Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Pa i nije, posto Zvezda ne moze da igra protiv sebe u toj ligi

Eto, oduzmi najjaceg iz svake lige u Evropi i kreni da redjas ponovo

U vrhu te klasifikacije ne bi bilo vecih padanja i wtf rezultata. Pogotovo ne PSZ i Bajern, posto su to verovatno i 2 najjaca tima u Evropi ATM. Ni najmanja sramota nije biti drugi u ovakvoj Bundesligi/Ligue 1

Uzmi Vojvodinu, Partizan, i nemam pojma ko ce jos ici u evrokupove. Na dan zreba im daj da sami sebi izaberu rivala - i opet nece proci

To se odlicno videlo u onih par sezona kad smo imali po 5 predstavnika, pevao je svako ko na zrebu izvuce Srbinina

Stavi Zvezdu u tursku ligu, mozda ni u LE nece otici, stavi Ejupspor ovde i uzece titulu

Edited by Ratamahatta

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Zabavno je na ovom forumu. Cim se osvoji nesto ili pobedi neka vazna utakmica, odmah pocnu rasprave o tome koliko je u stvari pobednik i osvajac los.

Nije zabavno lemati ovakav Partizan

Nije zabavno jer nije tesko. A nije tesko jer nemaju pojma

Mnogo su vise vredele one titule sto su se riljale do zadnjeg kola, kao recimo one sezone kad je Ohi bio tu

Nije ni taj Partizan bio jak, ali je bio cvrst i takmicarski i pribojavao sam se da li cemo uspeti da ih okrenemo na prolece

16 minutes ago, Dimitrije said:

Zabavno je na ovom forumu. Cim se osvoji nesto ili pobedi neka vazna utakmica, odmah pocnu rasprave o tome koliko je u stvari pobednik i osvajac los.

i da su Titu dovodili ošamućene medvede da ih odstreli sleep

4 hours ago, Milošica said:

Ne znam koliko vaše prefinjene oči vide, možda ste i pisali o tome, ali(nezavisno od protivnika) Rade Krunić je brutalan igrač.

Prosto šteta što ne igra u reprezentaciji koja može da se plasira na SP

Oh wait....

Da li ste primetili da se tzv kapiten Partizana nije pozdravio sa Kataiem na pocetku utakmice?

7 hours ago, Ratamahatta said:

Mnogo su vise vredele one titule sto su se riljale do zadnjeg kola, kao recimo one sezone kad je Ohi bio tu

Nije ni taj Partizan bio jak, ali je bio cvrst i takmicarski i pribojavao sam se da li cemo uspeti da ih okrenemo na prolece

Mislim da je ključna razlika ipak u tome što je ova Zvezda jača od te. Jbg, Stanković Dejan zna fudbala, od prvog dana kada je iskoračio, plenio je na isti način na koji pleni danas Rade Krunić, bio je taj jedan igrač koji drži džojstik i dominira efikasnim budženjem kilometraže. Od Radeta je napravio veću karijeru jer je bio eksplozivniji, jak kao konj i najviše zbog bivolske zadrtosti da pobedi utakmicu. Nadam se da će i Rade jednog dana da bude trener.

Inače, baš slabo gledam fudbal, verovatno mi je zato delovalo da je Derbi bio skroz korektan što se tiče kvaliteta, ali sasvim je moguće da bih dobio upalu mišića ako bih odmah posle pustio Aston Vilu i Brajton.

8 hours ago, Ratamahatta said:

Partizan je dosta slabiji nego što je bio u prvom delu sezone, a ni tada nije bio nešto opasan po Zvezdu. sad nema Miloševića, Jurčevića, Karabeljova, juče nisu mogli da igraju Milić, Trifunović, pa ajd i Zdjelar, koji ima iskustva u ovakvim utakmicama. pored toga što je značajno slabiji, ovaj Partizan je i u očajnoj formi, kao posledica suludih smena trenera, eksperimentisanja sa nazovi trenerima i faktički bačenih zimskih priprema

iskreno rečeno, ovaj rezultat je još i povoljan. odnos snaga i trenutne forme Zvezde i našeg sastava od juče je takav da obaranje istorijskih rekorda uopšte ne bi bilo iznenađenje. u tom smislu i mogu da razumem izjavu Blagojevića da je "nekim delovima" zadovoljan. realno, i ja bi bio zadovoljan što nisam izgubio 7-0 npr.

Edited by Ted

Igrali smo kao da igramo protiv tima koji se bori za opstanak a ne protiv Partizana!

Pozdravili su se u onom mimohodu kada se sve igrači pozdravljaju.

Možda je mislio da nema potrebe 2x.

Ja baš volim dominaciju u prvenstvu i derbijima.

Titule se gomilaju, sve bez stresa, uzmem kokice, gledam i uživam.

Nisam više ja za taj stres.

Evo i razmene zastavica

Nemojte pisati gluposti.

HG5QvczaMAAuVkE.jpeg

Velikodušni Tviter darovi.

23 minutes ago, sabahudin said:

Bitno da ste vas dvojica morona glupih ko tri kurca opljunuli klinca od 20 godina, valjda ste zadovoljili svoj ego.

Love You Kiss GIF by The Fuzzlets

Klinac, koji je pritom kapiten ekipe, je trebao da se nauci kulturi i postovanju sportskog protivnika jos u mladjim kategorijama, sada je vec ocigledno kasno... ali ocigledno je uzaludno objasnjavati, zato ste ( smo) tu gde jesmo, po svemu, na nivou podsaharske Afrike.

Ovako na prvu loptu ne secam se nase pobede u derbiju a da to nije sa 1:0 da nam je sve golove postigla zadnja linija. Tacno je jos falio Mateus za cetvrti

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.