbte, iznenadilo bi me da ne završi u nekom top evropskom timu. Dečko ima sve.

Gde je trifa bio juče? On je imao nestvaran početak sezone.

Vukotić stvarno razbija, koja milina gledati kako pravi prednost dodavanjima.

Od Seka nikako da dobijemo to što se u njega ulaže, mislim na minute na terenu, ne znam koliko će ga još čekati. Očigledno Blagoje misli da on može mnogo, mnogo više.

Ne moz mnogo da kenjas kad das 5 golova na strani, ali odbrana nam u nekim trenucima deluje bas amaterski. I Milic i Simic kao iz autobusa, djuku ludog da ne komentarisem. Kad se dragojevic spusti da pomogne to izgleda malo bolje, ali jbga... placamo ceh blagojeve fudbalske filosofije. Nema veze nek i subotu damo 5 komada pa makar primili 4...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.