Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Pamtim kao slon, ali retko smo igrali ovakav fudbal. Mi imamo igru.

Posle koliko vremena imamo igru? Niko od ove dece nije važio za mega-giga talenta poput Živkovića, Radonjića, Pantića, Gulana ili Matije Popovića.

U finansijskoj iznudici, pokupili smo ostatak generacije i jeftinog trenera, dali im vremena jer zamena nije ni bilo, i - sve je kliknulo.

Oprezu mesta ima: generacija Ivana Golca potrajala je tek polusezonu, Gordan Petrić se polupao takođe posle odličnog evropskog izdanja, neće ni ovaj gruv trajati zauvek, a verujem da će cigani pokušati da nas preseku prvi. To neće biti test za tim, već za klub. Uprava mora da tu pokaže snagu i da primi udarac.

Najbitnije je da se nastavi napredak. Sad kad moraju da dodaju i defanzivne zadatke, sve je komplikovanije. Vidi se to i na Trifunoviću i na Ugrešiću i na Dembi, zajebano je. Ali početni zbun prolazi kroz utakmice, pa će i odbrana valjda postati čvršća.

• Replies 3.1k
  • Views 135.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

igrali smo vrlo lep fudbal u jesenjem delu sezone kada je došao Đukić prvi put. tada sam bio redovan na tribinama i sećam se da su svi komentarisali u smislu da igramo moderno, brzo itsl

ovo sad su neka druga vremea i neka druga priča, ali trenerski pečat je vidan i zaista kapa dole Blagoju za sve što je do sada uradio. plus je pristojan čovek, ne lupeta gluposti, frazetine, nije u svađi sa maternjim jezikom, smiren je i ladan ko taština duša, što je odlično, jer klincima i treba takav. a ne neki Šizoje, poput Stanoja. pored toga, očigledno da ima znanje, ideju, stil koji gura i koji jeste moderan fudbal. potreban je kontinuitet i da ga uprava ne sabotira

Edited by Ted

6 minutes ago, Ted said:

potreban je kontinuitet i da ga uprava ne sabotira

Ovo.

Последњи пут смо добар фудбал у континуитету играли у оној замало титула сезони код Станоја. Можда не овако атрактивно и лепо за око али смо рутинирали противнике и видео се печат тренера. Петрић је исто гурао добро тај неки краћи период, играли смо нападачки и давали доста голова али јбг није дуго трајало и остаће упамћен по оних 0:4 против Младост Гат-а. Саво је имао неке блиставе моменте исто али му је фалио континуитет као и Гордану.

Благоје за сада ради страшан посао и не може човек да се не запита како би то тек изгледало да нисмо у оваквој ситуацији, да овај тим може да се надогради са 4-5 искуснијих и квалитетнијих играча. Такође за разлику од Сава и Гордана делује јако посвећено, студиозно и чак и уз овако млад тим, логично склон осцилацијама, не очекујем неке превелике амплитуде у игри и резултатима до краја сезоне.

26 minutes ago, April said:

Pamtim kao slon, ali retko smo igrali ovakav fudbal. Mi imamo igru.

ovo su svi na stadionu sinoc komentarisali - realno, od celavog prepotenka nismo igrali fudbal, da ne kazem nismo imali iole ozbiljnijeg trenera. imao je i blagoje nekoliko propusta, msm ko nema, al' ovo je poezija od igre u odnosu na prethodno, sad vec dugogodisnje, mucenje.

ono sto nam je dalje veliki problem je odbrana, sinoc su opet zlostavljali jurcevica po levoj strani i samo na pocetku napravili nekoliko mrtvih sansi direktno preko njega, samo nas podsecajucu koliki je to krater u odbrani, a koji je u kombinaciji s djurdjevicem toliko paklen da saliba i van dajk zajedno ne bi mogli da ga pokriju. ako se ne varam malo posle 100%ne za njih, gde krunic fenomenalno brani, mi dajemo prvi gol, a preslikana situacija je bila i pre drugog.

simic sasvim korektan sinoc, a djurdjevicev zuti je realno prilog za opstanak.

Mislim čak da imamo još dosta klinaca u rezervi, tu prvo mislim na Jankovića, on je baš bio lider generacije.

Miliću trebaju dva ozbiljna mesa u zadnjoj liniji, ne ovi leptirići već novi hatunići. Možda Blagoje ne voli takve zbog igre iz zadnje linije, ali Nenad Stojković ili Radanović se ne pojavljuju u svakoj generaciji.

Иначе Урошевић нема клуб и даље, само кажем, једним ударцем две муве, ако не и три. 31. година, покрива левог бека и штопера, био капитен, осећа клуб, уклопио би се у овај колектив капирам лагано.

Мислим да је у некој изјави рекао да га нису ни контактирали, то ми делује као Мијатово масло, има 30+ и аутоматски нисмо заинтересовани.

Генерално овом тиму до краја сезоне и нису неопходна појачања, таман да видимо ко колико може, али опет ћемо се довести у ситуацију да тамо кад дође јун, јуримо наврат-нанос појачања пред те прве европске елиминационе текме, а то није баш угодна позиција.

Edited by johan nagel
тупо

mislim da bi Urošević bio savršen fit.......naravno, prelazni rok traje i verovatno i on čeka dal će da zabode nešto

Jurčević je krater poput Marovića, ali je Mare iza sebe imao Najdoskog i Belodedića pa je mogao da se luksuzira.

Blagoje mora da probudi svest kod Trifunovića i Bogdana Kostića da vrate Jurkanu ono što im daje u napadu.

Moca je napredovao čak i u defanzivi.

Sad tek stigoh da pogledam golove od juče.

Sekova dva gola bih ja odbranio, golmanovi golovi. No, nije to ni bitno, svidja mi se momak, dug korak...svima će praviti problem po boku. Neka samo probija i asistira, od njega ni ne očekujem golove.

Ali...kakva asistencija Vukotića za četvrti gol, au. Dobio je jezivu loptu, i on od toga, iz prve, napravi zicer Kostiću, majstorija. Nije to samo talenat, to je mozak. Kao na malom fudbalu. I jako precizan šut ima Vukota, obožavam igrače koji pogledaju ka golu pre šuta, i koji zapravo stvarno "ciljaju", a nema takvih puno.

Baš baš šteta za Hibernian, lagano bi došli momci do proleća, nauživali bi se sa njima ove jeseni.

Edited by Godfrey

3 hours ago, April said:

Jurčević je krater poput Marovića, ali je Mare iza sebe imao Najdoskog i Belodedića pa je mogao da se luksuzira.

Blagoje mora da probudi svest kod Trifunovića i Bogdana Kostića da vrate Jurkanu ono što im daje u napadu.

Moca je napredovao čak i u defanzivi.

Napreduje tu Trifa.

Kostić je tu baš kritičan kad je na terenu, kao i Sek na drugoj strani.

Мене интересује да ли ће успети на крају пушком да натерају Калулуа да оде из клуба, нешто ми делује да неће.

Он је наш Влаховић а ми његов Јувентус изгледа..

5 hours ago, Ted said:

mislim da bi Urošević bio savršen fit.......naravno, prelazni rok traje i verovatno i on čeka dal će da zabode nešto

Naravno da ceka. I on i Nastasic, koji je isto slobodan. Nijedan ne planira da privodi kraju karijeru, nego da zabode lep ugovor u ekipi bez mnogo briga. Ako izvise, onda ce se sami javiti da pitaju jel ima mesta za njih, eto moze i mala plata, nije problem..

7 hours ago, Nebojsa said:

ovo su svi na stadionu sinoc komentarisali - realno, od celavog prepotenka nismo igrali fudbal, da ne kazem nismo imali iole ozbiljnijeg trenera. imao je i blagoje nekoliko propusta, msm ko nema, al' ovo je poezija od igre u odnosu na prethodno, sad vec dugogodisnje, mucenje.

ono sto nam je dalje veliki problem je odbrana, sinoc su opet zlostavljali jurcevica po levoj strani i samo na pocetku napravili nekoliko mrtvih sansi direktno preko njega, samo nas podsecajucu koliki je to krater u odbrani, a koji je u kombinaciji s djurdjevicem toliko paklen da saliba i van dajk zajedno ne bi mogli da ga pokriju. ako se ne varam malo posle 100%ne za njih, gde krunic fenomenalno brani, mi dajemo prvi gol, a preslikana situacija je bila i pre drugog.

simic sasvim korektan sinoc, a djurdjevicev zuti je realno prilog za opstanak.

polako sa zaključcima, dva prethodna protivnika su htela da se nadigravaju, videvši krater u našoj odbrani, nadali su se da će u cv upisati pobedu nad pfc, ako i u nišu odigramo lepotm i efikasno vratiće se parkiranju autobusa pred svojim golom, videćemo onda kakvi su majstori moca, dembape kostići i tuđin milošević...

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Naravno da ceka. I on i Nastasic, koji je isto slobodan. Nijedan ne planira da privodi kraju karijeru, nego da zabode lep ugovor u ekipi bez mnogo briga. Ako izvise, onda ce se sami javiti da pitaju jel ima mesta za njih, eto moze i mala plata, nije problem..

Не знам само да ли би их стављао у исти кош, Настасић је ипак и име неко, има године проведене у најјачим европским лигама, за њега је и реално да се нада неком добром уговору негде на западу.

Урошевић је пак друга прича, њему је Партизан и трака у истом врхунац каријере, некако мислим да би се он радо вратио па и за те неке паре типа 15ак-20 сома месечно.

Настасић 15 година није у Србији, баш ценим да се њему не враћа овде све и да је финансијска и свака друга ситуација доста боља. Брашанац је слична прича, и он је још увек без клуба али нас је онако искрено одјебао још на почетку у фазону не враћа ми се нисам луд.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.