Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
1 minute ago, Segundo said:

Lucic ima to zalamanje, vrlo cesto besomucno ponavlja i nista ne uradi. Ali desi se i da covek zalomi, baci igraca, ima livadu ispred sebe, a on aj jos jednom..pa jos jednom..odbrambeni se konsoliduje i onda se udalji ka korneru i vrati loptu unazad.

Njemu da kazes ili ces da zalomis ili milion dolara, taj bi zalomio k'o da gledam. Neverovatan lik.

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

21 minutes ago, harper lee said:

Kako je uradio dobro ako je zaglavio u ofsajdu?lolol

32 minutes ago, harper lee said:

Ubi nas Sljivic, kakva dva promasaja. Ne postoji nijedno opravdanje da on igra pre Kostova.

37 minutes ago, harper lee said:

Sljivic mi se ubrzano penje na shit listi.

Verovatno po direktivi.

To sa zalamanjem, kao da se igra utakmica jedno 50 godina ranije (ili jace). Dosta sansi je stvoreno danas, realizacija katastrofa. Ne kapiram da profesionalni igrac moze da promasi onakav niz zicera.gospode

Tsc da se pokrije ušima ,pazi ga ovaj njihov trener 😂

• Author
3 minutes ago, John Dies at the End said:

Verovatno po direktivi.

Cijoj direktivi? O cemu ti pricas?

• Author
1 minute ago, elementary said:

Tsc da se pokrije ušima ,pazi ga ovaj njihov trener 😂

Nerealno. Ja da sam vlasnik kluba sve bih ih kaznio zbog ovog izdanja veceras a ovaj "moze samo da cestita momcima" i vajka se kako iz brojnih sansi nisu dali taj jedan gol da se dokopaju remija.

Potpuno bizarna utakmica, niti znam sta smo mi igrali (sto u ovom izdanju nije ni cudno) a jos manje znam sta je igrao TSC. Kao dve ekipe iz kafane koje su se skupile u balonu da se malo istrce.

1 hour ago, harper lee said:

Ubi nas Sljivic, kakva dva promasaja. Ne postoji nijedno opravdanje da on igra pre Kostova.

Treba što pre da se proda.

• Author
31 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Treba što pre da se proda.

Pa, bolje bi ga prodali (mada to stvarno vise nema nikakve veze) da je igrao malo povucenije, sto inace igra s prvim timom kad je bonus, a da je Kostov imao vise slobode, ovako su obojica odigrali slabije nego sto mogu. Kapiram da ga probaju na vise pozicija ali imali su celo prolece da shvate da on sa svojom konstitucijom i nacinom igre ne moze da igra ni na krilu ni iza spica. Imao je u proslom kolu jednu lepu asistenciju za Ivanica, veceras je prodao more lopti u situacijama kad je mogao da spoji saigraca sa golom. Pri cemu je alav, imao je jednu situaciju u prvom poluvremenu da doda Kataiju koji je bio sam na 16 metara od gola a on je sutnuo slabijom nogom i lopta jedva da se dokotrljala do Ilica.

Vidim da je rezultat malo zamaskirao neke stvari i da ljudi pisu o pobedi s klincima koja je mogla da bude i ubedljivija (i mogla je ali je moglo i drugacije), naravno da niko nece da pomene da nam je u jednom periodu utakmice TSC pravio sanse iz svakog napada, do te mere da hajde sto je Milojevic skakao kao oparen pored klupe nego je, sto ranije nisam vidjao, i Milosevic prisao do terena i poceo da im vice da dignu glavu i da gledaju sta igraju. Kapiram da ovako nesto necemo vise gledati i da ova ekipa nikada nije igrala zajedno ali moram da priznam da nisam bas preterano odusevljen kako su se klinci snasli. Naravno, ako izuzmemo Milosavljevica koji je izgledao kao dzin u odnosu na ostale igrace. Nedostatak minutaze bas uzima veliki danak kod nekih igraca kao sto su Lekovic, Prucev i Stankovic, Kostov je previse igrao ako se ima u vidu da pre ovoga nije sastavio 20 minuta na terenu a za Avdica je bas rano, bio je mnogo los danas.

Pri cemu ovo nije TSC iz prethodnih sezona. I oni su izgleda u nekakvoj tranziciji.

Generalno je bas bilo iznenadjenje videti ovakav sastav. Kapiram da bi i Mijovic veceras dobio sansu da je jos tu negde ko duh :)

Na stadionu standardno saka jada ljudi, negde oko 4k...

Krenucu od onoga sto mi se najmanje dopalo - Avdic jeste slabo odigrao, ali decku je ovo prakticno prva utakmica u zvezdinom dresu, a posle 10 minuta su krenuli neki idioti da ga psuju i vicu Miloju da ga menja... nestvarno smo bezobrazna i nezahvalna publika...

Cak i ovako sklopljen tim je bauk za veci deo nase lige. Ovaj TSC do pre par sati vodeci tim lige, je tek pred kraj uspeo nesto vise da napravi i malte ne predje centar. Nije ni cudo sto nam ekipe ispadaju od amatera sa Farskih ostrva...

Lepo je sto nas je Glazer na kraju podsetio kakav je golman i sta sve moze da skine.

Lucic... mislim da skorije nismo imali igraca koji mi vise ide na zivce. On je u drugom poluvremenu posle izlaska Kataia delovao kao ubedljivo najbolji igrac na terenu... ali istovremeno je pokazao i zasto nikako da postane igrac. Nestvarno koliko stvari zna i koliko uspeva da usere sve dobro sto uradi. Ne znam kako bih to objasnio. Sto rece harper vise voli da zalama nego leba da jede.

Bajo (greota mi da ga ne zovem tako :D ) je takodje bio nekako smusen veceras, ali ima tu ozbiljnog potencijala. Gradjom malo podseca na grujica, brz je, ali veceras nije puno pokzao. Treba imati strpljenja, mislim da moze da bude ozbiljna zverka od njega... reko bih i da nije spreman jer je bio ocigledan pad u njegovoj igri posle 60-og minuta...

KOstov prilicno neprimetan Sljivic brljavio, mada i on ima par dobrih poteza pa onda neka zesca glupost. I meni se cini da je bolje da je njima dvojici zamenio mesta i da bi bili bolji. Stankovic sasvim korektan u mecu gde niko nije previse odudarao.

I na kraju Magiko... klasa.

Sve u svemu, videli smo da mi i sa ovakvim timom mozemo da igramo domacu ligu i da nikako ne razumem sto odlazemo uktamice (necemo igrati ni sa Cukom sledece nedelje)... I da mogao je TSC i da nas kazni, uzme bod, ili sva tri, ali po meni ne bi bilo zasluzeno jer smo uglavnom mi drzali loptu i diktirali tempo. Prosek godina igraca na pocetku malo preko 22, na kraju 21...

Jel tačno da prodajemo ovog klinca štopera u Bornmut?

Tacno je ako iskesiraju izmedju 10 i 15M evra :)

Pare, pare i samo pare. Prodaju igraca koji ima potencijal da bude kvalitetan stoper i da time doprinese klubu u svim takmicenjima. Terzic voli da kaze da su napravili gresku prodajom Erakovica godinu dana kasnije nego sto je trebalo. Navodno, klub je izgubio 2 miliona evra zbog tog kasnjenja. Ja bih rekao da je svojim igrama u tih godinu dana Erakovic doprineo klubu vise od tih dva miliona. Bio je najbolji odbrambeni igrac, postojane forme, konstantno napredovao, momak bez konflikta i bez problema. Slicnog igraca bi dobili da su sacuvali Milosavljevica. Dovesce stranca, verovatno solidnog, ali koji ce da doprinese imidzu Zvezde kao kluba nalik klubovima sa Kipra.

Edited by Dimitrije

• Author
1 hour ago, JPM said:

Jel tačno da prodajemo ovog klinca štopera u Bornmut?

Bornmut ga zeli odavno, gledali su ga cesce nego sto ja ukljucujem televizor, vrlo je realno da ce tamo otici. Mada, mislim da mu je prerano da ide u Premijer ligu, pa cak i u tim iz donjeg dela tabele. On ce vrlo brzo dostici kvalitet jer je izuzetan talenat ali raznosice ga neko vreme dok ne ojaca.

• Author
27 minutes ago, Dimitrije said:

Pare, pare i samo pare. Prodaju igraca koji ima potencijal da bude kvalitetan stoper i da time doprinese klubu u svim takmicenjima. Terzic voli da kaze da su napravili gresku prodajom Erakovica godinu dana kasnije nego sto je trebalo. Navodno, klub je izgubio 2 miliona evra zbog tog kasnjenja. Ja bih rekao da je svojim igrama u tih godinu dana Erakovic doprineo klubu vise od tih dva miliona. Bio je najbolji odbrambeni igrac, postojane forme, konstantno napredovao, momak bez konflikta i bez problema. Slicnog igraca bi dobili da su sacuvali Milosavljevica. Dovesce stranca, verovatno solidnog, ali koji ce da doprinese imidzu Zvezde kao kluba nalik klubovima sa Kipra.

Cime i u kojim takmicenjima? U Ligi Sampiona ako se plasiramo u grupnu fazu nece igrati osim u slucaju povreda nasih prvih stopera i ako ne dovedemo nikoga (a hocemo), u domacoj ligi ce samo gubiti vreme na utakmicama koje je prerastao. Uzgred, Milosavljevic svakako nece otici pre kraja kvalifikacija.

25 minutes ago, harper lee said:

Bornmut ga zeli odavno, gledali su ga cesce nego sto ja ukljucujem televizor, vrlo je realno da ce tamo otici. Mada, mislim da mu je prerano da ide u Premijer ligu, pa cak i u tim iz donjeg dela tabele. On ce vrlo brzo dostici kvalitet jer je izuzetan talenat ali raznosice ga neko vreme dok ne ojaca.

Ja isto mislim da je prerano. Mislim da bi win win situacija za nas bila da ga oni kupe i ostave ovde da ojaca kroz nasu ligu.

Ali je realnije da, ako ga kupe, bude neka pozajmica u Holandiju ili Belgiju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.