Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Dva igrača su imala parne kartone u Vigu, čini mi se Lalatović i Vitakić. Išla je priča da su to skapirali na poluvremenu pa je Džaja ponudio predstavnicima Selte da kupe utakmicu. Zato je Glogovac ekspresno napravio 2 penala.

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

2 minutes ago, fandorin said:

Dva igrača su imala parne kartone u Vigu, čini mi se Lalatović i Vitakić. Išla je priča da su to skapirali na poluvremenu pa je Džaja ponudio predstavnicima Selte da kupe utakmicu. Zato je Glogovac ekspresno napravio 2 penala.

Ali utakmica nije registrovana 3-0. Ne znam odakle im to

Utakmica protiv Selte na Marakani mi je jedna od dražih u životu. Igralo se dve-tri nedelje posle 5.10. i bilo je pitanje da li će se uopšte igrati u Bg, jer prethodno je Lester uspeo da izdejstvuje da se igra u Beču zbog nestabilne političke situacije. Mogla je i Selta da dobije neutralan teren ali su ispali fer i došli u Bg. Pre početka meča je odsvirana Bože pravde, što je valjda prvi put da se svira himna pred neki klupski meč evrokupova. Hej sloveni je još uvek bila zvanična himna, doduše. Na terenu tvrda utakmica, i fantastičan pas Bunje od nekih 50 metara za realizaciju Drulića.

Edited by Nikodije

36 minutes ago, Dimitrije said:

Sada Terzic priznaje da je tim neuigran. Kaze: "Добро смо се спремили, имамо добре играче у овом тиму, којем је недостајало само време у овим квалификацијама и то је судбина Црвене звезде, одласци и доласци. Неће бити више играчких промена, кадровских промена." Tu sudbinu si ponajvise sam kreirao Terzicu, jer su ti pare znacajnije od kvaliteta igre tvog tima. Nece biti vise igrackih promena? Znaci li to da i Serif ostaje? Sto ne bi bilo lose, jer Miloje ne ume drugacije da igra u napadu osim ako nema igraca kao Serif koga ce da vuku i tuku a on da trpi.

Razlicito prenose izjave. Ovde u citatu niko ne ide. Na Mozzartu malo drugacija:

Čeka se i rasplet situacije oko Veljka Milosavljević, odnosno konačna ponuda Bornmuta.
„Milosavljević ostaje. Ostaju svi. Za sada“.

Ovo "za sada" mi je urenebesno. Kakav folirant.

6 minutes ago, Segundo said:

Razlicito prenose izjave. Ovde u citatu niko ne ide. Na Mozzartu malo drugacija:

Čeka se i rasplet situacije oko Veljka Milosavljević, odnosno konačna ponuda Bornmuta.

pise meridijan da brentford nudi 4M za damjanovica

da li ce odoleti?

Ako odvedu i Terzića i Milojevića može.

Taman je Murinjo slobodan.

16 hours ago, harper lee said:

A moze da ispadne i 0 bodova ako nam padnu, recimo, Porto, Roma, Fenerbahce, Lion, Notingem Forest, Frajburg, Genk i Selta.lolol

Милое не би изгубио од Фореста да играју десет утакмица.

Al zato je izgubio od Paforesta

Mozda ne bi izgubio onaj stari, uljudni, pedantni Miloje, koji utegne i pripremi tim da dobro odigra jednu milojevku. Ovo je novi, dzangrizavi, aljkavi Miloje koji nije uspeo da ljudski odigra milojevku ni protiv Leha u Beogradu.

20 minutes ago, Segundo said:

Ma notorna, patoloska lazovcina. Kao i njegov "najbolji prijatelj" AV.

50 minutes ago, MiddleClass said:

Ali utakmica nije registrovana 3-0. Ne znam odakle im to

Ja mislim da jeste registrovana 3:0

23 minutes ago, Dimitrije said:

Mozda ne bi izgubio onaj stari, uljudni, pedantni Miloje, koji utegne i pripremi tim da dobro odigra jednu milojevku. Ovo je novi, dzangrizavi, aljkavi Miloje koji nije uspeo da ljudski odigra milojevku ni protiv Leha u Beogradu.

Није Димитрије теби лако да се угоди. Кад је играо милојевке што их је играо, кад не игра што их не игра. Мука.

Иначе, одличан ждреб. Има да одучимо Селтик од фудбала.

Meni je veca zelja da Milojevic ode samo da ne gledam one filozofske izjave u pokusaju, sto mu lezi kao piletu sise ili kao kad bi Karleusa krenula da prica o kvantnoj mehanici. Da je skromno prigrabio titulu seljaka kakav jeste, da cese muda u toku utakmice i jebe majku protivniku ala Kosanovic, bio bi veci smeker i legenda kluba, ovako je em caci em preterani seronja, sto bi rekao Radovan III. Daj nekog drugog da odmorimo mozak.

4 minutes ago, JohnnyD said:

Meni je veca zelja da Milojevic ode samo da ne gledam one filozofske izjave u pokusaju, sto mu lezi kao piletu sise ili kao kad bi Karleusa krenula da prica o kvantnoj mehanici. Da je skromno prigrabio titulu seljaka kakav jeste, da cese muda u toku utakmice i jebe majku protivniku ala Kosanovic, bio bi veci smeker i legenda kluba, ovako je em caci em preterani seronja, sto bi rekao Radovan III. Daj nekog drugog da odmorimo mozak.

Милое је већ легенда клуба. Човек који нас је вратио у Јевропу после двадесет о кусур година.

17 minutes ago, porucnik vasic said:

Није Димитрије теби лако да се угоди. Кад је играо милојевке што их је играо, кад не игра што их не игра. Мука.

Иначе, одличан ждреб. Има да одучимо Селтик од фудбала.

Hajde prvo da mi naucimo da igramo fudbal ljudski, pa cemo posle da predjemo na oducavanje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.