Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

2 minutes ago, Dimitrije said:

A kao pre Arnautovica sve je bilo skladno a mi igrali leprsavo.

Ne mislim na igru nego za pare koje su dali za matorog igrača. To se Ivaniću recimo verovatno ne sviđa.

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author
Just now, Dankan Ajdaho said:

I na kraju Hendel, ja mislim da u životu nisam video takvog alibi igrača. Doslovno svaki dodir s loptom mu je bio alibi potez i nemoj meni. To što je on odigrao mogao sam i ja, bez ikakvog problema, da dodajem loptu prvom do sebe.

Aman, covece, dosao je pre nedelju dana.

5 minutes ago, kralj said:

Na ovoj šansi na kraju, jbg to su njegove pozicije, ono je strašna odbrana golmana, ali slažem se da je trebalo da nagradi Duartea za sve što je radio od kako je ušao.

Ja nisam ni ocekivao da ce stici pas, ali je njihov branic jos vise susto nego Mico. Jbg, promasuje se to, nije lose ni pucao

Ona prva sansa iz kontre je zrela za one wtf klipove

Partizan nema pojma, nemamo ni mi. Necemo proci u nokaut fazu LE, ne moram ni da gledam kakvi su protivnici

Edited by Ratamahatta

• Author
7 minutes ago, kralj said:

Na ovoj šansi na kraju, jbg to su njegove pozicije, ono je strašna odbrana golmana, ali slažem se da je trebalo da nagradi Duartea za sve što je radio od kako je ušao.

Ivanic je kostao Duartea dva gola, jednom mu je kasno dodao loptu a drugi put mu nije dodao uopste. Ovakvog ga nikad nisam gledao, skoro sve sto je uradio bilo je pogresno.

I u prvom poluvremenu je imao Kataia i Arnautovica u kontri onside, i doda njihovom branicu u noge

Dobra je tekma bila, pravi cripple fight

Gledao sam uporedo Viljareal - Osasuna, mi bi ispali iz Primere glat

9 minutes ago, kralj said:

3x je baš loše rešio čiste gol situacije.

A gledali smo i gore utakmice fantom

10 minutes ago, harper lee said:

Aman, covece, dosao je pre nedelju dana.

Pa to ne znači da mu je zadatak da beži od svake odgovornosti. Valjda dobar igrač treba da ima makar mrvu samopouzdanja i odlučnosti.

Nije valda da Arena ima dve spikerke, jedna za Zvezdu a drugu za Partizan, koje sve u svemu ne govore duze nego 4-5 minuta?

Miloe burazer misli da je bio dobar derbi. Da l je bezobrazan il samo pglu...Da bar ima ko da ga pitanjima istrese malo iz gaca, a ne ova genericka i besmislena pitanja

Najjace od svega je sto je Ivanic i ovakav najbolji na terenu, bukvalno jedini covek koji ima mozga, i ne igra po nekom sablonu, nego kreativno i zna da sacuva loptu, te da napravi visak i dribling. Bukvalno je sam doneo pobedu Zvezdi onim pasom koji niko nije ocekivao i ni iz cega napravio mrtvu sansu Radonjicu, 3 ili 4 igraca Partizana su otisli po burek. To donekle ima i ovaj mali Milosevic u Partizanu, ali ga jebu fizikalije, i naravno, neiskustvo. Partizan sjajan po bokovima, lep protok lopte, Zvezda je jaca, ali ovi ako se odrze na okupu uzece titulu u sledecih godinu-dve.

Edited by JohnnyD

Poceli smo prvo poluvreme sa dva podgrejana lesa u napadu, to u evrokupovima nece ici

Nesa Twins je go kurac, ali nije kao da sam iznenadjen, tipicna srpska javna nabavka

• Author
1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Pa to ne znači da mu je zadatak da beži od svake odgovornosti. Valjda dobar igrač treba da ima makar mrvu samopouzdanja i odlučnosti.

On bukvalno ne poznaje saigrace, ne zna kakva je hijerarhija u ekipi, ne zna sta koji igrac voli da igra, gde ko voli da dobije loptu. Plus je igrao u veznom redu kakav verovatno od kadeta nije video, sa tri sestice i bez ijednog igraca napred koji moze da ga rastereti lopte i ponudi se za pas i jos jedan plus, maltene je debitovao u utakmici koju nismo smeli da izgubimo. Njemu je verovatno jedina misao sve vreme bila da ne pogresi i zasere nesto, on i Kostov su se trudili samo da ne posalju pogresan pas.

• Author
6 minutes ago, JohnnyD said:

Najjace od svega je sto je Ivanic i ovakav najbolji na terenu, bukvalno jedini covek koji ima mozga, i ne igra po nekom sablonu, nego kreativno i zna da sacuva loptu, te da napravi visak i dribling. Bukvalno je sam doneo pobedu Zvezdi onim pasom koji niko nije ocekivao i ni iz cega napravio mrtvu sansu Radonjicu, 3 ili 4 igraca Partizana su otisli po burek. To donekle ima i ovaj mali Milosevic u Partizanu, ali ga jebu fizikalije, i naravno, neiskustvo. Partizan sjajan po bokovima, lep protok lopte, Zvezda je jaca, ali ovi ako se odrze na okupu uzece titulu u sledecih godinu-dve.

Ma, gde da ostanu na okupu, oni ce prodavati vec u januaru. Ostace kao sto su nama ostali Nedeljkovic, Mimovic, Maksimovic, Milosavljevic i Djiga.

Za Ivanica si u pravu, bez njega i Krunica ovo je izuzetno neinteligentna ekipa. Nadam se da ce Handel nesto promeniti u tom smislu.

1 dobra stvar je sto kod prvog naseg gola - mislim da je nasih 8 igraca bilo kodnji u kaznenom, nekom je morala leci lopta na nogu

Nema Partizan stofa za titulu, mnogo je dece. Pocece da prosipaju bodove, do polusezone ce biti bar +6 za nas

Njihova odbrana je slabija cak i od nase, ranjivi su u kontrama sve zvoni

Edited by Ratamahatta

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.