Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Hot take

Nas najbolji golman u kolor eri

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Hvan je završio epizodu Fajnordu, kakav bi bio merak gledati njega i Krnića zajedno na terenu. Ako Stankela forsira 3-5-2 postavlja se pitanje da li ćemo ganjati krilo ili klasičnu desetku/desetka, mada meni djeluje da bi mogao igrati i 3-4-2-1.

Molim se za ostanak Mateusa, Seola, Krunića, Avdića, Elšnika, Ivanića (ako moram birati on ili Hvang ipak Hvang). Za Arnautovića ne znam šta da kažem, on bi sa agresivnim i brzim saigračima čuda napravio, ali kontam da se za te pare može naći boja opcija.

31 minutes ago, Jesper23 said:

Molim se za ostanak Mateusa, Seola, Krunića, Avdića, Elšnika, Ivanića

Pa... postoje dobre sanse da ostanu 2 ili 3 od tih 6 i sto je najgore da odu u avgustu posle utakmice plejofa za neko od Grupnih takmicenja.

Edited by Milosh76

• Author
3 hours ago, levi said:

klecnuo je obe noge unapred na 10:23

Moze da kleca do prekosutra, ako mu je jedno stopalo na liniji u trenutku kad igrac sutira nebitno je. Kad igrac izvodi penal kako ga je Meri izveo sustina je u tome "ko ce prvi da trepne", da li ce golman da saceka ili izabere stranu i da li ce ako saceka da ima pravi tajming kako bi imao dovoljno vremena da stigne na loptu. Meri je ispao glup i nije mu sudija kriv za to.

• Popular Post

Tanjga sada tvrdi da je ponovo odgledao utakmicu i shvatio da je arbitar iz Kragujevca odlično odradio posao.
„ Posle odgledane utakmice i dodatne analize svih situacija, shvatio sam da je sudija Pavle Ilić sa svojim saradnicima posao odradio korektno i profesionalno. Neposredno po završetku finala reagovao sam pod velikim emotivnim nabojem, razočaran načinom na koji smo izgubili utakmicu nakon primljenog gola u samoj završnici, produžetaka i penala. U takvim okolnostima izneo sam komentare koje danas smatram neprimerenim“, rekao je Miroslav Tanjga.

On je napomenuo da je meč na Lagatoru bio izuzetno kvalitetan i da šira javnost treba da bude ponosna zbog toga.
„Želim javno da se izvinim sudiji Pavlu Iliću, njegovim pomoćnicima i celokupnoj sportskoj javnosti, zbog izgovorenih reči i svog ponašanja posle utakmice. Takve reakcije nisu bile na nivou trenera FK Vojvodina, tradicije i renomea našeg kluba. Sa druge strane, fudbaleri oba tima su odigrali odličnu utakmicu, pokazali su da može u Srbiji da se igra evropski fudbal. Na to treba da budemo ponosni. Crvenoj zvezdi čestitam na osvojenom trofeju. U odlučujućim trenucima imali su više iskustva, koncentracije, a potom i sportske sreće u penal seriji i zasluženo su stigli do pehara”.

• Author
1 hour ago, Jesper23 said:

Hvan je završio epizodu Fajnordu, kakav bi bio merak gledati njega i Krnića zajedno na terenu. Ako Stankela forsira 3-5-2 postavlja se pitanje da li ćemo ganjati krilo ili klasičnu desetku/desetka, mada meni djeluje da bi mogao igrati i 3-4-2-1.

Molim se za ostanak Mateusa, Seola, Krunića, Avdića, Elšnika, Ivanića (ako moram birati on ili Hvang ipak Hvang). Za Arnautovića ne znam šta da kažem, on bi sa agresivnim i brzim saigračima čuda napravio, ali kontam da se za te pare može naći boja opcija.

Napadaci klase Arnautovica ili vise tesko da nemaju klub, stoga izraz "za te pare" nije adekvatan jer Arnautovic je dosao dzabe za platu od 2.5 miliona po sezoni a za takvog igraca bismo morali da platimo obestecenje. Duartea smo, na primer, platili preko 2 miliona samo za obestecenje, Serifa skoro duplo vise. Arnautovic i Krunic su nam legli kao dupe na noshu, kostali su nas 0 evra tako da su njihove za nase prilike velike plate potpuno opravdane.

Hvana je trazio Fulam pre nego sto je usao u ovu seriju povreda, verujem da ce on lako naci klub u nekoj ligi u kojoj se ne igra pred praznim stadionima kao u nasoj. Mozda i njega privolimo da dodje nekom monstruznom platom ali sumnjam, on zeli vecu scenu i shvatao je i Zvezdu i Fejenord samo kao stepenicu za dalje. Druga je stvar da li Hvan realno ima kvalitet za najjace lige, kod njega nije problem individualni kvalitet koji je veliki vec to sto je navikao da svaka lopta ide kroz njega a u najjacim ligama igraci koji imaju takav uticaj na igru su obicno top kvalitet. Nama bi sigurno veoma dobro dosao. Kao sto si i sam rekao, on i Krunic bi bili manevar kakav odavno nismo imali. Obojica jaki na lopti, obojica odlicno citaju igru, obojica imaju fenomenalan pas i pregled igre, kroz obojicu bi mogao da ide build-up sto bi otezalo protivnicku markaciju.

Medjutim, to nisu najvaznije teme, Arnautovic i Elsnik zavrsavaju posao. Mnogo je vaznije da jednom konacno kvalitetno resimo pitanje krilnih napadaca i dogovorimo se sa sobom kakvu stopersku liniju zelimo posto smo Uchenu i Rodrigaa zrtvovali pokusaju da vratimo Erakovica koji je tragican od dana kada je dosao i ne postaje bolji. Posledica prerane prodaje kvalitetnih mladih igraca i nepoverenja u pojacanja koje smo doveli na duze staze (Handel, Uchena, Badjo) je da u ovom trenutku imamo veoma star tim i da nam od tih staraca previse zavisi u igri. Svi znamo da ovi Kataijevi rekordi u domacoj ligi nece nista znaciti kad dodje do evropskih utakmica, znaju i u klubu, zna i on. Problem je sto se kod nas nema strpljenja ni za koga, pa cak ni za klince iz nase omladinske skole a kamoli za igrace poput Handela ili Badja, dok se to ne promeni nijedan od njih nece dobijati sansu u kontinuitetu koja je jedini nacin da se vidi da li oni zaista mogu ili ne. Igraci kojima smo dali takvu sansu jer smo bili prinudjeni (Seol, Tiknizjan, Elsnik, ranije Djiga) su svi pokazali da imaju kvalitet koji nisu odmah pokazivali ali su kroz utakmice dosli na svoje. Na zalost, to se nece promeniti jer nasa sportska kultura, pogotovo navijaca Zvezde, je sada i odmah ili put pod noge.

Edited by harper lee

3 hours ago, FPLS said:

Tanjga sada tvrdi da je ponovo odgledao utakmicu i shvatio da je arbitar iz Kragujevca odlično odradio posao.
„ Posle odgledane utakmice i dodatne analize svih situacija, shvatio sam da je sudija Pavle Ilić sa svojim saradnicima posao odradio korektno i profesionalno. Neposredno po završetku finala reagovao sam pod velikim emotivnim nabojem, razočaran načinom na koji smo izgubili utakmicu nakon primljenog gola u samoj završnici, produžetaka i penala. U takvim okolnostima izneo sam komentare koje danas smatram neprimerenim“, rekao je Miroslav Tanjga.

On je napomenuo da je meč na Lagatoru bio izuzetno kvalitetan i da šira javnost treba da bude ponosna zbog toga.
„Želim javno da se izvinim sudiji Pavlu Iliću, njegovim pomoćnicima i celokupnoj sportskoj javnosti, zbog izgovorenih reči i svog ponašanja posle utakmice. Takve reakcije nisu bile na nivou trenera FK Vojvodina, tradicije i renomea našeg kluba. Sa druge strane, fudbaleri oba tima su odigrali odličnu utakmicu, pokazali su da može u Srbiji da se igra evropski fudbal. Na to treba da budemo ponosni. Crvenoj zvezdi čestitam na osvojenom trofeju. U odlučujućim trenucima imali su više iskustva, koncentracije, a potom i sportske sreće u penal seriji i zasluženo su stigli do pehara”.

images?q=tbn:ANd9GcS1vyxIlm8BAoAfwDR1Z0y

697117732_1013832474311773_5743425119584

BG 1996.

97

Na ledjima desetka vlasnika gradilista

Јесте видели како се у Шкотској ради радња?

Oni nemaju 6 duplih u nizu, mogu da nam prdnu pod prozor

U Surdulici protiv Radnika...

Glazer - Gudelj, Rodrigao, Eraković - Stanković, Hendel, Badžo, Tiknizijan - Lučić, Zarić, Duarte

Cak ni Stankovic nije tu, ima neka posla

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.