November 29, 2025Nov 29 jutro.https://www.youtube.com/watch?v=bGw_EBqqTyI+https://www.youtube.com/watch?v=k9odW-u7UZE&list=RDk9odW-u7UZE&start_radio=1
December 8, 2025Dec 8 Author Prije par dana izasao John Prine tribute dokumentarac:Oh Boy Pictures PresentsNazalost, kad bude prikazavan u Chicagu imam obaveze, pa cu morati da sacekam straming. Obicno nisam sentimetnalan prema ljudima iz javne sfere, ali on mi bas nedostaje.U to ime:
December 15, 2025Dec 15 ova pesma me sad podseti na drugara kome se nabacuje jedna mnogo slatka kelnerica, a on je nešto neodlučan i pitamo je u subotu kako napreduje, a ona će: mnogo mlako to...true story, love is a burning thing. Edited December 15, 2025Dec 15 by Sandens
December 19, 2025Dec 19 Ih, nisam ni znao da postoji ova tema..Zvao sad neke kamiondzije, muzika na cekanju ova
December 19, 2025Dec 19 Author 12 minutes ago, SNARC said:Ih, nisam ni znao da postoji ova tema..Zvao sad neke kamiondzije, muzika na cekanju ovaOn je zestoka komercijala koja se vrti na zemaljskom radiju i na par satelitska kanala, i uglavnom je shemtski proizvod producentskih studija. Ima dobar dokumentarac kako su se Willle Nelson i drustvo pobunili i odmentuli ("outlaw") od tog mainstreama.Iance, evo jedna, za dvije nijanse manje komercijalna, kamiondzijska:Ja sam tim I-65 par puta isao po nevremenu i jeste zajebano. Doduse ne u Alabami, vec Indijani.
December 19, 2025Dec 19 Author 6 minutes ago, SNARC said:Pickin' up speed on a mission to feed five kids with a CDLSurovo...Pa malo ko vozi kamion po nevremenu jer voli, bez obzira bio hillbilly, neki jugovic ili Indus.Inace, ovo je Chris Stapleton dok jos nije bio toliko komercijalan kao sad. Pride dokaz da i country (doduse ovdje blue grass) moze i te kako biti progresivan.
December 19, 2025Dec 19 Dobar je osećaj kad pičim levom trakom na I-35, a ispred, iza i u obe leve trake vidim samo 18 wheelers. I nema sholder na obe strane, jer highway imrovenent. A ja u Priusu Mislim dobar oosećaj… malo je jezivo prvi put, ali se posle čovek navikne. Realno veću frku imam od debila koji voze SUV-ove i pickup trucks nego od ovih grdosija.
December 19, 2025Dec 19 4 minutes ago, Peter Fan said:Pa malo ko vozi kamion po nevremenu jer voli, bez obzira bio hillbilly, neki jugovic ili Indus.Inace, ovo je Chris Stapleton dok jos nije bio toliko komercijalan kao sad. Pride dokaz da i country (doduse ovdje blue grass) moze i te kako biti progresivan.I to se smeksalo..u poslednje vreme otkazu voznju ili traze promenu termina za utovar i istovar ako vreme nije dobro. Amerikanci..ovi ostali..vozice i po paklu4 minutes ago, bios said:Dobar je osećaj kad pičim levom trakom na I-35, a ispred, iza i u obe leve trake vidim samo 18 wheelers. I nema sholder na obe strane, jer highway imrovenent. A ja u Priusu Mislim dobar oosećaj… malo je jezivo prvi put, ali se posle čovek navikne. Realno veću frku imam od debila koji voze SUV-ove i pickup trucks nego od ovih grdosija.Da ti ne kvarim volju..ali koliko ti ljudi rade i koliko prelaze dnevno..cudi me da budni ostaju. Legalna norma je da voze oko 600-700 milja dnevno max. Najveci deo tera i preko 1000 milja na dan. Rizicni su brate
December 19, 2025Dec 19 Author 5 minutes ago, bios said:Dobar je osećaj kad pičim levom trakom na I-35, a ispred, iza i u obe leve trake vidim samo 18 wheelers. I nema sholder na obe strane, jer highway imrovenent. A ja u Priusu Mislim dobar oosećaj… malo je jezivo prvi put, ali se posle čovek navikne. Realno veću frku imam od debila koji voze SUV-ove i pickup trucks nego od ovih grdosija.Na nekim cestama zabranjuju kamionima da idu u krajnju lijevu traku, ali ne svud. A ogranicenje za njih 65 milja na sat i onda dodas josh onih 6-7 u sivoj zoni, a on natrpan sa 20 tona. Nedao bog da zadrijema :-)Mada, u pravu si. Oni ljudi gledaju da prezive, a ne da lijece komplekse.
December 19, 2025Dec 19 Author 2 minutes ago, SNARC said:I to se smeksalo..u poslednje vreme otkazu voznju ili traze promenu termina za utovar i istovar ako vreme nije dobro. Amerikanci..ovi ostali..vozice i po pakluMa da, imigranti, pogotovu oni friski i mladji samo cepaju.2 minutes ago, SNARC said:Da ti ne kvarim volju..ali koliko ti ljudi rade i koliko prelaze dnevno..cudi me da budni ostaju. Legalna norma je da voze oko 600-700 milja dnevno max. Najveci deo tera i preko 1000 milja na dan. Rizicni su brateZnam par nasih kojima su zene "polozile" (preko srpsko-bugarske veze u Floridi) CDL i onda kad ide jaka sezona ih stave u kabinu cisto da se vodi dvoje u log booku, a muz cepa 17-18 sati na dan.