Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Cuj Partizan ce ostati na okupu.P nisu oni dzabe stavili ovu decu u prvih 11.To ce sve prodati a neke maticni klubovi povuci sa pozajmica.

Edited by Fanta

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

12 minutes ago, JohnnyD said:

Najjace od svega je sto je Ivanic i ovakav najbolji na terenu, bukvalno jedini covek koji ima mozga, i ne igra po nekom sablonu, nego kreativno i zna da sacuva loptu, te da napravi visak i dribling. Bukvalno je sam doneo pobedu Zvezdi onim pasom koji niko nije ocekivao i ni iz cega napravio mrtvu sansu Radonjicu, 3 ili 4 igraca Partizana su otisli po burek. To donekle ima i ovaj mali Milosevic u Partizanu, ali ga jebu fizikalije, i naravno, neiskustvo. Partizan sjajan po bokovima, lep protok lopte, Zvezda je jaca, ali ovi ako se odrze na okupu uzece titulu u sledecih godinu-dve.

Prvi put gledam ovaj marketinški projekat "partizanove bebe" i bukvalno ništa posebno za videti.

Mi sa našom klasičnom klaj, klaj na jna, samo da ne izgubimo, mogli smo im uvaliti 5 komada.

Previše se sere po Miloju.

Ovaj Terzin cirkus Medrano samo on može koliko toliko da hendluje.

Kako sezona ide Tirkizjan sve veće razočarenje.

Nadam se Mirku, ali deluje mi bez snage.

U sredu mnogo bitnija utakmica.

• Author

Ali koliki hajp se dize oko ovih utakmica, derbi, ovo, ono, picke materine. Sta igraci Zvezde misle o "derbiju" najbolje je pokazala proslava prvog gola, kao da smo ga dali na 5:0 protiv Javora iz Ivanjice. Tu leze i najveci problemi koje imamo na ovim utakmicama, svi ocekuju ne znam kakvu disciplinu, agilnost, trud i pozornost na derbiju a pola igraca je vec bilo glavom na utakmici protiv Seltika.

9 minutes ago, harper lee said:

Ali koliki hajp se dize oko ovih utakmica, derbi, ovo, ono, picke materine. Sta igraci Zvezde misle o "derbiju" najbolje je pokazala proslava prvog gola, kao da smo ga dali na 5:0 protiv Javora iz Ivanjice. Tu leze i najveci problemi koje imamo na ovim utakmicama, svi ocekuju ne znam kakvu disciplinu, agilnost, trud i pozornost na derbiju a pola igraca je vec bilo glavom na utakmici protiv Seltika.

Što je sasvim u redu.

Kako u redu, kad igras protiv jedine ekipe koja moze da te ugrozi. A ne odigras 10 vezanih minuta kako treba.

5 minutes ago, Milosh76 said:

Kako u redu, kad igras protiv jedine ekipe koja moze da te ugrozi. A ne odigras 10 vezanih minuta kako treba.

I ta te ekipa ne ugrozi!

• Author
2 minutes ago, sigurnost said:

Što je sasvim u redu.

Ne znam da li je u redu ili nije ali tako je. Navijaci se loze iz svojih patkometrijskih frustracija, hoce razne stvari, dominacije s velikim brojem golova, picke materine, igraci ce vec u sredu imati trkacki zahtevnu utakmicu i za njih su ova tri boda samo neka vrsta garancije da ce uzeti titulu jer osim Partizana nema ko drugi i to je sve.

Ono sto mi smeta je sto imamo trenera koji se svakom prilagodjava jer je tako navikao vodeci mediokritetske ekipe i ne ume drugacije. Ako pogledas ocene igraca Partizana, ucinak ali i utisak, kod njih su najgori bili upravo igraci oko kojih je dignut najveci hajp, Ugresic, Dragojevic i Vukotic. To je i objasnjenje zasto je Milojevic menjao formaciju i zasto smo igrali sa tri sestice ali usput takodje razjebali nase mehanizme u igri i poremetili kretnje igraca. Mi kod Milojevica nikada necemo igrati nista prepoznatljivo jer nasa igra zavisi od toga sta igra protivnik a ne sta mi igramo, zato s njim na klupi uvek izgledamo dosadno, sporo i neorganizovano. To nije ni pitanje taktike, to je pitanje Milojevicevog shvatanja fudbala i nece se promeniti. Zato ne volim da ga gledam kao trenera Zvezde i zato kod njega igraci nikada ne daju maksimum onoga sto mogu osim ako nisu cepanice koji igraju uvek isto i ne prave razliku da li ekipa igra oportunisticki fudbal ili zapravo pokusava nesto svoje na terenu. Nadao sam se da ce nesto promeniti kod sebe sada kad po drugi put ima tim sastavljen od igraca koji znaju da igraju fudbal ali to je ocigledno jace od njega.

Voleo bih da imamo jednog krštenog trenera dok se ovo ne raspadne jednog dana. Sa Baharom je dobro krenulo, ljudima se svidelo, sećam se prijateljske protiv Fiorentine, bilo ljudi koliko je bilo u lš. Ali, jbga..

4 minutes ago, sigurnost said:

I ta te ekipa ne ugrozi!

Imali su bar 2 ili 3 ciste sanse za gol. U prvom na 1-0 Mateus 2 puta branio, recimo.

1 minute ago, sasha said:

Voleo bih da imamo jednog krštenog trenera dok se ovo ne raspadne jednog dana. Sa Baharom je dobro krenulo, ljudima se svidelo, sećam se prijateljske protiv Fiorentine, bilo ljudi koliko je bilo u lš. Ali, jbga..

Dejan Stankovic Caci je sasvim ok vodio ekipu, a i nije bila neka ekipa

• Author
Just now, Milosh76 said:

Imali su bar 2 ili 3 ciste sanse za gol. U prvom na 1-0 Mateus 2 puta branio, recimo.

Ta dva suta i ja bih odbranio. Oni su pored gola imali sansu Jurcevica na 0 : 0 i jedan dobar sut van 16 kakav golmani poput Mateusa bez problema skidaju i to je sve a valjda ne treba da te podsecam sta smo mi sve propustili zahvaljujuci Ivanicu. Svojom trapavoscu i pogresnim odlukama kostao je Duartea dva i Arnautovica jednog gola. Pri cemu uopste ne racunam onu mrtvu sansu Kataija jer je vrlo verovatno da je Arnautovic bio u ofsajdu pre toga.

2 minutes ago, Milosh76 said:

Imao je i Železničar iz Pančeva prošli vikend, i Pazar pre 2 kola.

To i jeste problem, ekipe koje su za klasu losije, nam prave sanse cim ukapiraju da mi igramo koliko nam treba, a ne kako znamo.

Imamo 2 tima bukvalno i umesto da protiv Partizana odigramo po 15 minuta u kontinuitetu kako znamo i resimo utakmicu do poluvremena, igraci se cuvaju za sredu.

A od ovih 11 sigurno u timu nece biti bar 3 ili 4 igraca.

• Author
2 minutes ago, Milosh76 said:

To i jeste problem, ekipe koje su za klasu losije, nam prave sanse cim ukapiraju da mi igramo koliko nam treba, a ne kako znamo.

Imamo 2 tima bukvalno i umesto da protiv Partizana odigramo po 15 minuta u kontinuitetu kako znamo i resimo utakmicu do poluvremena, igraci se cuvaju za sredu.

A od ovih 11 sigurno u timu nece biti bar 3 ili 4 igraca.

To je direktna posledica toga sto nismo fudbalski klub vec preduzece za kupoprodaju igraca. Da je Lekovic otisao u Svedsku, a malo je falilo, mi danas ne bismo imali krstenog igraca da nam bude drugi bonus.

Igrao bi Zaric i izgledali bi bolje.

Kad je vec "ustopovao" Vukotica, zasto je Natho izgledao kao da je 15 godina mladji? Gde je nestao bedem sestica, usao im krsten igrac, povezao ih i dali gol.

Da je Natho usao ranije, ko zna sta i bilo.

Ulazak treceg stopera je skandal, tu je morao uci ili Babicka ili Milson da se ubrzamo i da Ivanic proigra.

Edited by Milosh76

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.