Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

Trump Proposes $2,000 Tariff Dividend for Most Americans

two thousand za gospodina

6888110311743395494161476235680008505917

• Replies 7.1k
  • Views 535.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Awesome Newsom

Jebiga, kao da je gerrymandering juče izmišljen, a zapravo to rade i jedni i drugi oduvek i strukturalni je problem. Iskreno, očekivao sam sa više visionarstva da objasni razloge za ovaj emergency potez, nismo debili. 👎 za Newsoma

Sa druge strane promače mi ovaj genijalan predlog. Dakle, ako si zdrav i prav, super! Džabe pare. Ali ako si na nekoj terapiji, prodaj odmah bubreg kao subvenciju.

https://www.newsweek.com/trump-funds-obamacare-redirected-shutdown-11015657

A da Obamacare preimenujemo privremeno u Trumpcare, pa ćemo da smislimo nešto pametnije kad ovaj otegne papke.

4 hours ago, bios said:

Jebiga, kao da je gerrymandering juče izmišljen, a zapravo to rade i jedni i drugi oduvek i strukturalni je problem. Iskreno, očekivao sam sa više visionarstva da objasni razloge za ovaj emergency potez, nismo debili. 👎 za Newsoma

Ti si median voter rekli bi se 😆

democrats cave

what else is new?

10 njih je popustilo, ali nije još kraj.

pa kada se radi o retardiranoj državi u kojoj polovina zaposlenih nema 1000 $ ušteđevine, jbt to im je nedeljna plata, a oni ništa ne ostavljaju sa strane za crne dane

• juče gledam nekog političara koji lamentira nad sudbinom sirotih malih kontrolora letenje, koji svuda u svetu spadaju među najplaćenije profesije, kako napuštaju posao kako bi prehranili decu posle 6 nedelja bez plate lolol pa je to već izazvalo smanjenje broja letova, pa jbt na kakvim staklenim nogama stoji američka imperija ako je to tačno

Pisao sam vec jednom da u jednoj od najbogatijiih opstina u Becu otprilike 90% racuna oko 20og u mesecu bude u minusu.

11 minutes ago, bags said:

Pisao sam vec jednom da u jednoj od najbogatijiih opstina u Becu otprilike 90% racuna oko 20og u mesecu bude u minusu.

Navikli ljudi žive od danas so sutra...

A lepo je Monicin tata objasnio... fantom

Trampov rejting je u padu zato obecava $2000 za Amerikance. To je moguce dati od uvedenih carina, mislim da se to poklapa sa brojem stanovnika SAD i koliko se uzima od uvedenih carina. Koliko je to pametno raditi sa stanovista inflacije je druga prica. U neku ruku to ima smisla jer carine nece znacajno smanjiti budzetski deficit SAD, koji se krece u bilionima(trilionima) $. Bolje onda to podeliti ljudima da vrate onima kojima su uzeti ti novci od carina.

Jedini problem je inflacija.

Retard je pročitao tekst kao

I, then state your name, do solemnly swear...

Stalski genije, aka stable genius.

Edited by dragance

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.