Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
On 30. 8. 2025. at 19:56, harper lee said:

Ja bih probao u domacem prvenstvu na par utakmica Kostova i Badjoa u paru, jedan da kreira iz manevra a drugi da mu cuva ledja i cisti. Nemaju oni jos uvek kvalitet za neki ozbiljan fudbal ali koncepcijski su izuzetno kompatibilni i vremenom bi mogli da budu fin par u manevru.

Posle kazete Milojevic ne cita forum.D

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Kakva nam je liga jadna i bedna.

Dobro da i ovoliko mozeno u evropi. Serem se u protivnike koji na svom terenu ne mogu ni da priprete.

To sto je napisano iznad uposte nije istina.

Edited by Dimitrije

2 minutes ago, JPM said:

Dobro da i ovoliko mozeno u evropi. Serem se u protivnike koji na svom terenu ne mogu ni da priprete.

Ja bih rekao da su pretili ali da nisu koristili prilike koje su imali.

Postujem misljenje ali meni utakmica gde se ni u jednom trenutku ne postavlja pitanje pobednika nije pretnja.

Bukvalno kao trening za nas, mnogo ozbiljnija liga nama treba.

• Author
5 minutes ago, JPM said:

Pretili su koliko su mogli, velika je razlika u kvalitetu. Decko koji je izgubio loptu kod naseg prvog gola je tek pre par meseci postao punoletan. Svaka cast i njima i njihovom treneru, naterali su nas da igramo na celom terenu i dobro oznojimo dupe, nisu se branili celu utakmicu sa deset igraca i imali su sasvim dovoljan broj prilika da nam daju vise od jednog gola. Iluzorno je ocekivati da toliki autsajder odrzi rezultat protiv mnogo jaceg protivnika otvorenom igrom ali kad bi svi igrali ovako otvoreno na svakoj utakmici bar bi bio jaci ritam utakmica i igraci bi se brze privikavali na zahteve modernog fudbala. Na zalost, kod nas dominiraju alibi treneri koji se protiv jacih ekipa panicno brane 90 minuta da bi izgubili manjom razlikom pa onda posle utakmice kukaju kako nisu imali srece, glupo su primili gol, sudija ih nije stedeo i slicno. Izadji, napadni, igraj normalan fudbal, nekog ces da pobedis a od nekog ces da izgubis, na kraju ti se svede na isto. Novi Pazar ne igra da osvoji ligu jer nema kvalitet, da li ce da izgubi 1 : 5 ili 0 : 2 od Zvezde u kojoj sam Arnautovic ima vecu platu nego ceo njihov igracki pogon je savrseno nebitno.

10 minutes ago, JPM said:

Postujem misljenje ali meni utakmica gde se ni u jednom trenutku ne postavlja pitanje pobednika nije pretnja.

Bukvalno kao trening za nas, mnogo ozbiljnija liga nama treba.

Moze i tako. Ali cesto su bili u nasem kaznenom prostoru, narocito posle kornera i ubacivanja iz auta, i tu je ponekad bilo karambola. Iz jednog takvog su dali gol.

Edited by Dimitrije

• Author

Steta je sto nismo uspeli da zavaljamo Lekovica, decko propada pred nasim ocima kao avion u poniranju i njegova prodaja bi nam bar resila iluziju da u njemu imamo opciju za domace utakmice. On i Stankovic su pruzili bas zabrinjavajuce partije, sto je posebno losa vest kad je Stankovic u pitanju jer nam je on prva rezerva na desnom beku. Kako je usao ovaj grmalj iz Norveske tako vise nije bilo ni ulazaka u nas sesnaesterac jer za razliku od nasih stopera on ne dozvoljava da protivnik neometano prima ledjima loptu i spusta je na teren. Ne znam ko je nasim stoperima rekao i ko ih uci da ne ulaze u vazdusni duel ako postoji ikakva sansa da ga izgube, primetio sam da to i Milosavljevic radi. Ne moze igrac ispred tebe bez duela da primi loptu koja putuje 40 metara. Ako ne mozes da ga pobedis u skoku bar mu udji u dres, poremeti ga u prijemu, pritisni da mu bar otezas prijem, ne razumem cemu to drzanje pozicije i cuvanje vazduha dok ti igrac kojeg cuvas ispred nosa prima loptu od golmana ili iz zadnje linije.

Nisam gledao meč ali sam pročitao sve što treba. 👌

Brine me druga stvar: protivnici u grupi LE i posebno raspored. Bilo bi mnogo bolje da se igralo kontra, tj. 4 "lakša" meča pa zatim odraditi šta se može protiv ovih jačih. Ne kažem da se ne može igrati; može itekako, nije to prvi ešalon fudbala, samo je teže uhvatiti priključak posle siće od bodova u prva 4 kola.

Grujic u Aeku. Balerina najavljuje odlaske Veljka i Serifa i dolazak veznog igraca

Edited by MiddleClass

Tomas Hendel kao zamjena za Krunica D

Ko je taj...pretstavljaju ga kao veliko pojačanje?

Nije ovaj za Milojevića ,ovaj zna fudbala .

Deluje mi nerealan transfer ,ima dosta veliku vrednost ,kapiten …

Ne bih se začudio da prodaju Elsnika ako ovaj dodje .

Edited by elementary

• Author
1 hour ago, JPM said:

Ko je taj...pretstavljaju ga kao veliko pojačanje?

Krace receno levonogi Hvang, ne u smislu nacina igre vec po tome sto bi zalutao u nas fudbal s obzirom na kvalitet. Nije mi jasno kako smo uopste u igri za Hendela, on je do skoro imao ozbiljnu cenu.

Pa jel istina?

Inače nikako ne bi bio zamena za Krunića, ovaj je po onome što čitam trenutno neki Pirlo tip igrača. Krunić nije baš sjajan defanzivno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.