December 19, 2025Dec 19 Pocinje se u tandemu..da se ne placa stan, da se stekaju pare, da se mozda uzme drugi kamion..pa nekako..jebeno je to, ne bih im nikada bio u kozi. Ali Afrika i srednja Azija..oni su bogovi. Imao sam lika, Somalijac, rekao mi je da je u dugovima i da mora da pravi bar $12k nedeljno. Normalna zarada je tada bila 7-8. Uzimamo tovar iz LA koji ide za Filadelfiju, utovar u sredu ujutru, istovar u nedelju, nekih 2700 milja, to mu dodje 4500-5000 km. Frajer mi kaze planiraj mi istovar u petak, ja ga oladim. Kad u petak izjutra on me zove da mu pomerim istovar jer sad izlazi iz Ohaja ka PA i stize do podneva da istovari i da odmah uzmemo nesto drugo. Ja u neverici kako je ziv uopste, zovem lika koji je na prijemu robe..taj kad je cuo davec stizemo me je samo odjebao uz reci "Zbog takvih kao sto ste vi ljudi ginu na putevima". Nije hteo da ga istovari do nedelje..ali je magarac ipak stigao za dva dana da prepisa ceo kontinent.
December 26, 2025Dec 26 She runs through my veinsLike a long black river and rattles my cageLike a thunderstorm
January 1Jan 1 ono iznad se pobrkalo skroz. pesma je merlova, a obrada waylona j. Edited January 1Jan 1 by holden kolfild
January 2Jan 2 Author On 26. 12. 2025. at 10:44, holden kolfild said:kakav sam sucker za...uglavnom, za>meni je ona dobra u ovom duetu:
January 9Jan 9 Author Ovo je obradio i Gary Alan Isakov, ali ova verzija mi je draza. Skoro kao i original:
January 16Jan 16 Author Mislim da se do sad nismo osvrnuli(TM) na George Straita. On je velika TX legenda, ali je popularan po cijeloj Americi: