Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

10 minutes ago, Dimitrije said:

Radonjic? Gde je taj covek?

Vodimo 3-0, a ti pitaš gdje je Radonjić. Šta bi bilo da gubimo?

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

52 minutes ago, roux senyurt said:

tu cesto iskoci pop up koji iskljuci ton prenosa, ali samo ga zatvorite i nastavite da gledate @Dimitrije

Hvala jos jednom. Veza je cesto pucala ali sam mogao da odgledam jedno pola sata drugog poluvremena. Server totalno otkazao posle 3. gola.

• Author
25 minutes ago, sigurnost said:

Ko je prvi?

Radonjic bez konkurencije.

Ne primamo golove ali odbrana mora da se zategne jer dopustamo previse sansi. Erakovic je bas van forme.

Stankovic se posle utakmice zalio na lose odluke koje smo donosili u poslednjoj trecini. Neka se zali Kataiju koji ih je sve doneo i usput promasio dva zicera, Arnautovic, Kostov i Ovusu su uglavnom donosili dobre odluke.

U prvih pola sata je izgubljeno mislim 5 loptim u zoni od 20-30m od gola, protiv ozbiljnog tima iz Liga 5, cak i sa zacelja liga 5, od tih 5 lopti, vrlo verovatno je da bi bar jedna bila gol sansa, mozda i dve gol sanse, a protiv Lila bi bio skoro pa siguran primljen gol.

Jednom je Krunic izgubio usled manjka fokusa, imao je loptu pod kontrolom, ali je iz cista mira pustio da mu pobegne , jednom Seul, jednom Owusu u predaju poprecnoj, jednom Katai, ali vecina tih izgubljenih lopti je bila iz cistog nedostatka koncetracije i ledjere stila.

Ono sto je za pohvalu je dosta dobro trcanje, posebno u 2/2 i tempo i na 0 3, Kostov je preorao teren i po ko zna koji put se ubacuje u sam spic napada tj zavrsetak akcija, vec 8 golova za nekog ko jos nema ni 18 ljeta punih, plus 2 u Evropi je izuzetno ostvarenje, cak i u ovakvoj nasoj ligi koja, jelte, nije neki pokazatelj, ali danas je bas bio dobar, ima oscilacije, odigranu jednu vrhunski, pa naredne dve nestane sa terena i tako u krug, ali stranci na to ne gledaju kao mi, vec kao talenat potencijal i neko ko je izvanredan materijal za obradu, srspska verzija Barele, i po stilu igre i po gradji i visini.

Pancevo me je prijatno iznenadio, nisu slucajno tu gde jesu, njihovo levo krilo mu dodje kao Zeljina verzija Owusua. Vidim da su sredili i onu istocnu tribinu, a gradi se i tribina iza gola, vec sada to lici na ozbiljno zdanje, za srpske standarde, za nas fudbal bi bilo idealno da ima vise klubova poput Panceva.

i mene je pancevo pozitivno iznenadilo, i tim i teren. izgledali su sasvim solidno, pritiskali su kad su mogli, samo smo mi trenutno ipak dva-tri gola bolji od svakog tima u srbiji na papiru (a danas i na terenu)

Edited by roux senyurt

• Author
3 hours ago, gorance said:

U prvih pola sata je izgubljeno mislim 5 loptim u zoni od 20-30m od gola, protiv ozbiljnog tima iz Liga 5, cak i sa zacelja liga 5, od tih 5 lopti, vrlo verovatno je da bi bar jedna bila gol sansa, mozda i dve gol sanse, a protiv Lila bi bio skoro pa siguran primljen gol.

Jednom je Krunic izgubio usled manjka fokusa, imao je loptu pod kontrolom, ali je iz cista mira pustio da mu pobegne , jednom Seul, jednom Owusu u predaju poprecnoj, jednom Katai, ali vecina tih izgubljenih lopti je bila iz cistog nedostatka koncetracije i ledjere stila.

Ono sto je za pohvalu je dosta dobro trcanje, posebno u 2/2 i tempo i na 0 3, Kostov je preorao teren i po ko zna koji put se ubacuje u sam spic napada tj zavrsetak akcija, vec 8 golova za nekog ko jos nema ni 18 ljeta punih, plus 2 u Evropi je izuzetno ostvarenje, cak i u ovakvoj nasoj ligi koja, jelte, nije neki pokazatelj, ali danas je bas bio dobar, ima oscilacije, odigranu jednu vrhunski, pa naredne dve nestane sa terena i tako u krug, ali stranci na to ne gledaju kao mi, vec kao talenat potencijal i neko ko je izvanredan materijal za obradu, srspska verzija Barele, i po stilu igre i po gradji i visini.

Pancevo me je prijatno iznenadio, nisu slucajno tu gde jesu, njihovo levo krilo mu dodje kao Zeljina verzija Owusua. Vidim da su sredili i onu istocnu tribinu, a gradi se i tribina iza gola, vec sada to lici na ozbiljno zdanje, za srpske standarde, za nas fudbal bi bilo idealno da ima vise klubova poput Panceva.

Kostov je bio odlican danas, posle nekoliko losih utakmica lepo je videti da polako vraca formu. Impresivno je koliku staminu decko ima, pretrcao je prilicnu kilometrazu i peglao svih 90 minuta a svezije je izgledao na kraju od vecine drugih igraca, cak i nekih koji su usli kasnije. Takodje, drago mi je da se pokazalo da one teorije kako Stankovic ne zeli Handela u ekipi nisu tacne. Nece skoro u prvi tim jer Stankovic tesko da ce rasparivati duo Krunic - Elsnik ali danas je vec bio znacajno bolji nego na utakmici u kupu i nadam se da ce redovno dobijati minutazu jer ako on proigra to ce nam biti najvece pojacanje bez pojacanja. Inace, od njega i Krunica nasi mladji igraci treba da uce kako se igrac demarkira, kako stalno trazi prostor i otvara se za pas. To se na zapadu uci u kadetima ali iz nekog razloga kod nas je najveca boljka veznih igraca, ukljucujuci i Kostova.

Erakovic je Stankelin darling i verovatno ce poceti u Lilu ali ako se to desi bice prekoredno, nepotrebno i rizicno, u ovom trenutku i Rodrigao i Uchena su bolji i bolje uigrani sa Veljkovicem.

Sto se izgubljenih lopti tice, Stankovic izgleda insistira na iznosenju lopte pasom i pored toga sto napred ima Arnautovica koji hapsi sve dugacke pasove prema njemu, dok se ekipa ne privikne na to bice i gresaka. Bilo ih je nekoliko ali je bilo i nekoliko zaista impresivnih otvaranja iz zadnje linije kojima smo u par pasova osvajali ogromne delove terena i dovodili prednje igrace u odlicne situacije. Na zalost, izgleda da svi smatraju da imaju obavezu da u tim situacijama dodaju loptu Kataiju koji je nekoliko puta upropastio protok lopte a dva puta se i propisno obrukao u odlicnim sansama koje su mu priipremili saigraci. Za onu drugu sansu kad nije dodao Arnautovicu da sutne u prazan gol nego je napucao Popovica u grudi je zasluzio batine. Iskreno se nadam da ce uskoro poobarati te rekorde u golovima koje juri jer je ovako nepodnosljiv.

12 hours ago, roux senyurt said:

i mene je pancevo pozitivno iznenadilo, i tim i teren. izgledali su sasvim solidno, pritiskali su kad su mogli, samo smo mi trenutno ipak dva-tri gola bolji od svakog tima u srbiji na papiru (a danas i na terenu)

Nije džabe Pančevo srpski Medeljin.

637120210_1533748458757279_1207327540838

MaRadonjić suspendovan 10. jubilarni put.

Fudbalski klub Crvena zvezda suspendovao je Nemanju Radonjića zbog neprofesionalnog i neodgovornog ponašanja, te on neće biti deo prvog tima do daljeg...

Ne smeju da raskinu ugovor, jer moraju da ga plate, a on svakako nece otici bez para.

Win-win situacija za njega.

radonjic.jpg

Kad su već bili toliko glupi da ga potpišu na više od 6 meseci, bolje da raskinu ugovor na štetu kluba, plate šta treba i da se tera u 3pm.

bas me interesuje koje obaveze prema klubu ima radonjic po slovu ugovora. obaveze koje se cine standardne za profesionalnog fudbalera on ne ispunjava, pa mi nije jasno zasto klub ne moze da raskine ugovor sa njim

Nije moralo sve da se desi pred mozda kljucnih 7 dana sezone.

Sto se tice Radonje nakon toliko godina vere da je on vrhunski igrac koji to samo nikako da pokaze posle Selte sam shvatio da to nije to. Nebojsa Milosevic je to lepo objasnio u nekom podkastu, ako godinama ne moze da upakuje kvalitet u neku ponudu onda to nije to.

Šta on u stvari radi? Ne dolazi na treninge, dolazi ali neće da trenira, hoće da trenira ali je pijan/droigiran...???

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.