Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

No image preview

"We Don't Want You Here Anyway": Americans' Defiant React...

While some Americans insist the U.S. doesn’t need Canadian visitors, the economic reality is hard to ignore

Mi njih kao bojkotujemo a oni se kao ne sekiraju...

• Replies 7.1k
  • Views 534.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

@Radoye kod mene se definitivno oseca kao kad nekom smrde noge!

Od 540k 2019. do 394k 2025.; od $1.23bil 2023. do $996mil 2025.

Mrzi me da kopam kurs (kao razlog) ali definitivno elbows up je razlog za losu ‘24&25; ‘26. ce biti gora 100%.

Opet, tu je i kanacka ljubav prema Kuvi kao destinaciji koja ce biti neuzvracena barem neko vremeD

8 hours ago, Bud Stonebraker said:

Opet, tu je i kanacka ljubav prema Kuvi kao destinaciji koja ce biti neuzvracena barem neko vremeD

Ukinulo sve letove za Kubu iz Kanade. Moj kolega s posla imao uplacen porodicni odmor, otkazali mu bukvalno dan pre polaska, uredno vratili pare. Samo sto mu je sada 5 od 20 dana godisnjeg otislo umesto na koktele na plazi na lopatanje snega oko kuce...

6 minutes ago, Radoye said:

Ukinulo sve letove za Kubu iz Kanade. Moj kolega s posla imao uplacen porodicni odmor, otkazali mu bukvalno dan pre polaska, uredno vratili pare. Samo sto mu je sada 5 od 20 dana godisnjeg otislo umesto na koktele na plazi na lopatanje snega oko kuce...

Imace misice ko Rambo

Supreme Court strikes down Trump’s blanket tariffs

LOL koji luzer

Sto bi Mask rekao, diktatura (pravosudja)

6:3 za obaranje tarifa.

Bilo je očekivano jer je još jesenas bio oral argument da će da se obore, samo su pregovarali kojim rezultatom ( 7:2 vs 5:5) i tajming.

Looser hihi

Biće i refundacija naplaćenog do sad. Znači uvalili su mu čitav, a ne pola palamara. Veselo

Kad smo već kod sankcija, tarifa i ostalog, najveća prodavnica muzičke i studijske opreme nasvijet, Reverb, više nije dostupna kupcima i prodavcima iz Srbije:

uituit.JPG

Edited by Rudolf Pingvinoglu

CW: AI slop

CTVNews
No image preview

Trump to charge additional 10% global tariff. Follow for...

The U.S. Supreme Court, in a landmark decision Friday, has struck down many of U.S. President Donald Trump’s tariffs, including some of those levied against Canada. Follow for live updates.

A defiant U.S. President Donald Trump said he will impose an additional 10 per cent global tariffs on Friday after the Supreme Court’s decision to strike down many of the existing tariffs, including some of those levied against Canada.

Trump called the decision “deeply disappointing,” adding he is “ashamed” of certain members of the court.

jerry

Budala je sinoć izjavila da postoje vanzemaljci(slučajno, zavist prema Obami i novinari, ga, kao, navukli) i posle toga najavila milione dokumenata koji bi mogli to da potvrde...

Samo da se zataškaju neki drugi, važniji, fajlovi... fantom

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.