Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
10 minutes ago, Milosh76 said:

Lil i Partizan recimo.

Napisao sam isto sto i ti, da me je pozitivno iznenadio. I kod gola i kod asistencije, jer je izabrao najjednostavnije resenje, koje nije ni lako izvesti, jer je igra o spoljnom.

Lil ima ozbiljniju odbranu, a Partizan je derbi, tu se igra i na zelju, ne samo na znanje.

Nisam siguran da bi protiv Lila pokazao ne znam sta a na derbiju ce sigurno igrati jer su nam on i Kostov najbolje bonus opcije pa cemo videti.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Upravo to i pricam, jos je rano za velike procene kakvo je pojacanje.

Za SLS je dobar, cak odlican u ove dve utakmice, bice nam koristan svakako.

Za ozbiljnije ekipe mora da se opusti, da stekne samopouzdanje, da se bolje razume sa saigracima, da takticki napreduje. Ima prostora, sto je bitno, ima talenta, vredan je cini se, ima osecaj za gol i asistenciju...

Edited by Milosh76

Nikada nije rano, klasa se vidi i prepozna i na poljančetu. Sitiji i Čelsiji dovode po 20 maloletnika svake godine bez da su omirisali seniorski fudbal. Ruku na srce, samo sam highlighte odgledao, al mališa deluje kao Riberi.

• Author
3 hours ago, Milosh76 said:

Upravo to i pricam, jos je rano za velike procene kakvo je pojacanje.

Za SLS je dobar, cak odlican u ove dve utakmice, bice nam koristan svakako.

Za ozbiljnije ekipe mora da se opusti, da stekne samopouzdanje, da se bolje razume sa saigracima, da takticki napreduje. Ima prostora, sto je bitno, ima talenta, vredan je cini se, ima osecaj za gol i asistenciju...

Brate mili. Ponekad se stvarno zapitam razmislite li vi pre nego sto napisete nesto ili terate po auto-pilotu pa kako ispadne.lolol

Doslovno si napisao post sadrzine - rano je za procene ali da procenim, da bi bio bolji mora da napreduje.

Da, u dve utakmice koje je igra je bio dobar, a kad se uigra sa ekipom ima potencijala da bude jos bolji i korisniji za tim.

Slicne stvari si i ti pisao.

• Author
12 minutes ago, Milosh76 said:

Da, u dve utakmice koje je igra je bio dobar, a kad se uigra sa ekipom ima potencijala da bude jos bolji i korisniji za tim.

Slicne stvari si i ti pisao.

Da, napisao sam moju procenu, kao sto si ti napisao svoju procenu. Je li onda rano za procene ili nije rano za procene?D

Moja poenta je bila da se kod Ovusua vidi primarni kvalitet. Prijem lopte, predaja, pas, pregled igre, odluke koje donosi, to su sve stvari koje se vide nevezano za to protiv kojeg protivnika igra. Koliki je to uporedni kvalitet i za koji nivo fudbala naravno da je rano reci, decko je do sada osim Surdulice odigrao dve nekompletne utakmice za nas, ali kvalitet se vidi. Isto vazi i za ovog malog Gudelja na stoperu.

Enem me je oduševio fizikalijama, ima momak fizikalije i za ozbiljan Evropski fudbal. Mislim da će nam mnogo značiti u Evropi, sa njim su i odbrana i napad dosta lakši. Naročito ako zadrži loptu, na duge lopte će napraviti problem svima. Baš podsjeća na Šerifa, djeluje da je malo brži, ali nije snaćžan kao Šerif. Ako na sve to pokaže radius kretanjao i kondiciju kao Šerif, biće to top.

Screenshot-20260211-074650.jpg

Da se ne sekirate, nije se vratio, otišao u Grafičar.

Milson otišao na pozajmicu u UAE na 6 meseci za 500.000, ako hoće da ga uzmu

5mil.

Danas u 13h u Dobanovcima kup.

Edited by sasha

Milson i Babika su wtf potpisi, a 9 milki su spiskali na njih dvojicu

Meni Milson uopste nije los igrac. Kad god je igrao na levoj strani koja je njegova prirodna pozicija, imao je doprinos. To sto su ga gurali uglavnom desno nije do njega.

Doduse, 5 miliona je vrlo diskutabilno

U 13h Kup u Dobanovcima

Sastav: Glazer - Avdić, Rodrigao, Veljković, Stanković - Lučić, Bađo, Handel, Zarić - Duarte, Enem.

Klupa: Mateus, Eraković, Seol, Tiknizijan, Kostov, Ovusu.

Vec 2-0. Odlicno se krece Enem.

34 minutes ago, Milosh76 said:

u Dobanovcima

IMG_8669.jpeg

Za sada je poznato sedam učesnika četvrtfinala Kupa Srbije, to su Mačva, Zemun, Novi Pazar, Grafičar, Jedinstvo Ub, Trajal i Vojvodina.

• Author
5 hours ago, Nikodije said:

Milson i Babika su wtf potpisi, a 9 milki su spiskali na njih dvojicu

WTF su potpisi od po 90-100 miliona, 4-5 miliona za igraca po ovim cenama je nista. Pretpostavljam da neki vulverhemptonski Nikodije na nekom vulverhemptonskom forumu kuka kako je potpis Djige za 12 miliona WTF potpis. Ti igraci su prosto toliko vredeli u momentima kada smo ih kupili, Milson je na pocetku i pokazivao da nismo bacili pare ali je potonuo u Milojevicevim beskrajnim rotacijama a Babika nije ni stigao nista da pokaze jer se brzo povredio. Vidim da je na prvoj utakmici u Turskoj upisao asistenciju a upisao bi gol umesto asistencije da mu saigrac nije ukrao gol tako sto je loptu koja je svejedno ulazila cusnuo sa gol linije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.