Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

nije još iskoristio kartu vanzemunaca, to je sledeće što će lansirati tamošnjoj publici hihi

• Replies 7.1k
  • Views 534.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Opa, idemo, sačmarica, fajting šatgan

Kakav metež, kakva histerija, kao da tone Titanik...a matori je posrnuo pa su ga dizali da stane na noge.

Edited by Marcus Wulffings

Kad seješ oko sebe fizičko i mentalno nasilje, onda nasilje i požanješ...

Ko ga j***. Kad nema Kobre oko sebe neka puzi pred kamerama!

Eh, što nije 'vako svakog dana

bar do Vidovdana...

Edited by zmanic

Napada uma master iz informatike i radi kao programer. Podrzavao je Kamaju na proslim izborima. rolleyes

Nova.rs
No image preview

Napadač koji je pucao tokom večere Trampa i novinara priz...

Napadač na bezbednosno osoblje Bele kuće priznao je policiji da su mu meta bili američki zvaničnici na večeri dopisnika Bele kuće, koja je sinoć održana u vašin

Jebote kad god neko dolazi kod nas zatvore ceo grad, tamo im se ušeta ko hoće na pljuvometar sa sačmarom. Pa de to ima

Just now, Venom said:

Jebote kad god neko dolazi kod nas zatvore ceo grad, tamo im se ušeta ko hoće na pljuvometar sa sačmarom. Pa de to ima

Bas cudna prica, i ja razmisljam o tome. Gledala sam kod nas kad sam neso bila do onih SIVOova kako sprovode neku zenicu normalnog pristojnog izgleda za koju se kasnije ispostavilo da je htela da predje neku ulicu, da bi stigla na posao, jer je tom ulicom trebalo da prodju u nekom trenutku master Vucic i masteri iz Nemacke.

A ode kao gosthotela, pa ko veli sto ne bi.

Ah, svi su zgroženi, ovo je udar na demokraciju, kaže Starmer...

"Imaju previše oružja i demokratije tamo..." - DJV na Svinjormeru )

21 minutes ago, Venom said:

Jbt, ja kad sam radila u taškentu, a sve na predsedničkim objektima, kad dolazi premijer na objekat, to je bila opšta uzbuna.

Predsednik dolazio tri puta za vreme mog mandata, svi radnici bili u nekom podrumu pod stražom. Mi inženjeri smo imali čast da nas udalje u neki restoran koji je isto bio pod opsadom dugih cevi. Niko nije mogao ni nos da promoli, celo gradilište ispražnjeno na puškomet.

Prezidente se ne zna u kom se vozilu dovezao a ni odvezao, to im je uvek bila praksa.

Po najvišim kotama snajperisti.

Pa tako je u policijskim drzavama. Diktator se cuva kao nesto najsvetije. U demokratskim su glinene mete..

2 hours ago, gone fishing said:

nije još iskoristio kartu vanzemunaca, to je sledeće što će lansirati tamošnjoj publici hihi

Evo sad će Spilbergov film, pa će sigurno dobiti inspiraciju.

• Popular Post
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.