Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

On 27. 4. 2026. at 9:39, x500 said:

Ovi nasi ameri se ne fale da im je Trumf velikodusno vratio porezu u proseku oko 2000usd po obvezniku. Siroko )

To je zbog 1 Velikog Lepog Zakona od prosle godinewub(kapnulo kod mene i vise)

6 hours ago, x500 said:

mogu da kupiju domace atvari i tu nema carina.

pa mi se zena zagrejala za 1 ATV(kawasaki magarac) obzirom da zivimo u ruralnim krajevimaD

Salu na stranu jer nam to jedino preostaje do Novembra

$2k “dividenda” raji od carine not happening, refund se ocekuje za biznise koji su platili carinu, prebacili je na raju kroz vise cene a sada ce biti refundirani, biznisi - ne raja.

$1776 vojsci jer 250 godina od deklaracije nezavisnosti; dobro su prosli, moglo je biti samo $250!

20 hours ago, Venom said:

Uzeo im pet soma na carine, vratio 2 soma u proseku svima, od toga pitaj boga koliko svojim donatorima. Ne znam samo dal je učio od Palme ili Palma od njega.

Dobrostojeci su definitivno “osteceni” za 5 soma!

Joe-Six-pack porodica, tesko; vrte se cifre oko $1.7k od kad ih je motherfucker uveo - dems kazu $2.5k za ovu godinu, neki kazu manje od $1.7k - ukratko Joe porodica da doda jos $1.5k ekstra za trumpov benzin, morao bi da doda jos nesto iz “normalne” inflacije da dodje do 5 soma.

Feds kazu da su motherfuckerove carine doprinele CPI inflaciji(3.3%) nekih 0.5-0.8%

• Replies 7.1k
  • Views 534.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

8 hours ago, x500 said:

Stalno se njanjaju na Trumfa, koga su sami amerilanci izabrali, a kada im vrati deo poreza onda cute. Broje pare i onda im je sve ok.

Sto se tice carine, mogu da kupiju domace atvari i tu nema carina.

Baš da vidim kako će 300+ miliona Amerikanaca da kupuje obuću made in USA. Ili telefone. Ili sve ostalo.

27 minutes ago, Venom said:

Baš da vidim kako će 300+ miliona Amerikanaca da kupuje obuću made in USA. Ili telefone. Ili sve ostalo.

Siguran sam da 99% odraslih ima dovoljno obuce (i odece) za barem.2 godine u cipelarnicama (i ormanima). Telefon se kupuje jednom u 2-3-4 godine, tako da 100usd i nije neki trosak. Stvari koje placaju svaki dan, pre svega hrana je lokalna proizvodnja, kao i one drvene kuce.

Meni je interesantnije kako su do pre par dana, dok im nije legla lova, stalno pljuvali po ljudima u Srbiji koji su "navijali" za Trumfa. Nisu im bili krivi Amerilanci koji su glasali, vec "navijaci". Sad kad broje pare i mastaju velike snove cute i nece da se fale ;)

2 minutes ago, x500 said:

Meni je interesantnije kako su do pre par dana, dok im nije legla lova, stalno pljuvali po ljudima u Srbiji koji su "navijali" za Trumfa. Nisu im bili krivi Amerilanci koji su glasali, vec "navijaci". Sad kad broje pare i mastaju velike snove cute i nece da se fale ;)

Opste mesto foruma. Za Trampa je kriv Mile iz Bataje. Pomenu oni malo i one americke zatucane ali onako povrsno, bez strasti. A realno, gde ces pljuvati velelepnog zapadnjaka. Nego taj Mile, znas, koji je to idiot.

USA gdp per capita je oko 94K USD. Znači Tramp baca 2% GDP-a helikopterom narodu. Lijepo, standardni deficit je svakako prevelikih 6-7%, sad će da bude 8-9%.

I dobro je što helikopterski novac ne pravi inflaciju. A okle...

53 minutes ago, x500 said:

Siguran sam da 99% odraslih ima dovoljno obuce (i odece) za barem.2 godine u cipelarnicama (i ormanima). Telefon se kupuje jednom u 2-3-4 godine, tako da 100usd i nije neki trosak. Stvari koje placaju svaki dan, pre svega hrana je lokalna proizvodnja, kao i one drvene kuce.

Nije poenta ni u cipelama ni u telefonima, nego da svakodnevni život ne može da funkcioniše bez uvozne robe. Reći "na domaće nema carina" je besmisleno kad toliko toga domaćeg NE POSTOJI.

Suština je u tome da je hteo da prespe iz jednu kasu u drugu i to pokaže kao ne znam kakav poklon narodu, a narod od toga nema ništa. Odnosno još je gore, jer carine procentualno pogađaju sve slojeve društva dok će ovi porezi koje vraća neproporcionalo da se vrate bogatima. Čime se siromašniji više opterećuju u budućnosti nego što su bili do sad. Makar je to bio plan te skupine lupeža i secikesa. Srećom osujećen, jer su to nesposobni klovnovi koji mogu da zamajavaju glupake na socijalnim mrežama i ništa više od toga. Za sad s njima brišu patos na svim poljima gde im se suprotstave.

19 minutes ago, Venom said:

Nije poenta ni u cipelama ni u telefonima, nego da svakodnevni život ne može da funkcioniše bez uvozne robe. Reći "na domaće nema carina" je besmisleno kad toliko toga domaćeg NE POSTOJI

To i jeste cilj njegove politike, da vrati proizvodnju, ili barem veci deo nje, u SAD i/ili prijateljske zemlje. Ti i ja mozemo da mislimo da je to glupost, nemoguce ostvariti. Ali vecina biraca je mislila da to moze da se desi.

Sto sentice drugog dela, duznost sirotinje je da najebe u teskim vremenima. Takva im karma.

Cilj njegove politike je da dalje osiromaši siromašnije slojeve društva i još više obogati sebe i ostale bogataše, da bi do kraja večnosti vladali, možda ne formalno kao kraljevi, a onda de facto.

Takoreći Superhik.

4 minutes ago, Venom said:

Cilj njegove politike je da dalje osiromaši siromašnije slojeve društva i još više obogati sebe i ostale bogataše, da bi do kraja večnosti vladali, možda ne formalno kao kraljevi, a onda de facto.

On je milijarder koji je nasledio bogatstvo i povecao ga raznim muljanjima. Boli njega mlohava chuna za obicnog, i sitomasnog, coveka. Bas taj obican covek je glasao za njega i sada neke "bere plodove" svog loseg izbora.

Ako pogledas statistike od sredine 70tih se stvara socijalni problem gde su bogatiji sve bogatiji, srednja klasa je na "drustvenom ozempiku" i topi se rapidno, a sirotinja drzi nos iznad vode radeci 2 ili 3 posla. Kolilo mi je poznato, ovaka dizbalans nije bio ni u vreme Velike depresije. Ovakva raspodela vrednosti ustvari nije vidjenja jos od srednjeg veka i feudalizma.

No image preview

EXCLUSIVE: State Dept. Finalizing Plan to Put Trump Pictu...

The new design would mark yet another U.S. government property upon which the president has plastered his likeness.

EXCLUSIVE: State Dept. Finalizing Plan to Put Trump Picture on U.S. Passports

- Bezi baba..nisi ti covek pa da se rukujes sa ljudima

Kava sramota, sve ti jebem...

8 hours ago, papapavle said:

Takoreći Superhik.

Такорећи суперкапитализам

42 minutes ago, SNARC said:

- Bezi baba..nisi ti covek pa da se rukujes sa ljudima

Obruka se Kamila. Fejk kraljica..

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.