January 16Jan 16 Author 15 minutes ago, Sandens said:dobra.amarillo, grad koji mi je poznat iz stripova teksa vilera.Da, TX je fascinantan na mnogo nacina.A sad jedan manje poznat, ali meni drazhi Teksasanin (TM), Rober Earl Keen. Po njegovim pjesmama bi se mogli pisati scenarije za filmove, a posebno po ovoj:
January 23Jan 23 On 17. 1. 2026. at 0:21, Peter Fan said:Da, TX je fascinantan na mnogo nacina.A sad jedan manje poznat, ali meni drazhi Teksasanin (TM), Rober Earl Keen. Po njegovim pjesmama bi se mogli pisati scenarije za filmove, a posebno po ovoj:Manje poznat??? Čovek je legenda. Jedna od all time favorite kantroza
January 23Jan 23 Author 36 minutes ago, wayfaring stranger said:Manje poznat??? Čovek je legenda. Manje poznat siroj publici. A da je legenda - jeste.
January 27Jan 27 Author striktno zanrovski vjerovatno ne pripada ovdje, ali storytelling je definitivno svrstava:
March 7Mar 7 ..."I went down to the Mary Carter paint store I said, "Give me one of them Smith & Wesson, Magnum .44s"... Edited March 7Mar 7 by Kako god ...
April 15Apr 15 Author Nismo imali ovu stvar na topoku, pa mislim da ga moramo isposhtovati.Vijest o Krisovoj smrti me uhvatila na ukrcavanju aviona iz Tokija za Chicago, te sam onda 12 sati zaredom slusao njegovu i muziku povezanu sa njim.Inace, ovaj tip je napravio dobar video i dobar uvod za ovu pjesmu.
April 16Apr 16 Ko voli Loretu? Svi volimo Loetu Ja sam relativno skoro skontao kakav je badass ona bila i kako je pokazivala srednji prst, pa nema kome nije. Počev od muzičke industrije, preko Nešvil scene, pa do kolega i muškog dela publike.Check this out