Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Elsnik ostaje u Zvezdi. Rukovodstvo se predomislilo.

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

6 hours ago, porucnik vasic said:

Милое је већ легенда клуба. Човек који нас је вратио у Јевропу после двадесет о кусур година.

To niko nije sporio ali danas je 2025. i nije nas vratio u Evropu posle 20 i kusur godina, već okruglo 10 sa lukcem. Hvala mu do neba, ali njegovi dometi su upravo za ekipu iz tih vremena, ni slučajno za tim od bezmalo 100 miliona. Nije Zvezdu pobedio Pafos već je Španac namagarčio Miloja x2.

Ko god da je zaslužantm za najblaže rečeno neshvatljivo odlaganje domaćice, dok se igrao dvomeč sa Pafosom, je kriv za ispadanje i ono što smo gledali 180 minuta. Da je samo to, nego ti i ono što se igralo protiv nedoraslih protivnika u SLS - krpe rezervisti. Dobar deo tog neuspelog kolača je i Milojevićev. Gol u 40-oj sekundi se dešava ali imaš i drugu, popravnu, u kojoj odlučiš da 60 minuta igraš antifudbal. Nije dovoljno za plasman u LŠ. Uz sve je i džiber, što nije najvažnije ali jezivo smeta i još gadnije izgleda.

Edited by Meduzalem

Krunic igrao pod injekcijama, pa dodatno pogorsao povredu, pauza mesec i po minimum.

Elsnik ostaje, ne zato sto je Terzic ukapirao da nemamo vezni red, vec zato sto se Krunic povredio.

Nama trebaju 2 instant pojacanja u veznom redu, pod hitno.

52 minutes ago, Milosh76 said:

Krunic igrao pod injekcijama, pa dodatno pogorsao povredu, pauza mesec i po minimum.

Jedino sto sam zakacio od Milojeve konferencije posle Pafosa je izdrkavanje na nekom novinaru, jer je navodno upotrebio rec katastrofa (a onda ga novinar prekinuo i rekao da je on sam upotrebio tu rec, a pitanje je bilo da li je ovo neuspeh s obrzirom koliko kosta ovaj tim) gde je kruzio k'o kisa oko Kragujevca da samo hoce klikove, kakva bre katastrofa (Piksijev bre manor), da se pominju pare, koliko kosta ovaj tim i sl, a niko ne pita da li je npr Krunic igrao pod injekcijama i pitanje je da li ce dete moci dalje da igra...dete eej

• Author
1 hour ago, Milosh76 said:

Elsnik ostaje, ne zato sto je Terzic ukapirao da nemamo vezni red, vec zato sto se Krunic povredio.

Nama trebaju 2 instant pojacanja u veznom redu, pod hitno.

Ne trebaju nam dva instant pojacanja, jedno je dovoljno. Mora Kostov vise da igra i da preuzme vise odgovornosti, on je ionako po profilu najblizi Krunicu.

1 hour ago, Segundo said:

Jedino sto sam zakacio od Milojeve konferencije posle Pafosa je izdrkavanje na nekom novinaru, jer je navodno upotrebio rec katastrofa (a onda ga novinar prekinuo i rekao da je on sam upotrebio tu rec, a pitanje je bilo da li je ovo neuspeh s obrzirom koliko kosta ovaj tim) gde je kruzio k'o kisa oko Kragujevca da samo hoce klikove, kakva bre katastrofa (Piksijev bre manor), da se pominju pare, koliko kosta ovaj tim i sl, a niko ne pita da li je npr Krunic igrao pod injekcijama i pitanje je da li ce dete moci dalje da igra...dete eej

Novinar ga je pitao, citiram, da li je ovo neuspeh ili prilika da se skupi više bodova u Ligi Evrope? Pitanje sasvim normalno i na mestu. Reakcija je zaista zabrinjavajuća. Ranije je pokušavao da bude ironičan sa onim pa možda sam opet imao sreću, što donekle mogu i da razumem, ali sad se načisto raspojasao. Dodatno nervira i sa "decom", niko ne pita kako je Krunić, dete je primilo 3 injekcije pre meča. Pa, jbt.

Pišu na kladionici da je Grujić slobodan igrač od prvog septembra. Ako ta povreda nije tolika da ga onesposobi za dalju karijeru, mogli bismo da ga uzmemo?

Kao sto rekoh, treba im bomba, sto Grujic jeste i zamazivanje ociju, sto Grujic jeste.

2 hours ago, harper lee said:

Ne trebaju nam dva instant pojacanja, jedno je dovoljno. Mora Kostov vise da igra i da preuzme vise odgovornosti, on je ionako po profilu najblizi Krunicu.

Kostov bi morao da bude starter u svakoj u SLS, za Evropu nam treba bolji od Badze i jos jedan da se "vezba" dok ne ode Elsnik ili kad se povrede/kartoni Krunic i Ivanic pre svih.

Edited by Milosh76

Grujic izlazi iz teske povrede. Nije igrao od oktobra 2024. Koliko ce tom igracu biti potrebno da udje u takmicarski ritam i dostigne formu? Da li Zvezdi treba takav igrac? Zvezdi treba igrac koji moze da zaigra u najkracem mogucem roku.

Ako udje u formu do pola sezone a be potpisemo ga na manje od tri, bice dobro.

Gruja je dobar igrac.

Sano ta povreda ne znam kolika je.

s obzirom kako ga je Terza onda spakovao i prodao u Liverpul maltene na silu, ako je Gruja spreman da pređe preko svega i da se vrati, neka dođe kad god hoće i neka zaigra kad bude bio spreman

• Author
10 minutes ago, JPM said:

Ako udje u formu do pola sezone a be potpisemo ga na manje od tri, bice dobro.

Gruja je dobar igrac.

Sano ta povreda ne znam kolika je.

A onda ce svi da ga pljuju posle prve utakmice jer prosecnom ciganu ne mozes da objasnis da igracu koji napravi toliku pauzu treba mnogo vremena da se vrati u formu.

Grujic je vukao hronicnu povredu tetive koja nije mogla da se sanira terapijama. Zato je u februaru ove godine imao hirusku intervenciju. Koliko sam razumeo, on sada trenira ali ne igra. Porto nije uspeo da ga proda jer je skup, posebno imajuci u vidu povredu i dugu pauzu.

10 minutes ago, harper lee said:

A onda ce svi da ga pljuju posle prve utakmice jer prosecnom ciganu ne mozes da objasnis da igracu koji napravi toliku pauzu treba mnogo vremena da se vrati u formu.

Klub ne treba da razmislja o tome. Uvek ce neko biti pljuvan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.