Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

Retko se u istoriji desi da ovoliko djubre bude neki bitan faktor. A još je i zao do koske. Izgleda da svaka generacija ima jednog ovakvog zagarantovanog.

• Replies 7.1k
  • Views 534.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Image

Fejk, nema te objave na njegovoj lajni, nijedan medij nije preneo, Google/Twitter/TruthSocial pretraga slogana "make apes great again" takođe ne daje nikakve reference na tu objavu i jedine fotke tog trutha koje kruže su sve iste - te crne s tim brojevima lajkova i retvitova.

Edited by vememah

I bez te poruke stoji da je zla osoba.

Ima i smisla da je fejk. Post put up by WH staffer, ne bi taj nikad pripisao nekom drugom ovakvu gadost, nije mu to manir.

Sa druge strane, kome nakon komentara na ubitstvo bračnog para Reiner nije bilo jasno o kakvom ljudskom talogu se radi, nema mu pomoći.

16 minutes ago, bios said:

Ima i smisla da je fejk. Post put up by WH staffer, ne bi taj nikad pripisao nekom drugom ovakvu gadost, nije mu to manir.

Sa druge strane, kome nakon komentara na ubitstvo bračnog para Reiner nije bilo jasno o kakvom ljudskom talogu se radi, nema mu pomoći.

Lol, a sve od onog momenta kad se rugao nekome sa invaliditetom u predizbornoj kampanji 2015 pa do komentara o Reinerima je bilo ambiguous?

Sarkazam je previše fin alat za ovog degena.

12 minutes ago, Seabass said:

Lol, a sve od onog momenta kad se rugao nekome sa invaliditetom u predizbornoj kampanji 2015 pa do komentara o Reinerima je bilo ambiguous?

Vidiš i to je problem što nas toliko zatrpava sve gorim stvarima da se lako zaboravi šta je prethodno bilo. Mada bih rekao da je ono sa Reinerom level iznad ostalog, ako uopšte ima smisla rangirati ovakve stvari.

1 minute ago, bios said:

Vidiš i to je problem što nas toliko zatrpava sve gorim stvarima da se lako zaboravi šta je prethodno bilo. Mada bih rekao da je ono sa Reinerom level iznad ostalog, ako uopšte ima smisla rangirati ovakve stvari.

Znalo se jos i prije 2015 koji kalibar nitkova je u pitanju i problem je sto postoji dovoljno velika vecina kojima to nije smetalo ni tada, a po svemu sudeci ni sada.

Ja ga ne mogu gledati, kad ga vidim na ekranu, gasim da ne slusam, iskacu mi cirevi samo onaj kenjavi glas kad cujem. Gadan je, pas mu mater, kao govno u kuhinji.

Što je ovo kukala ti majka!

IMG_6051.jpeg

Pa realno, ono sto je Tramp danas u politici to je Bad Bani u muzici, pomracenje uma.

Nemam blage veze šta je to Bad Bunny, ali show je bio topčina fantom

2 hours ago, Lo Zingaro said:

Pa realno, ono sto je Tramp danas u politici to je Bad Bani u muzici, pomracenje uma.

Tako su meni govorili prije 30-40 godina za muziku koju sam slusao. Nemam ni ja pojma ko je Bugs Bunny ali bice vjerovatnije razlog sto sam too long in the tooth.

3 hours ago, bios said:

Nemam blage veze šta je to Bad Bunny

2 hours ago, Seabass said:

Nemam ni ja pojma ko je Bugs Bunny

Kad niste igrali JD na prvom Switchu, ko vas jebe fantom

(obzirom da je US bolikita)

Bad bunny je izgleda najkurchevitiji proponent nezavisnosti napacenog portorikanskog naroda, koji toliko pati da je do sada odrzano 7 (hej, sedam) referenduma o statusu, od’67 do ‘24.

Rezultati su od status quo, 51. drzave, COFA (da budu u kofi ko i ostali), nezavisnost, nista od gorenavedenog; da/ne i sl.;

nekad dobra/losa izlaznost, vise/manje cica Glise…;

51. drzava vodi u zadnje vreme, nezavisnost je uvek bila slaba ali, u zavisnosti kako je pitanje formulisano, situacija je fluidna kao i serijat u Teksasu; hteli bi da prdnu ali da se ne USeru.

Kako&zasto US ne zarezuje ni 2% rezultate referenduma

je posebno pitanje

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.