Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

3 minutes ago, Milošica said:

Proslavlja na kolenima kao Mance ziga

kako znaš?

• Replies 3.1k
  • Views 135.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Edited by kud u maglu Simoviću

Just now, kud u maglu Simoviću said:

kako znaš?

00:25

Kao Blagojev fan, kako god da se završi utakmica, veliki minus za ovo povlačenje.

lol

buahahahaha

baš mi je drago kad ovako seljačka igra bude nagrađena penalom u 90om minutu

Нисмо били на нивоу неких претходних утакмица, али смо опет створили више него довољно шанси за победу, која је могла бити и доста лакша.

Мали Костић има оно нешто што се не учи, њух за гол, осећај за простор, способност да се увек нађе где треба, да уђе у шансу, просто тај неки урођени голгетерски инстинкт. Већ шест голова у сезони уз овако лимитирану минутажу мислим да баш нико није очекивао. Притом су неки били и баш одлучујући (Панчево и Единбург уз ово сад).

Морам и Јурчевића да похвалим, и њему већ трећа асистенција у сезони.

Посета танка нажалост али јбг тако је како је, толико нас је колико нас је.

Edited by johan nagel

i ja sam očekivao veću posetu, ali iskreno i ovako mi je bilo ok. mogu da se parkiram blizu stadiona, ne moram da dolazim dva sata ranije i da se guram sa gomilom ljudi, mogu da gledam opuštenije. razume se da ne bih imao ništa protiv da je prosek 15.000 po tekmi, privikao bih se na potencijalne neugodnosti i odsustvo komfora bez problema

u prvom poluvremenu smo bili spori u svakom smislu. i fizičkom i intelektualnom. protivnik je došao da ne igra fudbal, već da se izležava i proba da izvuče nešto na šibicarenje. imali su dve linije, dva bloka na svojoj polovini, a mi smo bili previše spori i neprecizni u dodavanjima da bi to razbili brzo. takva igra se raspada ako postigneš gol u prvih 15-20 minuta i onda obično možeš i da ih napuniš

u drugom poluvremenu smo krenuli jače i sa više intenziteta, što je dalo rezultat, ali na guzove, jer smo pre gola već lagano počeli da ulazimo u nervozu

ekipa mora da se navikne na ovakve protivnike i stil igre i da to rešava brže. a to se radi tako što navališ od prvog minuta, ne daš ima da dišu, staviš ima do znanja da ima krv da propišaju da sačuvaju mrežu i otvoriš ih na vreme. posle će, uglavnom, sami da se raspadnu

Edited by Ted

još da dodam nekolilo stvari vezanih za logistiku, infrastrukturu itsl

nedopustivo je da na izlasku sa stadiona osećamo odvrati miris mokraće, kao da prolazimo pored otvorenog rezervoara. nije tako bilo na prethodnim tekmama kad smo bili, a bilo je mnogo više ljudi tada

na svlačionice u stavili klime, što je ok, ali spoljne jedinice su u hodniku i crevo je sprovedeno tako da voda curi kroz hodnik dok se prolazi. što je seljački i generalnio nedopustivo, a sigurno može da se reši

sa lepše strane, mnogo je simpa bio momak koji prodaje pića kada je objašnjavao ćerki zašto nema Fante, koju ona hoće, a to je zato što je Pepsi sponzor pa nema proizvoda Coca-cole. i tako se lepo ispričao sa klinkom, pa je na kraju pristala na nešto što se zove Miranda, Mirinda, pojma nemam, izgleda kao Fanta

Edited by Ted

Mirinda. To je njihov pokusaj pariranja Fanti. Meni je ok, no nekima ne odgovara posto je dosta sladji od Fante.

ćerka sa nije bunila, pa kapiram da joj je bilo ok

ja sam išao na sigurno, daj Pepsi znam šta je D

....

Edited by Milošica

Јбг не можемо ни сваку утакмицу да одиграмо истим интензитетом. Имали смо 19 шутева укупно, приличан број у оквир гола, сасвим довољно шанси против екипе која је дошла да се брани до смрти у дуплом блоку. Да смо их начели раније а могли смо, све би било доста лакше.

7 minutes ago, Ted said:

nedopustivo je da na izlasku sa stadiona osećamo odvrati miris mokraće, kao da prolazimo pored otvorenog rezervoara. nije tako bilo na prethodnim tekmama kad smo bili, a bilo je mnogo više ljudi tada

Тако је мање више увек и то је одраз наше некултуре искључиво. Одомаћило се да запишава стадион ко где стигне, а посебно то место на које циљаш на излазу са истока за неке изгледа представља неку врсту импровизованог вц-а.

Замисли само блам када туристи (а има их вала) морају на излазу са стадиона дословно да прескачу реке мокраће јер је неким имбецилима очито најлакше да се ту испразне. О језивом мирису да не говорим.

• Author

Meni je nekako drag taj miris mokrace i svaki put kad ga osetim pomislim u sebi: fudbalski to je hram

8 hours ago, johan nagel said:

Морам и Јурчевића да похвалим, и њему већ трећа асистенција у сезони.

Jurčević igra dobro sad već u kontinuitetu. Tako dobro odrađuje taktičke zamisli (ubacivanje u prazne kvadrate i poslednju trećinu) da ga je bukvalno milina gledati. Vidim da je preuzeo izvođenje svih kornera dok Natho nije na terenu. U sjajnoj fazi je Mario i to vam govorim od Aleksandrije.

8 hours ago, johan nagel said:

U drugim vestima:

Sinoć bio na nekoj bunjevačkoj svadbi u centru Subotice. Veselo, fini ljudi. Svi igraju, svi pivaju. Usred svadbe, ničim izazvano, cela sala, bez izuzetka :

DARIVAĆU SVE ŠTO SE DARUJE

SVE ZA LJUBAV, SVE ZA PARTIZAN

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.