Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author

Ono sto posebno brine je ovo izivljavanje Kataija protiv nedoraslih protivnika koje stvara lazni utisak da je on jos uvek ozbiljan igrac iako to nije vec par sezona. Sale je zaista izuzetno spreman ove godine, verovatno ni kao mladic nije bio ovako spreman, ali stare navike se tesko brisu u njegovim godinama. Ne moze nista da istrci, ne moze nijedan jaci duel da dobije, posle pola sata mu bezi lopta s noge jer je lipsao, jos je pri tome epski bezobrazan, sebican i neodgovoran. A hajp je oko njega kao da je popio Aspiriniksov carobni napitak.

Edited by harper lee

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author
3 minutes ago, Milosh76 said:

Igrao bi Zaric i izgledali bi bolje.

Kad je vec "ustopovao" Vukotica, zasto je Natho izgledao kao da je 15 godina mladji? Gde je nestao bedem sestica, usao im krsten igrac, povezao ih i dali gol.

Da je Natho usao ranije, ko zna sta i bilo.

Ulazak treceg stopera je skandal, tu je morao uci ili Babicka ili Milson da se ubrzamo i da Ivanic proigra.

Ma kakav Zaric, ne pisi svasta. Kako se pojavi neko ime iz omladinskog pogona svi pocnu da pricaju o njima kao da su Mesi a ko god se od njih pojavi na terenu vidis da nijedan nije jos uvek sazreo kao igrac i da ima mnogo rada pred sobom. Sto je i normalno jer su deca u pitanju.

Natko je izgledao kao da je 15 godina mladji jer je usao pola sata pred kraj utakmice. Ako ne znas koja je razlika izmedju igraca koji je pre toga trcao sat vremena i igraca koji nije pretrcao ni metar onda stvarno nema potrebe da dalje pisemo o tome.

Tuga, jad, cemer.. sta god da sam krenuo da napisem, ne vredi, ovih startnih 11, postavka igre i odnos pojedinaca je za svaku osudu.

I mogle su komsije jos malo da natope teren vodom dry

Komsije imaju nekoliko talentovanih igraca koji umeju da barataju loptom. Medjutim, oni nemaju timsku igru. Kod njih je sve sto uspeva prevashodno plod individualnog talenta. Njihove udarne igle, dve desetke, Vukotic i Grubjesic, nisu se prakticno ni videle jer je Milojevic naporavio guzvu na sredini koja ne odgovara ovoj dvojci. Ne hvalim Miloja, ali igranjem sa trojcom zadnjih veznih je osujetio igru Partizana preko Vukotica i Grubjesica. Igra po bokovima im je bila bolja jer su Zvezdini bekovi losi u odbrani. Najopasniji je bio Sek koji je razvaljivao Naira kad je hteo i kako je hteo. Bilo je i po desnom boku par Seolovih blamaza jer su ga izbacivali fintom a on se zaletao u prazno. Medjutim, osim jedne sanse (Jurcevic), nista nisu uradili. U drugom poluvremenu, nakon drugog gola, nasi su spustili gas i dali Partizanu priliku da ih ugrozi. To spustanje gasa i greske u iznosenju lopte (posebno Ivanic) su davale priliku Partizanu da se razigra, dugo drzi loptu u napadu i gol je visio u vazduhu. Usao je i kreator Nathko i to je podiglo nivo igre Partizana jer je Zvezda smanjila guzvu u sredini izvodjenjem Hendela da bi pojacala zadnju liniju uvodjenjem Rodriga. Partizan je los kada izgubi loptu jer su mu prednja i zadnja linija na 50 metara udaljenosti, Zvezda je to koristila ali nije uspela da poentira jer je Ivanic nekoliko puta zasrao kod sansi za gol. Ne volim da kritikujem Ivanica, ali danas je odigrao jako lose. Jeste uspeo da asistira za drugi gol, ali ono sto je radio u odbrambenoj fazi plus ona dva zicera sa Duarteom je neoprostivo.

Edited by Dimitrije

• Author
1 hour ago, Dimitrije said:

Komsije imaju nekoliko talentovanih igraca koji umeju da barataju loptom. Medjutim, oni nemaju timsku igru. Kod njih je sve sto uspeva prevashodno plod individualnog talenta. Njihove udarne igle, dve desetke, Vukotic i Grubjesic, nisu se prakticno ni videle jer je Milojevic naporavio guzvu na sredini koja ne odgovara ovoj dvojci. Ne hvalim Miloja, ali igranjem sa trojcom zadnjih veznih je osujetio igru Partizana preko Vukotica i Grubjesica. Igra po bokovima im je bila bolja jer su Zvezdini bekovi losi u odbrani. Najopasniji je bio Sek koji je razvaljivao Naira kad je hteo i kako je hteo. Bilo je i po desnom boku par Seolovih blamaza jer su ga izbacivali fintom a on se zaletao u prazno. Medjutim, osim jedne sanse (Jurcevic), nista nisu uradili. U drugom poluvremenu, nakon drugog gola, nasi su spustili gas i dali Partizanu priliku da ih ugrozi. To spustanje gasa i greske u iznosenju lopte (posebno Ivanic) su davale priliku Partizanu da se razigra, dugo drzi loptu u napadu i gol je visio u vazduhu. Usao je i kreator Nathko i to je podiglo nivo igre Partizana jer je Zvezda smanjila guzvu u sredini izvodjenjem Hendela da bi pojacala zadnju liniju uvodjenjem Rodriga. Partizan je los kada izgubi loptu jer su mu prednja i zadnja linija na 50 metara udaljenosti, Zvezda je to koristila ali nije uspela da poentira jer je Ivanic nekoliko puta zasrao kod sansi za gol. Ne volim da kritikujem Ivanica, ali danas je odigrao jako lose. Jeste uspeo da asistira za drugi gol, ali ono sto je radio u odbrambenoj fazi plus ona dva zicera sa Duarteom je neoprostivo.

Pretpostavljam da mislite na Ugresica, Grubjesic je igrao za Partizan pre 40 godina.

Sve stoji osim ovog prvog, Partizan ima mnogo manje talenta na terenu od Zvezde i jedino sto su danas imali bolje, mada je i to pitanje, je igra sa loptom. Onu akciju sa dva dodira koju smo napravili kad je Ivanic zabrljao losom odlukom iako smo imali 3 na 2 ovi Partizanovi klinci ne bi mogli da izvedu ni na treningu. Zasto se mi prilagodjavamo tudjem talentu koji je manji od naseg ne znam ali to je Milojevic, on to radi i protiv slabijih protivnika od Partizana. Uvek mu je svaki domaci tim dobar, ima odlicnog trenera i dobro organizovanu igru, nekoliko igraca koji su opasni, bla, bla, a kad krene utakmica protiv sebe vidis grupu slucajnih prolaznika koju trenira neki domaci balvan koji je fudbal ucio od Milovana Djorica i od tada nije napredovao ni za milimetar.

Kombinacija Milojevica i Terziceve politike histericnih kupoprodaja pocela je da nam pravi ozbiljne probleme i jos ozbiljniji trosak. Duarte koji je sjajno poceo sezonu je izgubio mesto u timu bez ikakvog razloga, Babika je igrao koliko da se upoznamo i od tada ga nema na terenu iako su mu minuti za uigravanje jako bitni, Olajinku je uveo kad nije trebalo, zamenio ga posle pola sata i zaboravio, stopere verovatno bira kockom pred svaku utakmicu pa koji mu par zapadne, toliko smo miliona i toliko igraca razmenili a nama i dalje glavnu rec vode Katai i Ivanic od kojih ovaj prvi vise nije ozbiljan igrac a ovog drugog cedi kao suvu drenovinu. Mi smo danas igrali kao da Serif uopste nije otisao dok je Arnautovic bio na terenu, ista "baci lopticu u sumicu" taktika ali potpuno drugaciji napadac. On bi to igrao isto i da nam je na centarforu Toma Palcic, jedini nacin koji zna da savlada visoki presing je "nabacoljka" na napadaca pa ako on zadrzi loptu super, ako ne onda sedi u zoni i smrdi dok ponovo ne oduzmes loptu. Pri cemu je 80 posto takozvanih drugih lopti pokupio Partizan jer je Kataija zivo boleo kurac da pomeri dupe, najbolje sto je mogao je da siri ruke i dere se na saigrace celu utakmicu.

Mi dobijamo nesto samo od onih pojacanja za koje nemamo drugu alternativu. Doveli smo dva odlicna stopera a igra nam mrtvi Veljkovic, imamo dva krila od po 4 miliona da sede na klupi jer "Katai igra sezonu zivota", kad se Krunic vrati iz povrede i Handel ce verovatno da izgubi mesto u timu dok ne prodamo Elsnika a Badja je i Bog zaboravio. Sto igraca da kupimo Milojevic ce opet da gura svoje "igrace od poverenja" jer igra to jedno sto igra i igrace sa razlicitim karakteristikama ne uvodi jer ne zna sta ce sa njima. Poslali smo igraca u Premijer ligu koji je zaigrao u neuporedivo jacem prvenstvu nedelju dana nakon sto je potpisao a nama treba po nekoliko meseci da nam skupa pojacanja na terenu ne izgledaju kao amateri. Pedantni strucnjak, mozes misliti.

Tacno, Ugresic ne Grubjesic. Ovog drugog se secam po imenu.

Ja sam pratio Partizan ove sezone malo vise. Zanimalo me je kako ce da igraju evropske utakmice i zapali su mi za oko ti mladi momci. Posle sam ih gledao jos nekoliko puta (Radnicki Nis, Spartak). Stekao sam dobar utisak o njima ali ne mislim da su talentovaniji od Zvezdinih igraca. Medjutim, zanimljiviji su za gledanje jer cesto igraju kockarski, va banque, jer drugacije ne umeju. To im ponekad donosi spektakularne pobede ali i glupe poraze.

Zvezdin trener promovise reaktivnu igru. Kao sto rekoste, on se prilagodjava protivniku (mada on tu kritiku ne prihvata) i pri tome insistira na detaljima i kontroli, naustrb kreativnosti i improvizaciji. (On i kada pokusa da improvizuje, a obicno fula, brzo se resetuje cak i u toku utakmice - npr. Salcbur i Pafos.) Drugacije izgleda ne ume i verovatno mu je takav karakter - tzv. analna licnost. On nikada nece moci da postane pro-aktivan trener koji ce da izgradi stil igre na osnovu talenta koji njegov tim ima. To je za njega ulazak u nepoznato i prolazak kroz haos i moguc gubitak kontrole. To ne ide sa pedanterijom

Zanimljivo da smo danas posle niza godina odigrali bez ijednog crnog igraca. U timu ih imamo sestoricu: Ucena, Badjo, Sandoval, Milson, Babika i Olajinka.

6 hours ago, Dimitrije said:

analna licnost

😂 hail

Rano je za ovo 😀

• Author

U teoriji mi imamo tacno onakav profil igraca kakav nam je potreban napred i u manevru ali nema teorije da cemo ih ikada gledati zajedno na terenu jer Milojevic ima potrebu da stalno izmislja toplu vodu. Krunic - Handel/Elsnik, Milson/Radonjic - Ivanic - Babika, Arnautovic/Duarte je za nase uslove vise nego dobar igracki sastav. Pozadi Mateus, Seol, Uchena, Rodrigo/Veljkovic i Tiknizjan. U domacoj ligi Kostov umesto Krunica i Lekovic umesto jednog od stopera, eventualno Avdic umesto Tiknizjana i to je to sto se tice bonusa. Ima brzina, ima snaga, ima iskustvo, ima pas, ima inteligencija, ima sve sto ti treba da sklopis dobru igru. U praksi ovakav tim necemo gledati nijednom ove sezone. Ovih 16 igraca (sa Glazerom kao rezervom na golu) su svi do jednog nivo sredine Lige Evrope minimum, sto je otprilike i u skladu sa trzisnom cenom igraca.

Nije, naravno, sve ni do Milojevica jer su neki od ovih igraca kasno dosli a i Krunic je povredjen ali i kad je Krunic bio zdrav, imajuci u vidu da su jedina dva bas nova igraca Uchena i Handel pre kojih smo imali Veljkovica/Milosavljevica i Elsnika koji su slicni tipovi igraca, mi smo taj tim videli ukupno nula puta zajedno u kvalifikacijama. A gledali smo svasta. I Olajinku na wing beku, i Duartea na desetki, i Ivanica na krilu, sve smo gledali samo najjaci tim nikad nismo videli zajedno na terenu.

Vidim da je juce Prucev igrao za OFK-u. Znaci i on je pozajmljen. Asistirao je za gol. Igrao je i Sljivic ali izgleda bez vidljivog ucinka.

551405459_18533781544060348_297395454230

Očekivana startna postava Crvene zvezde za duel sa Seltikom, u formaciji 4-2-3-1: Mateus - Seol, Veljković, Učena, Tiknizjan - Elšnik, Hendel - Radonjić, Duarte, Ivanić - Arnautović.

Sta li ga je sprecilo da ovako igra protiv Partizana, sa ista dva bonusa umesto Duartea i Ucene?

“Sakrivanje karata”.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.