Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

americana - bluegrass - country - dixie - folk

Featured Replies

• Replies 243
  • Views 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Peter Fan
    Peter Fan

Nismo imali ovu stvar na topoku, pa mislim da ga moramo isposhtovati. Vijest o Krisovoj smrti me uhvatila na ukrcavanju aviona iz Tokija za Chicago, te sam onda 12 sati zaredom slusao njegovu i muzik

• wayfaring stranger
    wayfaring stranger

Jel? Nisam primetio. Popraviću. Inace taj boks je kupljen tako sto su poslate pare Glitterhouseu za nesto sasvim drugo, a oni nisu imali pa su ponudili pored ostalog taj boks koji im je tek stigao. Bi

• Ko voli Loretu? Svi volimo Loetu Ja sam relativno skoro skontao kakav je badass ona bila i kako je pokazivala srednji prst, pa nema kome nije. Počev od muzičke industrije, preko Nešvil scene, pa do

Posted Images

• Author

Mislim da jos nismo okacili "Fare Thee Well..:

• Author

Prije par dana izasao John Prine tribute dokumentarac:

Oh Boy Pictures Presents

Nazalost, kad bude prikazavan u Chicagu imam obaveze, pa cu morati da sacekam straming. Obicno nisam sentimetnalan prema ljudima iz javne sfere, ali on mi bas nedostaje.

U to ime:

Mislim da i ovo treba ovde

ova pesma me sad podseti na drugara kome se nabacuje jedna mnogo slatka kelnerica, a on je nešto neodlučan i pitamo je u subotu kako napreduje, a ona će: mnogo mlako to...

true story, love is a burning thing.

Edited by Sandens

Edited by Sandens

• Author

Making ol' Hank proud:

Ih, nisam ni znao da postoji ova tema..

Zvao sad neke kamiondzije, muzika na cekanju ova

• Author
12 minutes ago, SNARC said:

Ih, nisam ni znao da postoji ova tema..

Zvao sad neke kamiondzije, muzika na cekanju ova

On je zestoka komercijala koja se vrti na zemaljskom radiju i na par satelitska kanala, i uglavnom je shemtski proizvod producentskih studija. Ima dobar dokumentarac kako su se Willle Nelson i drustvo pobunili i odmentuli ("outlaw") od tog mainstreama.

Iance, evo jedna, za dvije nijanse manje komercijalna, kamiondzijska:

Ja sam tim I-65 par puta isao po nevremenu i jeste zajebano. Doduse ne u Alabami, vec Indijani.

Pickin' up speed on a mission to feed five kids with a CDL

Surovo...

• Author
6 minutes ago, SNARC said:

Pickin' up speed on a mission to feed five kids with a CDL

Surovo...

Pa malo ko vozi kamion po nevremenu jer voli, bez obzira bio hillbilly, neki jugovic ili Indus.

Inace, ovo je Chris Stapleton dok jos nije bio toliko komercijalan kao sad. Pride dokaz da i country (doduse ovdje blue grass) moze i te kako biti progresivan.

Dobar je osećaj kad pičim levom trakom na I-35, a ispred, iza i u obe leve trake vidim samo 18 wheelers. I nema sholder na obe strane, jer highway imrovenent. A ja u Priusu lolol Mislim dobar oosećaj… malo je jezivo prvi put, ali se posle čovek navikne. Realno veću frku imam od debila koji voze SUV-ove i pickup trucks nego od ovih grdosija.

4 minutes ago, Peter Fan said:

Pa malo ko vozi kamion po nevremenu jer voli, bez obzira bio hillbilly, neki jugovic ili Indus.

Inace, ovo je Chris Stapleton dok jos nije bio toliko komercijalan kao sad. Pride dokaz da i country (doduse ovdje blue grass) moze i te kako biti progresivan.

I to se smeksalo..u poslednje vreme otkazu voznju ili traze promenu termina za utovar i istovar ako vreme nije dobro. Amerikanci..ovi ostali..vozice i po paklu

4 minutes ago, bios said:

Dobar je osećaj kad pičim levom trakom na I-35, a ispred, iza i u obe leve trake vidim samo 18 wheelers. I nema sholder na obe strane, jer highway imrovenent. A ja u Priusu lolol Mislim dobar oosećaj… malo je jezivo prvi put, ali se posle čovek navikne. Realno veću frku imam od debila koji voze SUV-ove i pickup trucks nego od ovih grdosija.

Da ti ne kvarim volju..ali koliko ti ljudi rade i koliko prelaze dnevno..cudi me da budni ostaju. Legalna norma je da voze oko 600-700 milja dnevno max. Najveci deo tera i preko 1000 milja na dan. Rizicni su brate

• Author
5 minutes ago, bios said:

Na nekim cestama zabranjuju kamionima da idu u krajnju lijevu traku, ali ne svud. A ogranicenje za njih 65 milja na sat i onda dodas josh onih 6-7 u sivoj zoni, a on natrpan sa 20 tona. Nedao bog da zadrijema :-)

Mada, u pravu si. Oni ljudi gledaju da prezive, a ne da lijece komplekse.

• Author
2 minutes ago, SNARC said:

I to se smeksalo..u poslednje vreme otkazu voznju ili traze promenu termina za utovar i istovar ako vreme nije dobro. Amerikanci..ovi ostali..vozice i po paklu

Ma da, imigranti, pogotovu oni friski i mladji samo cepaju.

2 minutes ago, SNARC said:

Da ti ne kvarim volju..ali koliko ti ljudi rade i koliko prelaze dnevno..cudi me da budni ostaju. Legalna norma je da voze oko 600-700 milja dnevno max. Najveci deo tera i preko 1000 milja na dan. Rizicni su brate

Znam par nasih kojima su zene "polozile" (preko srpsko-bugarske veze u Floridi) CDL i onda kad ide jaka sezona ih stave u kabinu cisto da se vodi dvoje u log booku, a muz cepa 17-18 sati na dan.