Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

Exquisite.social

Thom, exceedingly pure (@[email protected])

For a country obsessed with firearms Americans are really shit at firing them aren't they?

• Replies 7.1k
  • Views 534.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

51 minutes ago, napadaj said:

Pa ne razumem, sta bi shooter radio ako Tramp ne bi dosao ...

20 minutes ago, Jeremija said:

Screenshot-2026-04-04-at-4.00.22-PM-768x

Izvinjavam se inače Patelu što sam ga nazvao nakoksanom vevericom, nisam znao da je više našikana veverica.

ovo je treći pokušaj atentata na tramparu u zadnje 3 godine, duboka država mu je ponovo poslala poruku, ne da odustane od isušivanja močvare, od toga je već digao ruke, već da se ne šali sa objavljivanjem uap fajlova hihi

Isušivanje močvare lolol

1 hour ago, Venom said:

Izvinjavam se inače Patelu što sam ga nazvao nakoksanom vevericom, nisam znao da je više našikana veverica.

Dva alkosa i pajdoman u kabinetu. A sva trojica imaju i gore stavke u CV-u od toga.

Da dosta je jako kako ga je navodno Trump napušio jer loče, a Trump je šatro trezan uvek, a Hegseth zato cevči kao da je na audiciji za Mad Men.

• Popular Post

vasudeva u svajcarskoj

2 hours ago, Venom said:

Da dosta je jako kako ga je navodno Trump napušio jer loče, a Trump je šatro trezan uvek, a Hegseth zato cevči kao da je na audiciji za Mad Men.

Ja mislim da je zapravo jeziva istina da Tramp jeste trezan uvek. Mislim ne znam sad za neke lekove eventualno. Ali mislim imaš xyz memoaristike koja ga ni po jednom pitanju ne štedi, ali ne sećam da se navode supstance (sigurno se negde navode, ali bilo bi prisutnije; bio je trač za aderal u prvom mandatu, ali mislim da je užasnija stvarnost i da je, što ono kažu, prosto high on life i nadrealan bolesnik pri čistoj svesti i zdravoj pameti.

2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

vasudeva u svajcarskoj

Jeste primetili kako je s njim uvek sve "almost". Umalo je ukinuo Obamacare, umalo uveo carine i pokrenuo proizvodnju, umalo ga upucali... Ima tu nešto

Edited by Venom

A i realno ne treba osuđivati struku, taman je krenulo predjelo, ko zna kad su poslednji put dobro jeli i pili, vidite koja je inflacija otkad je Trump predsednik.

22 minutes ago, Frank Galvin said:

Ja mislim da je zapravo jeziva istina da Tramp jeste trezan uvek. Mislim ne znam sad za neke lekove eventualno. Ali mislim imaš xyz memoaristike koja ga ni po jednom pitanju ne štedi, ali ne sećam da se navode supstance (sigurno se negde navode, ali bilo bi prisutnije; bio je trač za aderal u prvom mandatu, ali mislim da je užasnija stvarnost i da je, što ono kažu, prosto high on life i nadrealan bolesnik pri čistoj svesti i zdravoj pameti.

On jeste "trezan" ima tu "traumu" jer mu je brat bio težak alkos...

Svi koji su imali kontakt sa njim kažu :Svašta tu ima ali je alkohol no-no.

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

On jeste "trezan" ima tu "traumu" jer mu je brat bio težak alkos...

Svi koji su imali kontakt sa njim kažu :Svašta tu ima ali je alkohol no-no.

To, to, baš to i kažem, čak se sećam da kad je nastala Tramp votka da je izjavio da neće probati.

Edited by Frank Galvin
dupli quote

2 hours ago, Venom said:

Manji je problem to što loče nego što su ga nahvatali u heavy lokanju, pa to došlo do medija. Bilo u Atlanticu ono sa ovnom lolol što je Zorge pisao. On pretio tužbom, a ovi ga oladili u fazonu tuži slobodno, čitav FBI zna šta se desilo. A i inače se previše razbahatio. Bilo ono kad je službeni FBI avion njega i njegovu ribu taksirao po partijanjima.

Inače u pravu je @Frank Galvin Njigova bratanica Meri Tramp tvrdi da nikad nije pio alkohol, a ocrnila je i njega i čitavu familiju Tramp za trista stvari. Pri tome je i njen otac umro kao alkoholičar. Šta drugo da radi normalan čovek u toj bolesnoj porodici nego da pije.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.